23 / 04 / 2024

Antalya serik arsa satışı

Antalya serik arsa satışı

Antalya İli, Serik İlçesi, Eskiyörük Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 14 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Antalya Serik'te 4.8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Antalya İli, Serik İçesi, Çandır Mahallesi'nde yer alan portakal bahçesi vasıflı gayrimenkul 4 milyon 879 bin 910 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Antalya Serik'te 5.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Antalya İli, Serik İlçesi, Çandır Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul icradan satışa çıkarılıyor. Satışa konu olan gayrimenkul için 5 milyon 190 bin 100 TL bedel isteniyor. 

Antalya Serik'te 119 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya İli, Serik İlçesi, Eminceler Mahallesi'nde yer alan arsa 119 milyon 180 bin TL bedel ile 2. kez satışa çıkarıldı. 

Antalya'da 119 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya İli Serik İlçesi Eminceler Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 119 milyon 180 bin 668 TL bedel ile satışa çıkarılıyor.

İstanbul ile Antalya'da arsa ve arazi satılacak! İki büyükşehirde yatırım yapmak isteyenler dikkat!

İstanbul ve Antalya'da yer alan gayrimenkuller satışa çıkarıldı. Arsa ve arazilerin satış ihaleleri 13 Mart ve 20 Mart tarihlerinde yapılacak.

Özak GYO, Antalya Serik'te lojman binası aldı! 142 milyon TL'ye! 

Özak GYO, Antalya Serik'te 142 milyon TL'ye lojman binası satın aldı. Şirket söz konusu satın almanın gerekçesini de açıkladı. İşte şirketten yapılan o açıklama...

Antalya’dan arsa almak isteyenlere müjde! O ilçede arsa satılacak!

Antalya ili, Muratpaşa ilçesinde bir adet arsa satılacak. Kapalı teklif usulüyle satılacak arsa için 14 Aralık’ta ihale düzenlenecek.

Kaş Belediyesi 2 arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar hemen bakın!

Kaş Belediye Başkanlığı, Antalya'da yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların yüz ölçümleri 2 bin 764 TL ve 4 bin 980 TL olarak açıklandı.

TOKİ Antalya Serik projesiyle tam 357 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Antalya Serik projesi yarın ihaleye çıkıyor. Serik TOKİ projesinde 357 yeni konut yer alıyor.

Döşemealtı Belediyesi, Antalya'da arsa satacak! Yazlık bölgelerde arsa arayanlara müjde!

Antalya İli Döşemealtı Belediyesi Döşemeyol İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Antalya Döşemealtı'nda yer alan arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 17 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Crystal Daisy Turizm Tesisi'nin inşaatı resmen başlıyor! Antalya'ya 3 yıldızlı yeni otel geliyor!

Crystal Daisy Turizm Konaklama Tesisi'nin inşaatı resmen başlıyor. Antalya Serik'te hayata geçirilecek olan proje 233 milyon 930 bin TL'ye mal olacak.

Crystal Daisy için start verildi! Antalya'ya 137 odalı yeni otel geliyor!

Crystal Daisy Turizm Konaklama Tesisi için resmen düğmeye basıldı. 186 milyon 725 bin TL'ye mal olacak proje, Antalya Serik'te hayata geçirilecek.

Kepez Belediyesi 11 arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar dikkat! 

Antalya İli Kepez Belediye Başkanlığı, Antalya Kepez'de yer alan 11 adet arsayı satışa çıkardı. İmarlı arsaların satış ihalesi 7 Eylül'de gerçekleştirilecek.

O ilde 10 adet konut ile 1 adet arsa satılıyor! Belediye tarihi verdi! 

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya Serik'te yer alan 10 adet konut ile Muratpaşa ilçesindeki 1 adet arsayı satıyor. Peki konutlar ile arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Kepez Belediyesi 4 konut ve 14 arsa satacak! Antalya'da arsa ve konut arayalar bu tarihe dikkat!

Kepez Belediyesi Antalya'da 4 konut ve 14 arsa satacak. Antalya'da arsa ve konut arayalar bu tarihe dikkat... İşte o ihale ilanı...

Döşemealtı Belediyesi arsa ve arazi satacak! Antalya'da arsa ve arazi arayanlar dikkat!

Antalya İli Döşemealtı Belediye Başkanlığı Antalya Döşemealtı'nda sosyal tesis alanı, arsa ve arazi satacak.

O ilde yüzde 20 indirim ve taksit fırsatıyla 2 arazi satılıyor! Milli Emlak tek tek duyurdu! Arsa alacaklar şimdi bakın

Serik Milli Emlak Müdürlüğü, Antalya ili, Serik ilçesi, Abdurrahmanlar Mahallesinde yer alan 2 adet araziyi yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla satıyor. Peki Antalya Serik'te yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Antalya serik arsa satışı Haberi

Antalya serik arsa satışı

Antalya İli, Serik İlçesi, Eskiyörük Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul satışa sunuldu. Satışa konu olan arsa için 14 milyon TL bedel isteniyor. 

1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Antalya İl, Serik İlçe, 32 Parsel, ESKİYÖRÜK Mahalle/Köy, Taşınmaz sulu tarım arazisidir, taşınmaz üzerinde değerine etki eden çeşitli cins ve yaşlarda ağaçlar, taşınmaz üzerinde birden fazla beşik çatılı cam örtülü sera ve taşınmaz üzerinde mesken vasfında birden fazla yapılar bulunmaktadır.

Kıymeti : 14.005.165,00 TL
1. Satış Günü : 27/05/2019 günü 11:00 - 11:05 arası
2. Satış Günü : 24/06/2019 günü 11:00 - 11:05 arası
Satış Yeri : Serik Adalet Sarayı Giriş Kat Duruşma Salonu

Satış şartları :
1- İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar...