19 / 04 / 2024

Antalya Regnum golf kimin

Antalya Regnum golf kimin

Opet’in yüzde 50’sini Koç Grubu’na sattıktan sonra aile yatırımı olarak turizmi seçen Fikret ve Nurten Öztürk, Regnum markası ile otel zinciri yaratacak. Antalya Regnum’da bu yıl açılan golf oteli 250 milyon dolara mal oldu, 12i ay turizm yapacak.

Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor! Antalya'daki dev otele milyonluk havuzlu villalar yapılacak!

Antalya Golf Kulübü Turizm Anonim Şirketi'ne ait olan Antalya'daki Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor. Yapılacak olan kapasite artışı kapsamında tesiste konaklayacak misafirler için havuzlu villalar inşa edilecek.

Kempinski Hotel The Dome Antalya'nın oda sayısı artırılıyor! Dev otele havuzlu villalar inşa edilecek!

Antalya Golf Kulübü Turizm Anonim Şirketi'ne ait Kempinski Hotel The Dome Antalya'nın oda sayısı artırılacak. Söz konusu kapasite artışı kapsamında tesiste konaklayacak misafirler için havuzlu villalar yapılacak.

Jason Statham Antalya'da kurşun geçirmez villada kalıyor!

Antalya'da çekilen 'Five Eyes' filminde rol alan dünyaca ünlü aktör Jason Statham, kaldığı otelde kameralara yakalandı. Ünlü aktör, Regnum Carya Otel’in en önemli villalarından biri olan Crown villada kalıyor. 

Antalya Ulualan sahiline 4 otel ve golf sahası yapılacak!

Antalya Manavgat’ta Ulualan sahil bölgesinin 4 otel ve golf alanı için tahsis edilmesine siyasetçiler ve sivil örgütler tepki gösterdi, kararın iptal edilmesi talep edildi...

Golf alanlarına yeni tahsisler verilecek!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Üyesi turizmci Cahit Şahin, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un golf alanlarına yeni tahsisler verileceği açıklamalarını gündeme getirdi.

Regnum Golf Country Bodrum'da 55 villa satıldı!

Regnum tarafından Bodrum'da inşa edilen Regnum Golf&Country'de 55 villa satıldı. Regnum Onursal Başkanı, Öztürk Grup ve OPET Yönetim Kurulu Kurucu Başkanı Fikret Öztürk, yatırımın detaylarını anlattı.

Regnum Golf Country Bodrum satış ofisi!

Regnum Golf Country Bodrum satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Teslimlerin başladığı proje 275 konuttan meydana geliyor.

Regnum Golf Country Bodrum fiyat!

Regnum Golf Country Bodrum fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Öztürk Grup tarafından hayata geçirilen projede 275 konut bulunuyor.

Regnum Golf Country Bodrum'da hemen teslim villalar!

Öztürk Grup imzası taşıyan Regnum Golf & Country projesi Bodrum'da hayata geçirildi. 275 konuttan oluşan projede ilk etap teslimleri başladı.

Regnum Golf&Country Bodrum ilk etapta yaşam başladı!

Regnum, Bodrum’daki üçüncü projesini hayata geçiriyor. Florida modelinden esinlenen Regnum Golf&Country 80 milyon euro yatırımla inşa edilecek.

Regnum Sky Tower’da iş hayatına golf molası!

Ankara’nın yeni sembolü olan Regnum Sky Tower’da mesai saatleri içerisinde yaşanan anlık streslere yardımcı olabilecek mini golf sahası yer alıyor.

Regnum Carya Resort’a ödül!

Diversey Consulting’in Türkiye’de ilk defa hayata geçirdiği The Hygienic Room ve The Hygienic Gym/SPA programlarını uygulayan ve sertifika alan ilk otel Regnum Carya Golf&SPA Resort oldu.

Antalya'da 10 ayrı kamu taşınmazı tahsis edilecek!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Antalya'da 1250 ek yatak kapasitesiyle birlikte Alanya'da 18 delikli golf tesisi ve Belek'te turizm amaçlı spor tesisi yapımının öngörüldüğü 10 ayrı kamu taşınmazını tahsise çıktı.

Antalya Regnum golf kimin Haberi

Antalya Regnum golf kimin

İkisi de öğretmendi. 12 Eylül mağduru olmaları onlara girişimciliğin kapısını açtı. Madeni yağ ticareti ile başladılar, akaryakıt sektörünün en önemli markalarından OPET’i yarattılar. Nurten ve Fikret Öztürk, OPET’in yüzde 50’sini Koç Grubu’na sattıktan sonra çocukları için yeni bir sektöre yelken açtı. Hobi olarak golf oynarken Karya Golf Kulübü’nün tamamını, National Golf Kulübü’nün ise yüzde 50’sini alan Öztürk ailesi, şimdi de zincir otel işletmeciliğine 250 milyon dolar yatırımla açtıkları Antalya Regnum ile ilk adımı attılar.


Akaryakıt sektörünün duayeni Fikret Öztürk, ve tüm yatırımlarında yanında olan eşi Nurten Öztürk’le OPET’in merkezinde Hürriyet Ekonomi Müdürü Sefer Levent ile yeni yatırımlarını konuştuk. Nurten ve Fikret Öztürk “Akaryakıtta şevkimiz azaldı. Tabii ki çocuğumuz gibi ama turizmi de sevdik” diyor.


Sizi yıllardır OPET dolayısı ile akaryakıt sektöründen...