26 / 04 / 2024

Antalya okul projeleri

Antalya okul projeleri

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, "Beş tane üniversitemiz var sadece, altıncı üniversiteyi Manavgat’a kuracağız, toplam 10 tane üniversite olsun diyoruz. " dedi.

Antalya'nın yaşam kalitesini arttıracak projeler!

Son 13 yılda nüfusu yüzde 50 oranında artan Antalya'da hem doktor başına düşen hasta sayısı, hem de derslik başına düşen öğrenci sayısı düştü. Yaşam kalitesi arttı.

10 soruda TOKİ Antalya Serik!

TOKİ’nin beş yılda toplamda 500 bin adet Sosyal Konut Projeleri bütününde Türkiye’nin turizm beldelerinden Antalya’da da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Antalya Serik Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Antalya Merkez 2022 Projesi tüm detaylarıyla! Sadece 240 ay vadeyle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri kapsamında Antalya’da da yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Antalya Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ'den Antalya'nın o ilçelerine yüzlerce ucuz konut geliyor! TOKİ Antalya projeleri için düğmeye bastı!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya projeleri için düğmeye bastı. Peki TOKİ'nin Antalya projeleri hangi ilçelerde hayata geçirilecek? İşte projelerle ilgili detaylar...

TOKİ Ordu Akkuş okul projeleri 7 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

TOKİ Ordu'da yeni okullar inşa edecek. Projenin ihalesi 7 Haziran Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

TOKİ, Antalya'da 3 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Antalya İli Kepez İlçesi Göçerler Mah 32 Derslikli Göçerler İlkokulu, Döşemealtı İlçesi Kırkgöz/Yeniköy Mah 20 Derslikli Yeniköy Ortaokulu ve Kemer İlçesi Göynük Mah 24 Derslikli Göynük Ortaokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Antalya'ya 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Antalya İli Kepez İlçesi Göçerler Mah 32 Derslikli Göçerler İlkokulu, Döşemealtı İlçesi Kırkgöz/Yeniköy Mah 20 Derslikli Yeniköy Ortaokulu ve Kemer İlçesi Göynük Mah 24 Derslikli Göynük Ortaokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ'den Antalya'ya 3 yeni okul müjdesi! İhalesi bugün!

Antalya İli Serik İlçesi 32 Derslikli Tekeli Ortaokulu, Manavgat İlçesi 24 Derslikli Çağlayan Anadolu Lisesi ve Muratpaşa İlçesi 12 Derslikli Hacı Hafize Hakkı Saygan İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 13:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Antalya'ya 3 yeni okul müjdesi!

Antalya İli Serik İlçesi 32 Derslikli Tekeli Ortaokulu, Manavgat İlçesi 24 Derslikli Çağlayan Anadolu Lisesi ve Muratpaşa İlçesi 12 Derslikli Hacı Hafize Hakkı Saygan İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 13:00'te yapılacak.

TOKİ'den Antalya Kepez'e 3 yeni okul müjdesi!

Antalya İli Kepez İlçesi Göçerler Mah 32 Derslikli Göçerler İlkokulu, Döşemealtı İlçesi Kırkgöz/Yeniköy Mah 20 Derslikli Yeniköy Ortaokulu ve Kemer İlçesi Göynük Mah 24 Derslikli Göynük Ortaokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 14 Ocak 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Antalya Serik'e 3 yeni okul!

Antalya İli Serik İlçesi 32 Derslikli Tekeli Ortaokulu, Manavgat İlçesi 24 Derslikli Çağlayan Anadolu Lisesi ve Muratpaşa İlçesi 12 Derslikli Hacı Hafize Hakkı Saygan İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 13 Ocak 2021 tarihinde yapılacak.

TOKİ Adıyaman okul projeleri ihalesi bugün!

Adıyaman İli Merkez İlçesi 16 Derslikli Zeynep Turgut Ortaokulu, Gölbaşı İlçesi 8 Derslikli Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve 12 Derslikli Mimar Sinan İlkokulu inşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Antalya'daki tarihi düğmeli okul binası turizme kazandırılıyor!

Antalya'nın kendisine özgü düğmeli evleriyle ünlü Akseki ilçesinde inşa edildiği 1926 yılından beri ayakta kalmayı başaran okulda, restorasyon çalışmaları başladı

Okul mimarisinde koronavirüs dönemi!

Koronavirüs salgınıyla beraber sosyal mesafe doğal havalandırma, bahçe gibi konular okul mimarisinin önemini artırdı. Bu bağlamda çalışmalara başlayan Antalya Koleji üç kampüsünde sunduğu olanaklarla öğrencilerine güvenli eğitim sunuyor.

Antalya okul projeleri Haberi

Antalya okul projeleri

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya’da kaliteyi yükseltmek amacıyla büyük projeler hazırladıklarını, kentin yüksek hızlı trenler ve yeni otoyollarla Anadolu’nun her yanına bağlanacağını söyledi.

Ak Parti Antalya 1. Sıra milletvekili adayı Çavuşoğlu, Milliyet’in hem Antalya projeleri hem dış politikadaki gelişmelere ilişkin sorularını yanıtladı.

Atatürk’ün 1933 yılında tren hattının Burdur’dan Antalya’ya uzatılmasını istediğini ancak ABD’nin bunu engellediğini belirten Çavuşoğlu, “Şimdi Atatürk’ün 1933 yılındaki hedeflerini gerçekleştiriyoruz. Antalya çok kolay ulaşılan bir kent haline gelecek. Demre’ye üçüncü bir havalimanı, Afyon-Ankara arasına otoyol yapacağız. Antalya Konya-Kapadokya üzerinden Kayseri’ye, Eskişehir üzerinden de yüksek hızlı trenle İstanbul’a bağlanacak” dedi.


‘Koalisyon kültürü yok’

Tek başına iktidar hedeflediklerini, ancak 1 Kasım sonuçlarının koalisyon ihtimali ortaya çıkarması durumunda sorumlu davranacaklarını, millete kızmayacaklarını ve emrini yerine getirmek için çaba harcayacaklarını ancak...