24 / 04 / 2024

Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği 2015 yılı toplantısı

Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği 2015 yılı toplantısı

Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği 'nin ( ANSİAD ) 2015 yılı 5'inci olağan toplantısında Türkiye Otelciler Federasyonu ( TÜROFED ) Başkanı Osman Ayık'ı ağırlandı.

Konyaaltı Sahili Projesi'ndeki rakamlar akla hayale sığmıyor!

Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Akın Akıncı, 2020 yılı  3’üncü olağan üye toplantısında yaptığı konuşmada," Konyaaltı Sahili Projesi'ndeki rakamlar akla hayale sığmıyor dedi...

Bir Zamanlar Antalya Müzesi hizmete açıldı!

Sanayici ve iş adamlarından meydana gelen Salı Grubu, Bir Zamanlar Antalya Müzesi hizmeti nedeniyle Başkan Hakan Tütüncü'ye teşekkür mektubu verdi.

Antalya'nın kentsel dönüşüm ana planı hazırlanmalı!

Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği (ANSİAD), İnşaat Sektörü Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan Anntalya İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Mustafa Balcı, ''Antalya'da “kentsel dönüşüm ana planı” hazırlanmasına ihtiyaç vardır” diye konuştu.

Ruslar Antalya'daki gayrimenkullerini satıyor!

Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği (ANSİAD) Başkanı Abdullah Erdoğan, bölgedeki projeleri ve yatırımları değerlendirdi. Erdoğan, Türkiye'den gayrimenkul alanlara vatandaşlık verilmesinin 200-300 bin dolara düşürülmesi gerektiğini belirtti.

Menderes Türel, Antalya projelerini ve yatırımlarını anlattı!

SALI Sanayici ve İşadamları Grubu'nun iftar programına katılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, kente kazandıracakları yatırımları ve projeleri anlattı.

ANSİAD'ta inşaat sektörü ve dönüşüm konuşuldu!

Antalya Sanayici İşadamları Derneği (ANSİAD) İnşaat Sektörü Toplantısı yapıldı. Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Şube Müdürü Bülent Yavuz: "Kentsel Dönüşüm Master Plan Çalışmaları'nın tamamlanabilmesi için STK'ların desteği önemli" dedi.

Moğolistan'daki konut kiralama programı sektörü canlandıracak!

Prof. Dr. Ramazan Demir, Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği'nin kahvaltı toplantısında "Moğolistan'da onaylanan kiralık konut programıyla inşaat sektöründeki duraklamanın harekete geçmesi bekleniyor." açıklamasında bulundu.

MÜSİAD Antalya'da kentsel dönüşüm konuşuldu!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Antalya Şubesi tarafından her hafta gerçekleştirilen sektör kurulu toplantılarında bu hafta; İnşaat, Çevre ve Yapı Malzemeleri Sektör Kurulu, Kentsel Dönüşüm konulu toplantıda bir araya geldi.

MÜSİAD'dan Antalya kent estetiğine katkı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Antalya Şubesi, “Kent Estetiği” konusunda görüş ve önerilerin değerlendirildiği bir toplantı gerçekleştirdi.

Antalya Havaalanı'na raylı sistem geliyor!

Salı Sanayici ve işadamları Grubu nun bu hattaki konuğu, Antalya Büyiikşehir Belediye Başkanı Menderes Türel oldu. Türel, göreve geldiği andan itibaren hayata geçirdiği ve geçireceği projeleri hakkında Salı Grubu üyelerine bilgi verdi.

Kepez'e müze ve arkeopark geliyor!

Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği’nin Kahvaltılı toplantısının konuğu Kepez Belediye Başkanı Avukat Hakan Tütüncü oldu. Tütüncü, "Dokuma’ya Modern Sanatlar Müzesi düşünüyoruz" dedi.

Osman Ayık: Hedefimiz 4 milyon turist!

Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (ANSİAD) konuğu Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Başkanı Osman AYIK oldu. Ayık, "Türkiye turizm alanında hiçbir şey yapmasa bile 1 milyon turist gelecek. Fakat biz 3-4 milyon hedefiyle çalış

Osman Ayık: Turizmde sorunlar sürüyor!

Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği 'nin ( ANSİAD ) 2015 yılı 5'inci olağan toplantısında Türkiye Otelciler Federasyonu ( TÜROFED ) Başkanı Osman Ayık'ı ağırlandı.

Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği 2015 yılı toplantısı Haberi

Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği 2015 yılı toplantısı

Osman Ayık, ANSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı M. Sadi Kan'm yönettiği toplantıda, "Turizmde 2015 Yılma Bakış" başlıklı bir sunum yaptı ve turizm sektöründeki gelişmeleri değerlendirdi. 



Akra Barut Otel'de yapılan toplantıya ANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Eroğlu, ANSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri, ANSİAD üyesi iş insanları ve sektör temsilcileri katıldı. Toplantı öncesinde turizm sektörünün gelişimi hakkında bilgi veren toplantı Başkanı Sadi Kan, Türk turizminin 1989 yılından bu yana çok hızlı bir ilerleme kaydettiğini bildirdi ve sözü Ayık'a bıraktı. 



'İki pazara bağlıyız' 


TÜROFED Başkanı Osman Ayık, Türkiye ve Antalya'nın turist proili ile pazar yapısını anlatarak konuşmasına başladı. Çeşitli sayısal veriler ve grafiklerle aydınlatıcı bilgiler veren Ayık, Türkiye'nin 10 tane büyük pazarı olduğunu söyledi. Ayık, 2014'te Türkiye'ye 36 milyon 800 bin, Antalya'ya da 11 milyon 500...