23 / 04 / 2024

antalya New City

antalya New City

New City Antalya 'nın yakın zamanda satışa çıkması planlanıyor, 60 konuttan meydana gelen proje 6 blok halinde inşa ediliyor. New City Antalya 'nın satış fiyatları henüz belli olmadı...

Şirazi Life City resmen başlıyor! Antalya'ya 360 konutluk yeni proje geliyor!

Şirazi Grup Adi Ortaklığı imzası ile hayata geçirilecek olan Şirazi Life City projesi resmen başlıyor. Söz konusu projede 360 konut yer alıyor.

İflas bayrağını çeken gayrimenkul devi New York'un dev gökdeleni Chrysler Binasını satışa çıkardı!

Gayrimenkul devi Signa geçtiğimiz günlerde iflas bayrağını çekmişti. Chrysler Binası'nın sahibi olan şirkete Avusturya mahkemesi, New York City gökdelenindeki hisselerini satma emri verdi.

Antalya Döşemealtı'na 468 adet yeni konut geliyor! Antalya Sun City satışta! Yeni proje!

Trinvest tarafından Antalya Döşemealtı'na villa tadında 468 adet konut geliyor. Antalya Sun City projesi satışa çıktı. İşte ayrıntılar...

Antalya'da 120 dairelik City Gate projesi yükseliyor!

Antalya'da çok sayıda konut projesini hayata geçiren Sanax İnşaat Enerji, şehrin kapısı olarak nitelendirilen içerisinde 120 dairenin yer aldığı City Gate projesinde inşaat çalışmalarına hızla devam ediyor. 

Alitas Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.New City İnşaat Ve Gayrimenkul Şubesi açıldı!

Alitas Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.New City İnşaat Ve Gayrimenkul Şubesi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Taşdemir tarafından açıldı. 

Sur Yapı Antalya'ya Türkiye’nin En İyi Kentsel Dönüşüm Projesi ödülü!

Sur Yapı’nın Antalya’da inşa ettiği örnek akıllı dönüşüm projesi Sign of the City Awards'ta devam eden kentsel dönüşüm projelerinde “En İyi Kentsel Dönüşüm” projesi seçildi...

Erzurum New City Konutları'nı yıkan firmadan açıklama!

Erzurum'da proje ve ruhsatı olmadığı nedeniyle yıkılması kararı alınan New City Konutları'nda iş makinelerinin çalışması devam ediyor.

Erzurum New City Konutları yıkılıyor!

Erzurum'da proje ve ruhsatı olmadığı gerekçesiyle inşaatı durdurulan, madde bağımlılarının uğrak yeri haline gelen New City konutlarının yıkımına başlandı. 550 bin liraya ihale edilen yıkım, 200 gün sürecek.

Erzurum New City Konutları için karar çıktı!

Erzurum’un 'kanayan yarası' New City için karar çıktı! Önce yarım kalmış bloklar ortadan kaldırılacak, sonra mahkemenin söyleyeceği son söz beklenecek. Kaynak: New City için karar çıktı!

Filipinler'de New Clark City isimli yeni bir şehir doğuyor!

Filipinler'de yaklaşık 30 yılda tamamlanması planlanan New Clark City isimli yeni bir şehir kuruluyor...

Erzurum New City 11.3 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Erzurum Palandöken'de Karadayı İnşaat tarafından hayata geçirilmek istenen ancak ruhsat alınamayınca inşaatı kalan ve 1500 vatandaşın mağdur olduğu New City proje alanı icradan satılıyor. 

Palm City Modern CNR Emlak Fuarı'nda tanıtıldı!

Antalya'da Palm City markasıyla konut üreten Gençer Grup, İstanbul'da dün kapılarını açan CNR Emlak Fuarı'na 3 projesiyle katıldı..

Antalya Pal City 1 Vali Konakları’nda tapu sevinci!

Antalya’nın en büyük konut projelerinden biri olan Pal City 1 Vali Konakları projesinde tapular sahiplerine teslim edilmeye başlandı.

antalya New City Haberi

antalya New City


New City projesi Antalya 'da Farklı İnşaat imzası ile inşa ediliyor. Projenin önümüzdeki günlerde satışa çıkması planlanıyor.


60 daireden meydana gelen New City Konutları 'nda normal katı, çatı katı ve dublex konut tipleri bulunuyor.



New City Konutları 6 blok halinde yükseliyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi imkanından yararlanabiliyor.


Farklı İnşaat New City Konutları 'nda; görüntülü diafon sistemi, kapalı otopark, açık ve kapalı yüzme havuzu, klima, çocuk oyun alanı, fitness salonu, asansör ve  24 saat güvenlik yer alıyor.


Telefon: 0242 324 60 53

Web adresi: http://farkliinsaat.com/

Ceren...