25 / 04 / 2024

antalya tapu

antalya tapu

Muratpaşa Belediyesi, Ermenek Mahallesi’nde yaşanan tapu sorunun çözümü için 24 bin 312 metrekare genişliğinde 41 ayrı parselin ihaleyle satışını yapacak. 

Antalya Fevzi Çakmak Mahallesi’ne tapu müjdesi!

Kepez Belediyesi, Fevzi Çakmak Mahallesi’nde okul, yol ve park alanında kalan gecekondularda oturan yaklaşık 500 vatandaşın, 30 yıllık tapu özlemini gideriyor.

Antalya Göçerler mahallesine tapu müjdesi!

Göçerler Mahallesinde vatandaşlarla açık hava toplantısında bir araya gelen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Ay sonu tebligatlar yapılacak. Ödeme planları hazırlanması ve tapu sözleşmesi süratiyle vatandaşlarımız tapularını ceplerine koyacak'' dedi.

Hakan Tütüncü: Tapulama işlemleri yapılabilir hale geldi!

Erenköy Mahallesi'nde düzenlenen toplantısında konuşan Kepez Belediye Başkanı ve Ak Parti Kepez Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, 2009 seçimlerinde mahalleye vaat ettikleri hizmetlerin tamamını yaptıklarını söyledi.

Antalya Kepez ve Santral mahallelerinde tapular verilecek!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 30 yıldır tapu bekleyen Kepezaltı ve Santral Mahalleleri’nde vatandaşların tapularını vermek için sona yaklaştı. İki mahallenin planlamalarına yapılan son itirazlar Büyükşehir Meclisi’nde görüşüldü...

Antalya Rüzgar Luxury 4'te hemen tapu fırsatı!

Erta Yapı tarafından  Antalya’nın en gözde ve yeni yerleşim merkezlerinden Lara’ya komşu olan Antalya Rüzgar Luxury 4'te hemen tapu fırsatıyla satışlar devam ediyor. İşte detaylar...

Antalya'da 409 arsa 24 ay vadeyle satışa çıktı! KDV ve tapu masrafından muaf arsaları kaçırmayın!

Antalya Konyaaltı'nda 409 konut arsası, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından açık artırma ile satışa çıkarılacak. İşte detaylar...

Gayrimenkul satışları yüzde 6 azaldı! Yabancının gayrimenkulde ilk tercihi Antalya ve İstanbul oldu! 

Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Mehmet Adlı, bu senenin dört ayında yabancılara en fazla gayrimenkulün Antalya ve İstanbul'da satıldığına dikkat çekti. Adlı, gayrimenkul satış rakamında azalma olduğuna da dikkat çekti. 

Antalya Kepez’de 3 bin 556 tapu teslim edildi!

Antalya Kepez'de 5 mahalledeki 3 bin 556 tapunun teslimi yapıldı. Masa Dağı’nın gerdanlığı olarak bilinen Esentepe, Çankaya, Kazım Karabekir, Barış ve Yavuz Selim mahallelerine, 1/1000 ölçekli revizyon imar planı uygulaması ile tapuları verildi.

Burcu Güneş üvey annesine tapu iptal davası açtı! 

Şarkıcı Burcu Güneş üvey annesi Nuray Güneş’e Antalya’daki evi üzerine geçirdiği iddiasıyla tapu iptal davası açtı. 

Antalya Akdeniz Sanayi Sitesi'nde tapu sevinci!

Antalya'nın Kepez ilçesinde bulunan Akdeniz Sanayi Sitesi'nde 204 hak sahibi tapularına kavuştu.

Antalya Kepez'de 40 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Kepez ilçesi Gülveren Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar 40 yıldır tapu sorunu yaşıyordu. İlçe genelinde hayata geçen kentsel dönüşüm projeleriyle tapu sorunu çözüme kavuştu.

Antalya Konyaaltı'nda emlak beyanı elektronik ortama taşındı!

Antalya'ya bağlı Konyaaltı ilçesinde yaşayan vatandaşlar, tapu harcına esas olan emlak beyanı belgesine dijital ortamdan ulaşabilecek.

Kepez Belediyesi'nde tapu işlemleri kolaylaştırıldı!

Antalya Kepez Belediyesi ve Kepez Tapu Müdürlüğü arasında, Elektronik Ortamda Emlak Beyan Değerinin Alınmasıyla ilgili protokole imza attı.

Antalya Demre'de tapu sevinci!

Antalya'nın Demre ilçesinde Bozdağ Gecekondu Önleme Bölgesi'nde arsa almaya hak kazanan 30 kişiden 19'una tapu tahsis belgeleri teslim edildi. 

Antalya'da tapu dolandırıcılığına 2 tutuklama!

Antalya Alanya'da hisseli tapuları sahte evrakla tam hisseli gibi göstererek dolandırıcılık yaptığı öğrenilen şüpheliler tutuklandı.

Antalya'da tapu dolandırıcılığı operasyonu: 3 gözaltı!

Alanya'da vatandaşa ait hisseli dükkanı, sahte belge düzenleyerek tek tapu şeklinde satmaya çalıştığı öne sürülen toplam 3 kişi yakalandı.

Antalya Korkuteli'nde tapuda 36 bin işlem yapıldı! 

Antalya Korkuteli Tapu Müdürü İsmail Kocaoğlu, 2020 yılında 36 bin 890 tapu işlemi yapıldığını dile getirdi. 

antalya tapu Haberi

antalya tapu

Antalya’da dünyaca ünlü Lara sahiline sadece 2 kilometre mesafede yer alan ancak yaşanan tapu sorunu nedeniyle kentin en dezavantajlı bölgelerinden biri olan Ermenek Mahallesi’nde Muratpaşa Belediyesi, yıllardır yaşanan sorunun çözümü için bir adım daha attı.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Belediye Encümeni, 12 Ekim Cuma günün Değirmenönü Kültür Merkezi’nde düzenleyeceği ve açık teklif usulü gerçekleştirilecek ihaleyle 41 ayrı parselin satışını gerçekleştirecek. 

Büyüklükleri 2 bin 350 ile 320 metrekare arasında değişen parsellerin büyük çoğunluğu konut alanı olarak planlı bulunuyor. Şartnamesi Muratpaşa Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nden temin edilebilecek ihaleye katılacaklarının geçici teminat bedellerini de ihale başlangıç saatine kadar belediye veznesine yatırmaları gerektiği...