20 / 04 / 2024

Antalya Millet Bahçesi

Antalya Millet Bahçesi

Ankara'da Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile görüşmeler gerçekleştiren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya'ya Millet Bahçesi müjdesi verdi.

Antalya Millet Bahçesi'nde sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, Işıklar’da yıkılan stadyum alanı yerinde hayata geçirdiği Millet Bahçesi projesinde sona gelindi.

Menderes Türel Antalya için 359 projesini açıkladı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel,  Antalya'yı yarınlara taşıyacak, aralarında metro, safari parkı, Konyaaltı Marina, Tünektepe, Kültür Vadisi, Kruvaziyer Limanı, akıllı kent ve Millet Bahçesi projelerinin de yer aldığı 359 projeyi açıkladı. 

Akıllı şehircilik kapsamında Antalya ülkeye örnek oldu!

Başkan Erdoğan’ın açıkladığı ‘31 Mart Manifestosu’ Antalya’nın bir çok alanda öncü kent oluğunu ortaya çıkardı. Akıllı Şehir, Kentsel Dönüşüm başlıklarında ilklere imza atıldı.

Antalya'ya üçüncü millet bahçesi yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Antalya Büyükşehir Belediyesinin iki millet bahçesini kente kazandırdığını söyleyerek, üçüncü millet bahçesinin yapılacağını açıkladı.

Antalya Millet Bahçesi şekilleniyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, Işıklar’daki yıkılan stadyum alanı yerinde inşaatını sürdürdüğü millet bahçesi şekilleniyor.

Antalya Millet Bahçesi için çalışmalar başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'nin çeşitli kurulacağını müjdelediği 'Millet Bahçeleri’nden ilki Antalya’da tamamlanacak.

TOKİ Muratpaşa Millet Bahçesi’nin detayları belli oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından içerisinde millet kıraathanesine de yer verilecek olan Antalya Muratpaşa Millet Bahçesi’nin ihales dün yapıldı.

Muratpaşa Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren TOKİ, Antalya Muratpaşa Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Antalya Muratpaşa Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya Muratpaşa Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ bu ay 4 yeni millet bahçesi için ihaleye çıkıyor!

Türkiye genelinde millet bahçesi projeleri için çalışmaları hızlandıran TOKİ; Antalya, Sinop ve Ankara'da hayata geçireceği millet bahçeleri projeleri için ihale gerçekleştirecek. 

Antalya Muratpaşa Millet Bahçesi 26 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya Muratpaşa Millet Bahçesi projesini 26 Ağustos tarihinde ihaleye çıkarıyor.

Antalya Kepez'e millet bahçesi müjdesi!

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez'e kazandırılacak yeni yeni eserler ve projeler kapsamında ilçeye yeni millet bahçesi inşa edileceğini açıkladı. 

Kaş Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Antalya İli, Kaş İlçesi, Kınık/ Göçebeler Mahallesi Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün yapılacak.

Kaş Millet Bahçesi 11 Aralık'ta ihaleye çıkıyor!

Antalya İli, Kaş İlçesi, Kınık/ Göçebeler Mahallesi Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Antalya Millet Bahçesi ihalesi 11 Aralık'ta!

Antalya İli, Kaş İlçesi, Kınık/ Göçebeler Mahallesi Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 11 Aralık 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Antalya Serik Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Antalya’nın Serik ilçesinde 63 bin metrekarelik alanda kurulacak Serik Millet Bahçesi’nin ihalesi gerçekleştirildi.

Antalya Serik Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Antalya İli, Serik İlçesi, Cumali ve Merkez Mahalleleri Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Antalya'ya millet bahçesi müjdesi!

Ankara'da Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile görüşmeler gerçekleştiren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya'ya Millet Bahçesi müjdesi verdi.

Antalya Aksu Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Antalya İli Aksu İlçesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Antalya Millet Bahçesi Haberi

Antalya Millet Bahçesi

Ankara'da Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile görüşmelerde bulunan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya'ya Millet Bahçesi müjdesiyle döndü. Tütüncü, “Bakanımızla görüşmemizin odağını Pil Fabrikası arazisinin yerine yapımını talep ettiğimiz Millet Bahçesi oluşturdu" diye konuştu.

Milliyet'te yer alan habere göre; yıllar boyunca atıl halde bulunan Pil Fabrikası, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün girişimleriyle Millet Bahçesi olma yolunda ilerliyor. Eski Antalya İplik ve Pamuklu Dokuma Fabrikasını kültür ve sanat adasına dönüştüren Başkan Tütüncü, şimdi de atıl haldeki Pil Fabrikası'nın Millet Bahçesi olarak halkın kullanımına kazandırılması amacıyla Ankara'da bir dizi temaslar gerçekleştirdi.. AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse ile beraber, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'la görüşen Başkan Tütüncü, Millet Bahçesi için önemli adımların atıldığını söyledi. Ankara'daki görüşmenin odağını Pil Fabrikası...