25 / 04 / 2024

antalya Mobil Tesis alanı

antalya Mobil Tesis alanı

Antalya'da falezler üzerinde 5yıldızlı otellerin, yüksek katlı sitelerin arasında yapılaşmaya açılmamış az sayıda yerlerden biri olan eski Mobil Tesis alanı, Muratpaşa Belediyesi'nce engelliler için yaşam alanma dönüştürülüyor.

Döşemealtı Belediyesi arsa ve arazi satacak! Antalya'da arsa ve arazi arayanlar dikkat!

Antalya İli Döşemealtı Belediye Başkanlığı Antalya Döşemealtı'nda sosyal tesis alanı, arsa ve arazi satacak.

Antalya Aksu'da tesis yapımı ve işletilmesi ihalesi!

Antalya Aksu Belediyesi tarafından, Güzelyurt Şehir Ormanı Mesire Alanına, Sssyal, Kültürel ve sportif projelerin yapımı ve 24 yıl süre ile işletilmesi işi ihale edilecek. Tahmin edilen bedel (ilk yıl kira bedeli) 750 bin TL olarak belirlendi. 

Reysaş GYO'nun Antalya'daki deposu 5 seneliğine kiraya verildi!

Reysaş GYO'nun portföyünde bulunan Antalya'daki deposunun çatısına baz istasyonu kurulumu için "TT Mobil İletişim Hizmetleri A.Ş." ile şirket arasında 105 bin TL'ye 5 seneliğine kira sözleşmesi imzalandı.

Cavit Arı'dan Antalya’daki PTT Lara Eğitim ve Dinlenme Tesis Binası satışına tepki!

Antalya’da PTT Lara Eğitim ve Dinlenme Tesis Binası, 66 milyon 125 bin TL muhammen bedelle kapalı teklif açık artırma usulüyle PTT Genel Müdürlüğü tarafından satışa sunuldu. CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, "PTT kamp yeri satış listesinden çıkarılmalı" diye konuştu. 

Mimarlar Odası Antalya Şubesi'nden Antalya Gazipaşa'daki yapılaşmaya tepki!

Mimarlar Odası Antalya Şubesi'nden, Gazipaşa ilçesinin 3. derece doğal sit olarak tescilli kıyı şeridinin 'Turizm Tesis Alanı' olarak planlanmasına tepki gösterildi...

Antalya Kaş'a çok amaçlı sosyal tesis!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş'a çok amaçlı sosyal tesis kazandırdı.

Antalya için acele kamulaştırma kararı!

Antalya İlinde Tesis Edilecek Serra Güneş Enerji Santralinin Yapımı kapsamında bazı taşınmazlarda acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı...

Alanyaspor’a modern tesis kazandırılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Alanyaspor’a modern bir tesis daha kazandırıyor. Yeni tesisin yapım ihalesi 4 Aralık'ta düzenlenecek.

Antalya Manavgat'ta 18 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya İli Manavgat İlçesi Çolaklı Köyü'nde yer alan turizm tesis alanı imarlı arsa ihale ile satılıyor. İhale 16 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Antalya Büyükşehir'den 35.7 milyon TL'lik tesis inşaatı ihalesi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, yapı ve tesislerin inşaası ile alan düzenlemelerin yapılarak yapım-inşaat süresi de dahil olmak üzere 29 yıl süreyle işletilmesi işi ihale ediyor..

Antalya Kepez-Santral projesinde kura heyecanı başladı!

Antalya Kepez ve Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi, içinden geçen raylı sistem hattı, akıllı şehircilik sistemleri, eğitim, sağlık tesisleri, sosyal ve kültürel tesis alanları ve bünyesindeki 260 dönümlük parkıyla Antalya’nın değerine değer katacak.

Kemer'de 75.4 milyon TL'ye icradan satılık turistik tesis ve arsası!

Antalya ili Kemer İlçesi Çamyuva Mahallesi'nde yer alan turistik tesis ve arsası vasıflı gayrimenkul 75 milyon 460 bin 430 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Antalya Büyükşehir’den 5 yıldızlı bir sosyal tesis daha!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, her biri çekim merkezi haline gelen ve kent yaşamına hareket getiren sosyal tesislerine bir yenisini daha ekledi. 

antalya Mobil Tesis alanı Haberi

antalya Mobil Tesis alanı

Projenin önündeki tek engel olan Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın kullandığı başkanlık konutunu Uysal ailesi, engellilere bırakmak için boşaltma kararı aldı. 


Muratpaşa İlçesi, Şirinyalı Mahallesi'nde falez kıyı bandı üzerinde, 5 yıldızlı oteller, yüksek katlı siteler arasında kalan yegane boş alan, mahalle sakinlerinin hafızasında kaldığı adıyla eski Mobil Tesis alanı Muratpaşa Belediyesi tarafından engelliler için engelsiz yaşam alanı olarak düzenlenecek. 20 dönümlük alanda hayata geçirilecek projenin önündeki tek engel ise belediyenin başkanlık konutu. Belediye Başkanı Ümit Uysal, yerel seçimlerin ardından taşındığı konutu proje kapsamında değerlendirilmek üzere boşaltma kararı aldı vc taşınma hazırlıklarına başladı. 


Başkan Uysal, boşalttığı konutun 19501i yıllardan kalma eski Mobil Tesislerinin lojmanı olarak yapıldığını söyledi. Belediyenin Fen İşleri Şube Müdürlüğü'nce 180 bin TL harcanarak restore edildiğini kaydeden Uysal. Burayı engelli bireylerimiz...