26 / 04 / 2024

antalya valisi muammer türker

antalya valisi muammer türker

Antalya Valisi Muammer Türker, inşaatı devam eden Antalya Stadyumu’nda incelemelerde bulundu. Burhanettin Hacıcaferoğlu tarafından karşılanan Vali Türker, stadı gezerek, inşaat sorumlularından devam bilgiler aldı.

Antalya projeleri konseyde tartışılacak!

ANTALYA Kent Konseyi Genel Kurulu, Konyaaltı Sahili, Dokuma Fabrikası Alanı ve EXPO 2016 konularını masaya yatıracak. Genel kurul toplantısına Vali Türker ile Başkan Menderes Türel'de katılacak.

Manavgat'ın OSB sevdası kitaplaştı!

ANTALYA Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) 19 yıl önce başladıkları Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kurulması çalışmalarını kitaplaştırdı. MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, Antalya Valisi Muammer Türker'i ziyaret etti.

Antalya Valisi Muammer Türker görevine başladı! Muammer Türker kim?

Antalya Valiliğine atanan Muammer Türker, "27 yıllık devlet tecrübesi neticesinde elde ettiğimiz bir parça tecrübe varsa bunu Antalya'nın, memleketimizin hizmetine sunmaktan da mutluluk duyarım" dedi.

Muammer Türker kimdir?

Eski görevi Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliği olan Muammer Türker, Antalya Valiliğine atandı. Peki yeni Antalya Valisi Muammer Türker kimdir? İşte Antalya Valisi Muammer Türker...

Antalya'da ikamet izni bulunan 125 bin yabancı yaşıyor

Antalya Valisi Hulusi Şahin, Antalya'da ikamet izni bulunan 125 bin yabancının yaşadığını bildirildi. İşte haberin ayrıntıları...

Turizm sektörü canlandı: Antalya 18 günde 1,5 milyon turisti ağırladı!

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Antalya'ya 18 günde 1,5 milyon turistin geldiğini duyurdu. İşte detaylar

Antalya'ya en fazla turist Almanya'dan gelmiş!

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, şehre bu yıl gelen yabancı turist sayısının 7 milyonu geçtiğini, ilk sırada da Alman misafirlerin yer aldığını açıkladı. 

Antalya Muratpaşa'da 150 kişilik yeni huzurevi inşaatı!

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Muratpaşa'da inşaatına devam edilen 150 kişilik yeni huzurevinde çalışmaları ziyaret ederek incelemeler gerçekleştirdi. 

Antalya BATEM'in yeni hizmet binası tamamlanıyor!

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Aksu'da yapım çalışmalarında sona yaklaşılan ve 12 bin metrekare alan üzerinde yapımına başlanan BATEM hizmet binasında incelemeler gerçekleştirdi. 

Münir Karaloğlu'ndan kentsel dönüşüm çağrısı! 

Afet Riski Azaltma ve Deprem İstişare Toplantısı’nda afet ve deprem tecrübelerini paylaşan Antalya Valisi Münir Karaloğlu, "Eğer vatandaşın riskli bölgede konutu varsa ve bunun kentsel dönüşümde dönüştürülmesi gerekiyorsa vatandaşın şunun hesabını yapması lazım; 'Benim yine bir konutum olsun ama yaş

Antalya yeni lojistik merkez yapılacak!

Afete hazırlık çalışmalarının gerçekleştiği koordinasyon toplantısında önemli açıklamalarda bulunan Antalya Valisi Karaloğlu, yeni lojistik merkezin inşa edileceğini 17 olan toplanma alanının ise yetersiz olduğunu ifade etti.

Antalya'da inşaat zamanı!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya'da yaz dönemindeki inşaat yasağını hatırlattı. Karaloğlu, tüm kamu kurum ve kuruluşlarına ilkbahar ve sonbahar dönemlerini bu açıdan iyi değerlendirmeleri gerektiği konusunda uyardı.

Münir Karaloğlu: Metruk binayı vatandaş yıkmıyorsa biz yıkacağız!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, metruk binaların uyuşturucu bağımlılarının, satıcıların istasyonu haline geldiğini ifade ederek "Vatandaş yıkmıyorsa, metruk binaya gideceğiz, dozeri dayayıp kendimiz yıkacağız." diye açıklama yaptı. 

Afrin gazisi Süleyman Dindar için ''ev ayarlayın'' talimatı!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Zeytin Dalı Harekatı'nda gazi olan Süleyman Dindar için tedavisinin devam ettiği hastaneye gidip, ev ayarlanması talimatı verdi.

Antalya'ya yeni köprülü kavşak!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile Serbest Bölge Köprülü Kavşağı'nda inceleme yaptı. 

Antalya Boğaçayı projesi açılıyor!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu ile beraber Boğaçayı Projesi’ni gezen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, projenin ilk etabının 15 gün içerisinde açılacağını müjdeledi.

Yalova Valisi Muammer Erol'dan deprem açıklaması!

Yalova Valisi Muammer Erol, deprem sonrasında ilk resmi açıklama yaptı. Erol, ''Birimlerimize şu ana kadar can ve mal kaybı ile ilgili herhangi bir ihbar düşmemiştir" ifadelerini kullandı.

antalya valisi muammer türker Haberi

antalya valisi muammer türker

Toplu Konut İdaresi tarafından yapılan ve inşaatı devam eden 33 bin kişilik Antalya Stadyumu’nda incelemelerde bulunan Antalya Valisi Muammer Türker’e, İl Jandarma Komutanı Albay Ahmet Yurdagül ve İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul eşlik etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu tarafından karşılanan Vali Türker, stadı gezerek, inşaat sorumlularından devam bilgiler...