27 / 04 / 2024

antalya turizm projeleri

antalya turizm projeleri

Menderes Türel, turizm çalışanları ile bir araya geldi. Antalya’nın çok önemli bir turizm merkezi olduğunun altını çizen Türel, bu bilinçle ve ciddiyetle, gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

Doğu Karadeniz yaylalarındaki tesisler yüzde 100 doldu!

Doğu Karadeniz yaylalarındaki tesisler, yerli ve yabancı turistlerin yaptırdığı rezervasyonlar sayesinde yaz sezonunu dolu geçirecek. Doğu Karadeniz Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Suat Gürkök, bölgenin tanıtımı için yapılan devam edildiğini söyledi.

Antalya'daki tarım arazileri turizm alanına mı dönüştürüldü?

Antalya Ziraat Mühendisleri Başkanı Vahap Tuncer,"Güney Akdeniz turizm projesi ve Güney Antalya turizm projesi özellikle deniz kıyısındaki narenciye ve meyvelerin yetiştirilebildiği birinci sınıf bir tarım arazilerinin turizm alanlarına dönüştürüldü"dedi.

Turizm yatırımcıları hedefledikleri geliri yakalayamadı!

Turizm Yatırımcıları Derneği (TYD) bölgesel toplantısında konuşan TYD Başkanı Murat Ersoy, hedefledikleri yıllık 20 milyon geliri yakalayamadıklarını ve hedeflerinin yüzde 40 altında kaldıklarını, kâr edemediklerini belirtti.

Turizm Yatırımcıları Derneği bölgesel toplantısı Antalya'da gerçekleşti!

Aska Otel'de Antalya Valisi Muammer Türker'in ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in katılımıyla Turizm Yatırımcıları Derneği bölgesel toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Antalya turizmi masaya yatırıldı.

Çetin Osman Budak: Turizme ruble darbe vuruyor!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, Rusya’nın siyasi ve ekonomik durumunun Antalya’yı olumsuz etkileyebileceğini belirtti.

En genç oteller Antalya'da!

En genç oteller Antalya'da. KÜLTÜR ve Turizm Bakanlığı'ndan belgeli otellerin işletmeye giriş tarihlerine göre sıralamasında en genç tesisler Antalya'da, en yaşlı oteller ise istanbul'da bulunuyor.

Antalya'da Turizm Kongresi yapıldı!

Antalya'da Turizm Kongresi yapıldı. AKTOB' UN imtiyaz sahibi olduğu Resort Dergisi'nin bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Uluslararası Resort Turizm Kongresi. Antalya'da bulunan Aska Laıa Hotel'de başladı.

Antalya'da deniz turizmi sonbaharda da canlı!

AA muhabirinin Antalya Meteoroloji Bölgesel Tahmin Merkezi yetkililerinden edindiği bilgiye göre, hava sıcaklığının 28 derece ölçüldüğü Antalya'da, vatandaşlar ve de turistler deniz kenarlarında yoğunluk oluşturdu

Antalya'ya gelen turist sayısı 10 milyonu geçti!

Antalya'ya eylülde gelen turist sayısı geçen yılın aynı ayına göre yüzde 4,94 düştü. Ocak-eylül döneminde gelen turist ise geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 3,41 artarak 10 milyon kişiyi aştı

Abdullah Sevimçok: Turist getirmek için belediyelerle iş birliği yapacağız!

AESOB Başkanı Sevimçok, yerli ve yabancı turisti çarşıya getirebilmek için belediyelerle de işbirliği içinde büyük projeler gerçekleştireceklerini söyledi. Antalya'da turizm sektörü erken rezervasyon verileri nedeniyle umutlu.

Mücahit Gündoğdu: Antalya'nın kültür turizminde İtalya gibi olmasını istiyoruz!

DSP Antalya Büyükşehir Belediye başkan adayı Mücahit Gündoğdu, Kültür ve Turizm Bakanlığı kayıtlarına göre Antalya bölgesinde 302 irili ufaklı tarihi ören yeri olmasına karşın kültür, tarih ve arkeoloji turizminde istenilen seviyeye ulaşılamadığını savund

Mustafa Akaydın: Turizmi 12 aya yaymalıyız!

Mustafa Akaydın, "Kış turizmini Kemer'de canlandıracak çalışmalar yapacağız. Futbol sahaları yaratılarak, kongre turizmi geliştirilmeli. Halkımızın ve esnafın yüzünün gülmesi için turizmi 12 aya yayacağız" dedi.

Özgüneş Turizm'den Antalya'ya 112 milyon 671 bin TL'lik otel yatırımı!

Özgüneş Turizm ve Tic. A.Ş Antalya'ya turizm konaklama tesisi projesi için düğmeye bastı. Manavgat ilçesinde hayata geçirilecek olan proje 112 milyon 671 bin TL'ye mal olacak.

