23 / 04 / 2024

antalya Side Su Otel

antalya Side Su Otel

Antalya Manavgat'ta bulunan Side Su Otel'in mühürleme ve tahliye işlemi 30 gün süreyle durduruldu

Antalya Side Su Otel'in ruhsatı iptal edildi!

135 odalı Antalya Side Su Otel'in ruhsatı iptal edildi. Otelde bulunan 300'e yakın yerli ve yabancı müşteriler tahliye edildi.

Antalya'da '2 ayda teslim edilecek' denilen evleri onlarca kişiye satmışlar!

Tatilcilerin gözde şehirleri arasında yer alan Antalya'da parasını ödedikleri dairelerinin birden fazla kişiye satıldığını iddia eden bir kooperatifin üyeleri, savcılığa gidip suç duyurusunda bulundu.

Haberi duyan kulaklarına inanamıyor! Bir ilimizde su tarifesine indirim! 5 tona kadar…

İstanbul’da suya zam haberinin ardından Antalya'da su tarifelerine indirim yapıldı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, suya yapılan indirim ile ilgili, "5 tona kadar suyun tonunu 1 lira yapıyoruz" açıklamasında bulundu.

DSİ Antalya Manavgat'ta imarlı arsa satıyor!

Devlet Su İşleri 13. Bölge Müdürlüğü, Antalya Manavgat'ta yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.  Arsanın satış bedeli 18 milyon 266 bin 245 TL olarak belirlendi.

Antalya Side'de yıkım gerginliği!

Antalya'da Side Mahallesi'nde 24 Ocak'ta yapılacak yıkım mahalleliyi tedirgin etti.  Mahalleli yıkımın ertelenmesini talep ediyor. 

Antalya’da 3 yılda 858 metruk bina yıkıldı!

Antalya’da suç yuvası haline dönen ve güvenlik riski oluşturduğu metruk yapıların yıkımı gerçekleşiyor. 2017 yılından bu yana yıkılan yapı sayısı 858’e ulaştı. En fazla yıkım ise 170 ile Kepez’de yapıldı. 

Antalya Sarısu Plajı'nın imar planı meclis gündeminde!

Antalya Sarısu Plajı'nın imar planı meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya Konyaaltı'nda kamu arazisindeki lüks konut inşaatı için suç duyurusu!

Antalya’nın Konyaaltı ilçesi Arapsuyu Mahallesi’nde 1980 öncesinde üniversite alanı olarak kamulaştırılan sonrasında 30 Temmuz 2018'de Millet Bahçesi yapılması sebebiyle önce TOKİ’ye, oradan da özel bir inşaat şirketine satılan alanda lüks konut ve iş yeri inşaatı yapımı sürüyor...

Bakanlıktan mavi bayraklı Sarısu Plajı'na akaryakıt iskelesi teklifi!

Beydağları Sahil Milli Parkı yer alan Sarısu Plajı'na Ulaştırma Bakanlığı'nca yapımı teklif edilen petrol iskelesi tepkilere sebep oldu. CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, “Bu proje Sarısu'ya ihanettir” dedi.

Antalya'da müteahhidin öldürülmesi davası!

Antalya'da Fatih Mehmet Şirazi'yi evinin otoparkında silahla öldüren sanık Talat Örgü, "tasarlayarak öldürme" suçundan hakim karşısına çıkarıldı. Dava, sanığın tutukluluğunun devamına karar verilerek başka bir tarih ertelendi...

Roma dönemine ait Antik Tiyatro'ya 'prefabrik tuvalet' yapıldı!

Antalya Side'de Roma dönemine ait antik tiyatronun içerisine prefabrik tuvalet yapıldı.

Antalya Büyükşehir'den kiralık su üstü sporları parkuru!

Antalya Büyükşehir Belediyesi bir adet su üstü sporları parkur noktası için 1 Kasım'da kiralama ihalesine çıkacak...

Antalya'da 3.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Antalya İli Manavgat İlçesi Side Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 3 milyon 654 bin 660 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Side’nin imar sorunu çözüldü!

Side’nin yıllardır çözülemeyen imar sorunu Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel tarafından ortadan kalktı...

antalya Side Su Otel Haberi

antalya Side Su Otel

ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde mülkiyet sınır ihlali ve imara aykırılık nedeniyle belediye tarafından mühürleneceği tebliğ edilen Antalya Side Su Otel'in müşterilerini tahliye etmeye hazırlandığı sırada, Antalya 2'nci İdare Mahkemesinden yürütmeyi durdurma kararı verildi. Dün alınan kararla mühürleme ve tahliye işlemi 30 gün süreyle durduruldu. Turistler ise yeniden odalarına çıkarıldı.  


'MAHKEME KARARI OLMADAN İPTAL ETTİRDİ' 

Otel sahibi, kapanan Side Belediyesi'nin eski başkanı Abdulkadir Uçar, Manavgat Belediye Başkanı CHP'li Şükrü Sözen'in şahsi ve siyasi husumet nedeniyle otelin işyeri açma ve çalıştırma ruhsatını herhangi bir mahkeme kararı olmadan iptal ettiğini öne sürdü.


Antalya Akdeniz...