29 / 03 / 2024

ANTALYA Termessos Bulvarı

ANTALYA Termessos Bulvarı

ANTALYA Termessos Bulvarı üzerinde hizmet veren ERA Gayrimenkul Koza tarafından 'Gayrimenkul Danışmanlık Günleri' konulu tanıtım semineri düzenledi.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem projesinde son durum ne?

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi kapsamında çalışmaların sürdüğü Meltem Bulvarı-100. Yıl Bulvarı arasında kalan kısmın doğu aksına (Eğitim Araştırma Hastanesi önü) sıcak asfalt döküldü. Hızla ilerleyen ray montajı da Eğitim Araştırma Hastanesi kavşağına kadar geldi.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi 2 ayda tamamlanacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 3. Etap Raylı Sistem Projesi'nde Meltem Bulvarı üzerinde süren alt yapı çalışmalarını inceledi. Devam eden çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan Böcek, Meltem etabında hayata geçirilen çalışmaların 2 ay içinde tamamlanacağını sözlerine ekledi.

Antalya Dijital Gösterim Merkezi'nde Kanal İstanbul tanıtılacak!

Turizm şehri Antalya'ya Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nca Dumlupınar Bulvarı üzerinde gerçekleşen Dijital Gösterim Merkezi açılışa hazırlandı.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi’nin inşaatı hızlandı!

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi’nin inşaatı hızla devam ediyor. Proje kapsamında Meltem Bulvarı'nın bir bölümü 23 Mart Pazartesi gününden itibaren trafiğe kapatılacak.

Antalya Termessos Antik Kenti'nin surları yeniden inşa ediliyor!

Antalya Termessos Antik Kenti'nin, Korkuteli  Antalya Karayolu nedeniyle 1950 yılında yıkılan surları, yeniden inşa edilecek...

Antalya 3. Etap Raylı Sistem’de raylar döşendi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 3. Etap Raylı Sistem Projesi hız kesmeden sürüyor. Dumlupınar Bulvarı üzerindeki 2.5 kilometrelik ray imalatı devam ederken, Meltem Katlı Kavşak çalışmalarında üst yapı imalatlarına başlandı.

AYM'den Antalya kararı! Bulvar 61 yıl sonra mirasçıların!

Anayasa Mahkemesi, Antalya’da Dumlupınar Bulvarı olarak da bilinen otoyolun yanı sıra üzerinde tramvay inşaatı için çalışmalara başlanan arazinin mülkiyet ve tapu davasıyla ilgili karar verdi.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem’de raylar döşeniyor!

Kente yeni yatırımlar kazandıran Antalya Büyükşehir Belediyesi 3. Etap Raylı Sistem hattında çalışmalar tüm hızıyla sürdürüyor. Hattın Otogar ile Akdeniz Üniversitesi Meltem kapısı arasını kapsayan Dumlupınar Bulvarı kısmında raylar döşeniyor.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi'nde son durum ne?

Antalya Büyükşehir Belediyesi 3. Etap Raylı Sistem Projesi hız kesmeden devam ediyor. Otogar Kavşağı altından geçen tünellerin Sakarya Bulvarı kısmında kazı destek çalışmaları tamamlanırken,Batı Gar İstasyonunun kazısı devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya'nın yeni tramvay hattını test etti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya’da yeni yapılan tramvay hattını açtı ve test sürüşü yaptı. Vatman koltuğuna oturan Erdoğan, tramvayı Sakarya Bulvarı Durağı'na kadar kullandı...

Antalya Kepez Kaymakamlığı yeni binasına taşındı!

Namık Kemal Bulvarı'nda bulunan Antalya Kepez Kaymakamlığı, Sakarya Bulvarı'nda inşaatı tamamlanan yeni hükümet konağına taşındı. Kaymakamlık, yeni binasında hizmet vermeye başladı.

Antalya'da 3 gayrimenkulün YİD ihalesi 29 Mart'ta!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne ait Müze Meydanı/Varyant Bölgesi 40.210 metrekare, Beach Park Bölgesi 373 bin 896 metrekare, Akdeniz Bulvarı 374 bin 343 metrekare taşınmaz yap işlet devret modeli ile ihale ediliyor.. 

Antalya'da 3 proje için 76 milyon liralık yetki!

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Sakarya Bulvarı ve Düden Kavşağı arasında yapılacak katlı kavşak için 22 milyon, Sahilkent Toptancı Hal Kompleksi için 13 milyon, Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi'nin yapımı için 41 milyonluk toplamda 76 milyon TL'lik borç yetkisi verildi.

ANTALYA Termessos Bulvarı Haberi

ANTALYA Termessos Bulvarı

Era Gayrimenkul Koza ofis ortakları Uğur Güler, Dicle Coşkun Güler ve Ülkü Ertekin'in ev sahipliğinde gerçekleşen seminere çok sayıda sektör profesyoneli ve gayrimenkul danışman adayı katıldı. Şirket ortaklarının konuşmacı olarak katıldığı seminerinde, Era kültürü tanıtıldı. 


Katılımcılara, ERA Gayrimenkul Koza çalışma sistemi hakkında genel bilgiler verildi. Ofis sahibi Uğur Güler, "ERA olarak eğitimli, profesyonel gayrimenkul danışman ekibimiz ile çalışıyoruz. Amacımız bu yolda ilerlemek isteyen gayrimenkul danışman adaylarına bilgi ve tecrübelerimizi aktararak doğru, güvenilir hizmet anlayışıyla ilerlemelerine yardımcı olmak"...