26 / 04 / 2024

Antalya Stadı açılış

Antalya Stadı açılış

Antalya Stadı, Antalyaspor-Beşiktaş maçıyla kapılarını açacak. 33 bin kişilik statta kombine kartlı taraftar sayısı 12 bine, passolig kartlı seyirci sayısı 30 bin 419’a ulaştı.

Antalya Stadı'nın inşaatının yüzde 87'si tamam!

Spor turizminin başkenti Antalya'da 96 dönümlük araziye yapılan 33 bin kişilik, enerjisini güneşten sağlayacak stadın yüzde 87'sinin tamamlandığı, mayıs ayında resmi açılışının yapılacağı bildirildi.

Antalya Stadı 130 gün sonra teslim edilecek!

Yapımı yılan hikayesine döndükten sonra 2013 Haziran ayında temeli atılan Antalya'nın 33 bin kişilik yeni stadının inşası tüm hızıyla devam ediyor. Stadın 130 gün sonra teslim edilmesi planlanıyor...

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesinin açılışı geri sayım başladı: Depremlerde 32 santim esneyebilecek!

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesinde açılış için geri sayım başladı. Temel ve bina arasına kolonlar üzerine yerleştirilen 718 izolatör sayesinde bina, büyük depremlerde dahi en az hasarla sağlık hizmeti sunmayı sürdürecek. İşte hastane ile ilgili ayrıtıntılar...

Fenercioğlu İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor!

Alanya ve Antalya’da yaptığı inşaatlarla kısa sürede hızla büyüyen ve ardından Bodrum, İstanbul ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Fenercioğlu A.Ş. şimdi de İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor. 

Alsancak Mustafa Denizli Stadı açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İzmir'de depreme dayanıksız olduğu için yıkılan ve sonrasında yeniden inşa edilen Mustafa Denizli Alsancak Stadı'nın açılışını gerçekleştirdi.

Alsancak Stadı 26 Kasım'da açılıyor!

Deprem riski nedeniyle yıkılan ve yeniden inşa edilen Alsancak Stadı 26 Kasım'da açılıyor.

Antalya Muratpaşa'da 11.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Antalya 3. Sulh Satış Memurluğu, Antalya Muratpaşa'da yer alan gayrimenkulü 11 milyon 951 bin TL bedelle satışa çıkardı.

İzmir Alsancak Stadı 30 Ekim'de açılıyor!

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı, İzmir Alsancak Stadı'na ilişkin dikkat çeken açıklamalar yaptı. Açıklamada stadın açılış tarihi olarak 30 Ekim işaret edildi.

Hatay Stadı yarın açılıyor!

Hatay'ın merakla beklenen yeni stadyumu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun katılımıyla yarın açılıyor.

Erzincan Stadı açılış için gün sayıyor!

Merakla beklenen Erzincan Stadı açılış için gün sayıyor. Stadyum da ayrıca alışveriş merkezi de yer alıyor.

Serik'in yeni kreş ve gündüz bakımevi açılışa hazırlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Serik'in Merkez Mahallesi'nde inşa edilen kreş ve gündüz bakımevi açılışa hazırlanıyor...

Göztepe Stadı açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir Bayraklı'da Deprem Konutları Temel Atma ve Göztepe Stadı Açılış Töreni'nde önemli açıklamalar yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından sonra Göztepe Stadı'nın açılışı gerçekleştirildi.

Yeni Adana Stadı bugün açılıyor!

Merakla beklenen Yeni Adana Stadı, bugün Adana Demirspor-Altay maçıyla hizmete açılıyor...

Yeni Adana Stadı yarın açılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımı tamamlanan 33 bin kişilik Yeni Adana Stadı hizmete açılıyor.

Yeni Adana Stadı kapılarını açıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımı tamamlanan 33 bin kişilik Yeni Adana Stadı açılıyor.

Antalya Stadı açılış Haberi

Antalya Stadı açılış

Antalya Stadı, Antalyaspor-Beşiktaş maçıyla kapılarını açacak. 33 bin kişilik statta kombine kartlı taraftar sayısı 12 bine, passolig kartlı seyirci sayısı 30 bin 419’a ulaştı. Uzun yıllardır yaşanan stat sorununun bittiğini kaydeden Başkan Gültekin Gencer, Beşiktaş maçına 20 bin taraftar beklediklerini açıkladı.


96 dönümlük arazide tam daire şeklinde inşaa edilen Antalya Stadı, 16 bin metrekarelik çatısının 12 bin metrekarelik bölümünde günde ortalama 7 bin 200 KW enerji üretebiliyor. Stat, Türkiye’de ilk dünyada ise kapasitesiyle en fazla enerji üreten spor kompleksi özelliğine sahip.


Gökhan ve Sosa, Antalya’da yok

Kartal, Antalyaspor maçının son hazırlığını dün yaptı. Siyah-beyazlı futbolcular, Teknik Direktör Şenol Güneş yönetimindeki antrenmanda pas çalışmasının ardından taktik ağırlıklı çift kale maç oynadı. Sağ bacak adalesinde zorlanma belirlenen Gökhan Töre idmana katılmadı. Atiba ve gribal...