25 / 04 / 2024

Antalya Milli Emlak Otomasyon Projesi

Antalya Milli Emlak Otomasyon Projesi

Kamuoyunda 2B olarak bilinen vasfını yitirmiş orman arazilerin satışı ile ilgili Antalya genelindeki başvuruların 75 bine yaklaştığı bildirildi

Milli Emlak'tan Antalya ve Ankara'da 38 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Antalya'da yer alan iki adet arazi için satış ihalesi düzenliyor. Arazilerin fiyatları 38 bin 500 TL ve 614 bin 980 TL olarak açıklandı.

Milli Emlak'tan 3 şehirde büyük fırsat! Tarihler tek tek açıklandı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara, Manisa ve Antalya'da yer alan 3 adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin satış ihaleleri Şubat ve Mart ayları içerisinde yapılacak.

KDV'den muaf arsa ve arazi arayanlara Milli Emlak'tan büyük müjde! Fiyatlar 39 bin 500 TL'den başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Sakarya, Ankara ve Antalya'da yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. İşte Milli Emlak tarafından yayımlanan o ihale ilanları..

Milli Emlak'tan Ankara ve Antalya'da arazi fırsatı! 86 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Antalya'da yer alan iki adet araziyi KDV'den muaf olarak satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arazilerin fiyatları 86 bin TL'den başlıyor.

Milli Emlak Ankara ve Antalya'da KDV'den muaf arazi satacak!

Ankara ve Antalya'da arazi arayanların beklediği müjde Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nden geldi. Alanya ve Pursaklar'da yer alan iki arazi KDV'den muaf olarak satışa çıkarıldı.

KDV'den muaf arazi arayanlar dikkat! Milli Emlak 3 ilde arazi satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Antalya, Erzurum ve Çankırı'da yer alan 3 adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin satış fiyatları 14 bin 800 TL'den başlıyor...

Milli Emlak, Alanya'daki 13 araziyi 8 taksitle satıyor! 180 bin TL'den başlayan fiyatlarla ucuz arazi fırsatı! 

Alanya Milli Emlak Müdürlüğü, Antalya Alanya'nın farklı mahallelerinde yer alan 13 araziyi 8 taksit ya da yüzde 20 indirim seçeneğiyle satıyor. Peki Alanya'da yer alan arazilerin büyüklükleri kaç metrekare, fiyatları ne kadar?

Antalya'da emlak vergisi ve KDV'den muaf gayrimenkul satılacak!

Kumluca Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği, Antalya Kumluca'da yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihalesi 17 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak, Antalya'daki 13 arazi ile 3 arsayı yüzde 20 indirimle satıyor! Arsa alacaklara müjde! 

Antalya Korkuteli Milli Emlak Şefliği, Antalya ili, Korkuteli ilçesinde yer alan 13 arazi ile 3 arsayı peşinde yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki Antalya Korkuteli'nde yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Milli Emlak Antalya Kaş'ta taksitle arsa satacak! Yazlık bölgede arsa arayanlar dikkat!

Antalya İli Kaş Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Antalya Kaş'ta yer alan arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 9 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

O ilde yüzde 20 indirim ve taksit fırsatıyla 2 arazi satılıyor! Milli Emlak tek tek duyurdu! Arsa alacaklar şimdi bakın

Serik Milli Emlak Müdürlüğü, Antalya ili, Serik ilçesi, Abdurrahmanlar Mahallesinde yer alan 2 adet araziyi yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla satıyor. Peki Antalya Serik'te yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak, o ilde 8 taksit fırsatıyla 21 adet araziyi satıyor! 10 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Antalya ili Elmalı Milli Emlak Şefliği, Antalya ili, Elmalı ilçesinde yer alan 21 adet araziyi 8 taksit fırsatıyla satıyor. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak'tan Antalya'da imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Arsa almak isteyenlerin yüzünü güldüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Antalya ili, Korkuteli ilçesi Yeşilyayla Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

Antalya Milli Emlak Otomasyon Projesi Haberi

Antalya Milli Emlak Otomasyon Projesi

Antalya Defterdarı Hidayet Mat, yaptığı yazılı açıklamada, 2B arazisi kullanıcılarının 6292 sayılı Kanuna göre satın alma başvurularını 7 Mayıs'tan itibaren il merkezinde Defterdarlık, ilçelerde ise mal müdürlüklerinde almaya devam ettiklerini belirtti. 


     İl genelinde 27 Aralık itibarıyla 2B arazileri ile ilgili tüm başvuruların 75 bine yaklaştığını anlatan Mat, kanunun yayımlandığı tarih itibarıyla toplam 82 bin 699 kullanıcı bulunduğunu, tüm başvurular değerlendirildiğinde 2B arazilerinde başvuru oranının yüzde 87'ye ulaştığını vurguladı. 


     Antalya'nın Milli Emlak Otomasyon Projesi (MEOP) kayıtlarına göre 2B başvurusu yapılan iller arasında ilk sırada bulunduğuna işaret eden Mat, şöyle devam etti: 


     ''26 Nisan 2012 tarihinden önce kadastrosu yapılan 2B arazilerinde hak sahibi kullanıcıların satın alma başvurusunda bulunabilmeleri için son tarih 28 Ocak 2013'e uzatılmıştı. Bugün itibarıyla 2B...