16 / 04 / 2024

Antalya ulaşım sorunu çözülüyor

Antalya ulaşım sorunu çözülüyor

Mevlana Kavşağı inşaatı ile Antalya'nın ulaşım sorununu rahatlatacak projeleri anlatan Başkan Türel, karayolları ile de ortak kavşak projesi yaptıklarını bildirdi.

Antalya'da 19 ilçeyi kapsayacak Yeni Ulaşım Ana Planı çalışmaları başladı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya’yı planlı, kurallı, kimlikli bir şehir yapma hedefiyle çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda mevcut Ulaşım Ana Planı’nın 19 ilçenin tamamını kapsayacak biçimde yeniden yapılmasıyla ilgili çalışmalar başladı.

Adalar Ulaşım Çalıştayı'nda imar eksiklikleri konuşuldu!

Adalar'daki ulaşım sorunlarına kalıcı ve sürdürülebilir çözümler getirmek için Büyükada'da "Adalar Ulaşım Çalıştayı' düzenlendi. Çalıştayda imar planı eksiklikleri, adalara ulaşım sorunu ve lojistik faaliyetler gibi çevre sorunları ele alındı.

Ulaşım sorununu Türkiye’de çözdük, İstanbul’da haydi haydi çözeriz!

Zeytinburnu İstasyon Meydanı'nda halka hitap eden AK Parti İBB Başkan Adayı Binali Yıldırım, Trafik ve ulaşımın İstanbul'un en büyük sorunu olduğunu ancak bu işi Türkiye'de çözüme kavuşturmuş kişinin İstanbul'da da bunu başaracağını söyledi...

Bursa'nın ulaşım sorununa metrobüs önerisi!

Bursa gibi büyüyen kentler için toplu ulaşımın omurgası olarak raylı sistem en önemli çözüm yolu olarak görülüyor. Ulaşım sorunu için metro ve metrobüs önerisinde bulunuldu.

İstanbul'un birinci sorunu ulaşım ve trafik!

TBMM Başkanı ve AK Parti İBB Başkan Adayı Yıldırım, "İstanbul'da 'sorun nedir' diye soruldu, sordurdum ben sokakta vatandaşlara. Birinci şey, ulaşım ve trafik, istisnasız bütün ilçelerde her yerde ulaşım ve trafik en önce telaffuz edilen sorun" dedi...

Manisa Kula'nın ulaşım sorunu mecliste!

Manisa Kula'da yapılması talep edilen ulaşım düzenlemesi meclis gündemine taşındı. CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Artvin'in Çağlayan Köyü'nün ulaşım sorunu mecliste!

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin Şavşat'a bağlı Çağlayan Köyü'nün ulaşım sorununu meclis gündemine taşıdı...

Büyükçekmece'nin ulaşım sorunu çözülecek!

Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yol yapım çalışmaları hız kesmeden devam edecek. Alkent 2000 Mahallesi'nde başlatılan yol yapım çalışması ulaşım sorununu çözecek.

İstanbul'da ulaşım sorunu metro ile çözülür!

İlçe ziyaretleri kapsamında Güngören’de esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen İBB Başkanı Mevlüt Uysal, "İtanbul’un ulaşım problemini çözme adına tarih boyunca değişik yöntemler denendiğini ama en etkili yöntemin metro olduğunu" dedi...

Mada Adası'nın ulaşım sorunu TBMM'de!

Beyşehir Gölü'nde yer alan Mada Adası'nın ulaşım sorunu TBMM'de konu oldu. CHP Isparta Milletvekili İrfan Bakır konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kayseri Develi'deki ulaşım sorunu mecliste!

Kayseri'nin Develi ilçesinde yapılan Gümüşören Barajı nedeniyle ortaya çıkan ulaşım sorunu meclis gündemine taşındı. MHP İstanbul Milletvekili Edip Semih Yalçın konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Denizli Tavas Devlet Hastanesi'nin ulaşım sorunu TBMM'de!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli Tavas Devlet Hastanesi'nin ulaşım yolundaki bir kamulaştırma sorununu TBMM gündemine taşıdı..

İstanbul’un en önemli sorunu makro imar planı, altyapı ve ulaşım!

Marka Şehirler Zirvesi 2017'de konuşan Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan: "Marka Şehir İstanbul’un en önemli sorunu makro imar planı, altyapı ve ulaşım” dedi.

Antalya ulaşım sorunu çözülüyor Haberi

Antalya ulaşım sorunu çözülüyor

Mevlana Kavşağı inşaatı ile Antalya'nın ulaşım sorununu rahatlatacak projeleri anlatan Başkan Türel, karayolları ile de ortak kavşak projesi yaptıklarını bildirdi.Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya'nın yeni kavşaklarıyla, yeni alt ve üst geçitleri ve raylı sistemleriyle ulaşım ağma kavuşacağını söyledi.  Mevlana Kavşağı'nın trafiğe kapatılarak 3 katlı kavşak inşaatının başlayacağını belirten Başkan Türel, Meydan-EXPO arası 18 kilometre Hafif Raylı Sistem'in ardından Varsak'tan başlayacak olan 3.  Etap Raylı sistem için de avan projesine başladıklarını bildirdi. 


Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) Genel Müdürlüğü'nde düzenlenen kahvaltıda gazetecilerle bir araya gelen Başkan Türel, 30 Mart seçimleri üzerinden bugüne geçen süreci değerlendirerek 2015 yılı hedeflerini anlattı. Başkan Türel'in kahvaltılı basın toplantısına partisinin yeni seçilen İl Başkanı Rıza Sümer, yerel yönetimlerden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mehmet...