16 / 04 / 2024

Antalya raylı sistem

Antalya raylı sistem

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, altyapı çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Raylı sistem hedeflerinden bahseden Türel, Antalya'ya metro müjdesi verdi.

Antalya'ya 3. etap raylı sistem müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya raylı sistem 3. etaba yıl sonuna kadar başlamayı hedeflediklerini söyledi.

Antalyalılar 2019'da metrosuna kavuşacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, raylı sistemde üçüncü etabın 2019’da tamamlanacağını açıkladı. Türel, metro projesinde güzergahların belli olduğunu belirtti.

Antalya EXPO Raylı Sistem Hattı açıldı!

Bakan Yıldırım, "Tam 150 günde Kasım 20'den Nisan 20'ye beş ay içerisinde Antalya şehir meydanından EXPO alanına kadar, 19 kilometre tren yolu, raylı sistem tamamlandı ve bugün açılışını yapıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Antalya Konuksever'e raylı sistem müjdesi!

Muratpaşa İlçesi Konuksever Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 3’üncü etap raylı sistem hattının bir kolunun Konuksever’den geçeceği müjdesini verdi.

Antalya Aksu üst geçidi köprüden geçecek!

Aksu üst geçidinde raylı sistemin unutulduğu iddiasını yanıtlayan Karayolları Bölge Müdürü dere yatağı nedeniyle projenin değiştiğini tramvayın köprünün üzerinden geçeceğini söyledi

Antalya Aksu'ya raylı sistem müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kundu ve Atatürk mahalle toplantılarında vatandaşlarla bir araya geldi. Türel, Aksu ve Kundu’ya EXPO ve raylı sistem projeleriyle sihirli değnek değeceğini söyledi.

Antalya Havaalanı'na raylı sistem geliyor!

Salı Sanayici ve işadamları Grubu nun bu hattaki konuğu, Antalya Büyiikşehir Belediye Başkanı Menderes Türel oldu. Türel, göreve geldiği andan itibaren hayata geçirdiği ve geçireceği projeleri hakkında Salı Grubu üyelerine bilgi verdi.

Antalya'da raylı sistem havalimanına uzanacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, EXPO-Meydan arasındaki 18 kilometrelik güzergahın Antalya Havalimanı'na da bağlanacağını söyledi. Projenin yaklaşık 220 milyon liraya mal olması planlandığı açıklandı.

Antalya Meydan-Aksu-EXPO raylı sistem projesi tamamlandı!

Büyükşehir Belediyesi’nin Ulaştırma Bakanlığı ile birlikte hayata geçireceği Meydan-Havaalanı-Aksu-EXPO 2016 Hafif Raylı Sistem Hattı’nın proje çalışmaları tamamlanarak Bakanlar Kurulu’na sevk edildi. 17.8 kilometrelik hatta 15 durak olacak.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi'nde test sürüşleri tamamlandı!

Antalya'da hayata geçirilen 3. Etap Raylı Sistem Projesi'nde tüm testler başarıyla tamamlandı.  Varsak-Müze arasındaki yeni hat önümüzdeki hafta yolcu taşımaya başlayacak. 

Antalya Üçüncü Etap Raylı Sistem Hattı'nda test sürüşleri başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya Üçüncü Etap Raylı Sistem Hattı'nda test sürüşlerini başlattı.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi’nde sona doğru!

Antalya Büyükşehir Belediyesi 3. Etap Raylı Sistem Projesi’nde çalışmalar hızla devam ediyor. Son olarak katener direklerin tel bağlantılarının yapıldığı proje içerisinde yeni yaya üst geçitlerinin de yapımı tamamlandı.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi'nde Varsak-Müze arası bağlantı sağlandı! 

Antalya'da devam eden 3. Etap Raylı Sistem Projesi'nde Varsak-Müze arası raylarla bağlantı sağlandı. 