Antalya'daki tarım alanları, konut ve turizm alanlarına dönüştürülecek!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı Meclisi'nde Aksu’da ve Kaş’ta tarım alanlarının dönüşümüne ilişkin teklifler oybirliği onaylandı. Böylece tarım alanları konut ve turizm alanlarına dönüştürülebilecek.

Crystal Daisy Turizm Tesisi'nin inşaatı resmen başlıyor! Antalya'ya 3 yıldızlı yeni otel geliyor!

Crystal Daisy Turizm Konaklama Tesisi'nin inşaatı resmen başlıyor. Antalya Serik'te hayata geçirilecek olan proje 233 milyon 930 bin TL'ye mal olacak.

Antalya'da yılın ilk günlerinden turizm rekoru!

Türkiye’nin en önemli turizm destinasyonlarından Antalya’ya yılın ilk günlerinde gelen turist sayısı geçen yıla göre yüzde 27,7 arttı.

10 soruda TOKİ Antalya Serik!

TOKİ’nin beş yılda toplamda 500 bin adet Sosyal Konut Projeleri bütününde Türkiye’nin turizm beldelerinden Antalya’da da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Antalya Serik Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ'den Antalya'nın o ilçelerine yüzlerce ucuz konut geliyor! TOKİ Antalya projeleri için düğmeye bastı!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya projeleri için düğmeye bastı. Peki TOKİ'nin Antalya projeleri hangi ilçelerde hayata geçirilecek? İşte projelerle ilgili detaylar...

Döşemealtı Belediyesi, Antalya'da turizm imarlı arsa satıyor: 95 milyon TL'ye!

Antalya İli Döşemealtı Belediye Başkanlığı, Antalya Döşemealtı'nda yer alan turizm alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

İsra Holding'in AVM ve turizm projeleri bakanlara tanıtıldı!

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği üyesi olan İsra Holding’in alışveriş merkezi ve turizm projelerini tanıttı.

Türk Turizminin Mega Projeleri Turizm Yatırımcıları Forumu 2020’de buluşuyor!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği 28-29 Ocak 2020'de hayata geçireceği Turizm Yatırımcıları Forumu-TIF 2020, ülke turizmine yön verecek olan mega projeleri bir araya topluyor...

Antalya 3. Havalimanı turizm yatırımcılarını harekete geçirdi!

Kaş-Demre arasına kurulması planlanan Antalya’nın 3. Havalimanı turizm yatırımcılarını harekete geçirdi. Bölgede arsa tahsisi yapılan Ela Quality Resort Genel Müdürü Ufuk Gezgin havalimanının yatırımları hızlandıracağını açıkladı. 

Antalya Turizm Çalışanları Toplu Konut Projesi’nin kuraları çekildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde Antalya Serik Kocayatak’ta inşa edilen Turizm Çalışanları Toplu Konut Projesi’nde kura çekimi yapıldı.

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'nda öncelik ulaşım projelerinde!

Başkan Erdoğan tarafından ilan edilen ikinci 100 günlük icraat programında İstanbul’daki ulaşım, çevre şehircilik ve turizm projeleri ön planda tutuldu. Gebze-Halkalı banliyö hattı açılacak. AKM inşaatına başlanacak. Kanal İstanbul ve Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli projeleri ihaleye çıkarılacak.

TOKİ Antalya Turizm Konutları'nda başvuru süresi uzatıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin 606 TL taksitle turizm çalışanlarına ev imkanı sunduğu ‘Turizm Çalışanları Toplu Konutları’ başvuru süresi 31 Ekim tarihine kadar uzadı. 

antalya turizm projeleri Haberi

antalya turizm projeleri

 Türel, “Hızlı tren, kruvaziyer liman, Boğaçayı, Konyaaltı, Tünektepe projeleri, bunların hepsi yapılacak. Bunlar iş olacak, aş olacak. Antalya geçen 5 yılda 15 yıl kaybetti. Şimdi Mevlana Kavşağı açıldı. Çevreyolu, havaalanı yolu üzerinde yeni kavşaklar yapılıyor. Siz önümüzü açmasaydınız, Menderes Türel’i 2014’te göreve getirmeseydiniz belki de hiçbiri yapılmayacaktı. Bu nedenle destekleriniz çok önemli” dedi. Antalya’nın 2009’da yaşadığı boş vaat filminin şimdi Türkiye versiyonunun oynandığını ifade eden Türel, asgari ücretin 1500 lira olması halinde otellerin yarısı kapanacağını dile getirdi. “Az laf çok iş” dediklerini hatırlatan Başkan Türel, siyaseti halka hizmet için yaptıklarını anlattı.


 MEVLANA KAVŞAĞI’NDAN SEN GEÇMİYOR MUSUN?

Antalya’nın yatırımlarla zenginleşeceğini bildiklerini ve böyle projelerle uğraştıklarını belirten Başkan Menderes Türel, “Vatandaşın önüne doğru dürüst proje koyan yok. Bir de bizim projelerimize insan odaklı...