18 / 04 / 2024

antalya millet bahçeleri projesi

antalya millet bahçeleri projesi

Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, yaptığı açıklamada ilçeye millet bahçesi kazandıracaklarının müjdesini verdi.

İstanbul'a 2 yeni millet bahçesi geliyor! Beklenen tarih açıklandı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'daki 2 yeni millet bahçesi inşa edecek. İşte o millet bahçeleri...

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Bakırköy ve Küçükçekmece İlçeleri Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi Ve Yakın Çevresine İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği İle 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Bakan Kurum açıkladı! İstanbul'a 46 millet bahçesi müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Güngören Genç Osman Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni’nde İstanbul'da hayata geçirilen millet bahçeleri projeleriyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

İstanbul depremi için ayrılan bütçe millet bahçelerinin gerisinde kaldı!

TOKİ’nin İstanbul’un üç farklı ilçesinde inşa ettireceği millet bahçeleri için ayrılan toplam kaynak, deprem güçlendirme çalışmaları için ayrılan 800 bin TL’yi geçti ve 96,8 milyon TL oldu.

Çankırı Millet Bahçesi ihalesi bugün!

81 ilde yeni millet bahçeleri inşa eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çankırı Millet Bahçesi'nin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Çanakkale Lapseki Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni millet bahçeleri hayata geçiren TOKİ, Çanakkale Lapseki Millet Bahçesi projesinin ihalesini 23 Eylül tarihinde gerçekleştirecek.

Mardin Midyat Millet Bahçesi 5 Ekim'de ihaleye çıkıyor!

Yeni millet bahçeleri için düğmeye basan TOKİ, Mardin Midyat Millet Bahçesi projesinin ihalesini 5 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Muratpaşa Millet Bahçesi’nin detayları belli oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından içerisinde millet kıraathanesine de yer verilecek olan Antalya Muratpaşa Millet Bahçesi’nin ihales dün yapıldı.

Muratpaşa Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren TOKİ, Antalya Muratpaşa Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Antalya Muratpaşa Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya Muratpaşa Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ bu ay 4 yeni millet bahçesi için ihaleye çıkıyor!

Türkiye genelinde millet bahçesi projeleri için çalışmaları hızlandıran TOKİ; Antalya, Sinop ve Ankara'da hayata geçireceği millet bahçeleri projeleri için ihale gerçekleştirecek. 

Osmangazi Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni millet bahçeleri inşa eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa Osmangazi Millet Bahçesi ihalesini yarın gerçekleştiriyor. 

İstanbul'a iki yeni millet bahçesi müjdesi!

81 kentte millet bahçesi inşa eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'da iki yeni millet bahçesi inşası için düğmeye bastı. Millet bahçeleri Beyoğlu ve Sancaktepe'de inşa edilecek.

antalya millet bahçeleri projesi Haberi

antalya millet bahçeleri projesi

Antalya'nın Kaş ilçesine millet bahçesi inşa edilecek. Milliyet'te yer alan habere göre; Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, yaptığı açıklamada ilçeye millet bahçesi kazandıracaklarını söyledi. Millet bahçesinin Kaş Belediye Başkanlığı'na tahsis edilen 71 bin 511 metrekarelik rekreasyon alanına kurulacağını söyleyen Ulutaş şu açıklamalarda bulundu: 

"Kaş Kınık millet bahçesi projesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın himayesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 11 Aralık tarihinde ihale edilecek. Hayırlı uğurlu olsun. Projemizin gerçekleşmesine vesile olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum, Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu, Milletvekillerimiz Mustafa Köse, Atay Uslu, Kemal Çelik, İbrahim Aydın, Sena Nur Çelik, Tuba Vural Çokal ve İl Başkanımız İbrahim Ethem Taş'a çok teşekkür ediyoruz."

Kaş’taki kaçak otel meclis gündeminde!

Murat...