Antalya 3. Etap Raylı Sistem çalışması Konyaaltı Caddesi'ne ulaştı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin 3. Etap Raylı Sistem Projesi kapsamında Falez Kavşağı ile Konyaaltı Caddesi Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü kavşağı arasında yapılan etabın çalışmalarına başlandı.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem projesi hızlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin 3. Etap Raylı Sistem çalışmaları hızlandı. Bu kapsamda bazı yollar 2 ay süreyle trafiğe kapatılacak.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem projesinde son durum ne?

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi kapsamında çalışmaların sürdüğü Meltem Bulvarı-100. Yıl Bulvarı arasında kalan kısmın doğu aksına (Eğitim Araştırma Hastanesi önü) sıcak asfalt döküldü. Hızla ilerleyen ray montajı da Eğitim Araştırma Hastanesi kavşağına kadar geldi.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi 2 ayda tamamlanacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 3. Etap Raylı Sistem Projesi'nde Meltem Bulvarı üzerinde süren alt yapı çalışmalarını inceledi. Devam eden çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan Böcek, Meltem etabında hayata geçirilen çalışmaların 2 ay içinde tamamlanacağını sözlerine ekledi.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi’nin inşaatı hızlandı!

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi’nin inşaatı hızla devam ediyor. Proje kapsamında Meltem Bulvarı'nın bir bölümü 23 Mart Pazartesi gününden itibaren trafiğe kapatılacak.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi’nin inşaatı tam gaz!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi 3. Etap Raylı Sistem Projesi çalışmaları kapsamında Akdeniz Üniversitesi Meltem kapısı önündeki katlı kavşakta asfalt döküm çalışmalarına başlandı. 

Antalya 3. Etap Raylı Sistem’de raylar döşendi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 3. Etap Raylı Sistem Projesi hız kesmeden sürüyor. Dumlupınar Bulvarı üzerindeki 2.5 kilometrelik ray imalatı devam ederken, Meltem Katlı Kavşak çalışmalarında üst yapı imalatlarına başlandı.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem’de raylar döşeniyor!

Kente yeni yatırımlar kazandıran Antalya Büyükşehir Belediyesi 3. Etap Raylı Sistem hattında çalışmalar tüm hızıyla sürdürüyor. Hattın Otogar ile Akdeniz Üniversitesi Meltem kapısı arasını kapsayan Dumlupınar Bulvarı kısmında raylar döşeniyor.

Raylı sistem projeleri için 3 şehrimize 150 milyon avro!

İller Bankası yurt içinde devam eden raylı sistem projeleri için İslam Kalkınma Bankası ile Antalya, Kayseri ve Gaziantep için 150 milyon avroluk anlaşma yaptı...

Antalya raylı sistem Haberi

Antalya raylı sistem

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, altyapı çalışmaları hakında bilgi verdi. Türel, "Siyasi rant peşinde değilim, Biz gözümüzü budaktan esirgemedik. Çünkü biz olunca yapıldığı için ne yaparsak kardır diye düşündük. Önemli olan Antalya'nın kazanması ise biz kaybetsek de olur dedik. ve o yaptığımız hizmetlerin hiçbir tanesinden seçimi kaybettiğimin ertesi günü dahi pişmanlık duymadım" açıklamalarında bulundu.

Antalya'ya 25 kilometrelik raylı sistem yapılacak

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Türel, raylı sitemler ile ilgili konuştu. 3. Etap inşaatının başladığını söyşeyen Türel, "Genel Kurul öncesi bizim hep Antalya ile ilgili muradımız acaba MKYK'da bir Antalyalı arkadaşımız olacak mı noktasındaydı. İnanın bunu arkadaşlarla değerlendiriyorken çok rahattım ve hep şunu söyledim; Hiç merak etmeyin, Sayın Cumhurbaşkanımız Antalya'yı ihmal etmez, Antalya'yı atlamaz. ve mutlaka Antalya'nın hakkını MKYK'da...