27 / 04 / 2024

antalya yatırım

antalya yatırım

Antalya İl Koordinasyon Kurulu toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan Antalya Valisi Münir Karaloğlu, bölgede toplam bedeli 13.3 milyar TL olan 646 projenin devam ettiğini açıkladı.

Antalya'daki 732 milyon TL'lik 67 tesis yarın açılıyor!

Başbakan Binali Yıldırım Antalya'da birçok alanda inşa edilen, maliyeti 732 milyon lira olan 67 tesisin açılışını yapacak.

Antalya'da 3-4 milyar dolarlık yatırım yapılacak!

Kardeş şehir ilişkileri çerçevesinde Antalya’da temaslarda bulunan Nürnberg Belediye Başkanı Ulrich Maly, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i ziyaret etti.

Antalya'nın 2 ilçesine 70 milyon TL'lik altyapı yatırımı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) Genel Müdürlüğü'nün, Kepez ve Muratpaşa ilçelerine yaklaşık 70 milyon liralık altyapı yatırımı yapacağı bildirildi.

Antalya 2015 yılında 315 milyon lira yatırım yapacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 2015 yılı taslak bütçesi Büyükşehir Meclisi’nin Kasım ayı ek oturumunda kabul edildi. Gerçekleştirilme hedefi yüzde 90 olan bütçede en büyük pay yatırımlara ayrıldı.

Antalya'ya 13.9 milyar TL'lik kamu yatırımı yapıldı!

Türkiye ve Antalya'nın 12 yılda çok yol katettiğini söyleyen AK Parti Antalya İl Başkanı Köse, "12 yılda Antalyamıza 13.9 milyar TL yatırım yapıldı" dedi kamu yatırımı yapıldı

Antalya herkese kazandırabilir!

2016 Botanik Expo'sunun Antalya'da düzenlenecek olması bölgeyi hareketlendirdi. Arazi arayanların sayısı arttı. Gayrimenkul danışmanları yatırımcılara imara yeni açılacak Aksu, Kırcami, Keşirler ve Çakırlar bölgelerini öneriyor...

Her üç yatırımdan biri Antalya'da!

AKTOB Araştırma Birimi verilerine göre Antalya, toplam yatırım bütçesinin yüzde 32'sini elinde bulunduruyor. Konaklama sektörü yılın 9 aylık döneminde 267 proje için 4 milyar liralık yatırım teşvik belgesi aldı.

Üç yatırımdan biri Antalya'da!

Türkiye'nin toplam yatırım bütçesinin yüzde 32'sine sahip olan Antalya konaklama sektörü yılın 9 aylık döneminde 267 proje için 4 milyar liralık yatırım teşvik belgesi aldı.

Marmara, Akdeniz ve İçanadolu'da yatırım adresleri

Antalya, Adana, Eskişehir, Konya, Kayseri, Eskişehir, Bursa, Kocaeli ve Adapazarı'nda nokta atışı yapabileceğiniz yatırım adresleri nereler?

Antalya Meidan Plaza'da yüksek kira getirisi ile karlı bir yatırım avantajı!

Akdeniz bölgesinde yatırım ve yaşam değeri yüksek projeleri hayata geçiren Aderan Global, Meidan Plaza projesi yüksek kira getirisi ile karlı bir yatırım avantajı sunuyor. İşte ayrıntılar...

Antalya Kemer'e 445 milyonluk 5 yıldızlı otel yatırımı! 

Hayat Sağlık Hizmetleri Yatırım İşletmecilik Turizm Taahhüt Tic. Ve San. A.Ş, Antalya Kemer'e 445 milyonluk otel yatırımı yapacak. Proje kapsamında 249 oda 1000 yatak kapasiteli turizm konaklama tesisi kurulacak.

Antalya'dan büyük çalım! Hem konutta hem iş yatırımında yabancıların gözdesi oldu!

Türkiye'nin turizm cenneti Antalya, yabancı iş yatırımında İstanbul'un ardından ikinci, yabancıların konut yatırımında ise birinci oldu. 

Fenercioğlu İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor!

Alanya ve Antalya’da yaptığı inşaatlarla kısa sürede hızla büyüyen ve ardından Bodrum, İstanbul ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Fenercioğlu A.Ş. şimdi de İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor. 

Antalya'ya tatile gelen ya yatırım yapıyor ya da ev alıyor!

Tatilcilerin gözdesi olan Antalya, konut satışı ve yatırım konusunda da yabancıların gözdesi olmaya devam ediyor.

NG Hotels'den Antalya'ya 1.5 milyar TL'lik otel yatırımı!

Sapanca ve Afyon'da toplam 3 otel açılışı yapan NG Hotels yatırımlarına devam ediyor. Grup son olarak Antalya'da 1.5 milyar TL'lik otel yatırımına imza attı. 

Antalya'da gayrimenkul yatırımında en dikkat çeken bölgeler!

Türk Emlak Haber Ajansı Antalya Bölge Temsilcisi İlker Ay, Türkiye'nin turizm kentlerinden Antalya'nın gayrimenkul yatırımında en dikkat çeken bölgelerini sıraladı.

Konut yatırımında tercih edilen ilk 5 şehir!

Türkiye’de en çok satılık daire aranan ilk 5 şehir sizler için araştırıldı. Konut yatırımındaki gelişimi gösteren analizler sonucunda Ekim ayı verilerine göre en çok konut aranan 5 il İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya, Aydın oldu.

Antalya Havalimanı'na 450 milyon avroluk terminal yatırımı!

Fraport AG Üst Yöneticisi (CEO) Stefan Schulte, ''Antalya Havalimanı'na bugüne kadar 450 milyon avronun üzerinde terminal yatırımı yapıldı'' dedi.

Trabzon otel yatırımında zirveyi zorluyor!

Bu senenin ilk 10 ayında 48 şehirde 143 yeni otel projesi 2.3 milyar TL’lik teşvik belgesi aldı. Antalya ve İstanbul yine ‘en fazla otel yatırımı yapılan iki il’ olurken, Trabzon 12 otel yatırımı ile adeta zirveyi zorladı.

Alanya'ya 880 milyon TL'nin üzerinde yatırım!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanya'ya 880 milyon TL'nin üzerinde yatırım yaptıklarını söyledi.

Antalya Büyükşehir’den Kepez’e 2.2 milyar TL’lik yatırım!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 4.5 yılda Kepez’e 2.2 Milyar TL’lik yatırım yaptığını dile getiren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel,  Kepez’in Antalya’nın arka bahçesi olmaktan çıkıp Antalya’nın ön bahçesi haline geldiğini söyledi

Antalya Korkuteli'ne 200 milyon TL’lik yatırım!

Antalya’nın dört bir yanına yatırım yapan Antalya Büyükşehir Belediyesi 4 yılda Korkuteli’ne de 200 milyon TL’lik yatırım yaptı. 

antalya yatırım Haberi

antalya yatırım

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya'da yatırımcı kuruluşlar ve mahalli idareler tarafından toplam bedeli 13.3 milyar TL olan 646 projenin devam ettiğini söyledi.


Antalya İl Koordinasyon Kurulu toplantısı Vali Münir Karaloğlu başkanlığında yapıldı. Milli Eğitim Müdürlüğü'ndeki Koordinasyon Kurulu Toplantısına kaymakamlar, belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri katıldı. Yatırımcı kuruluşlar ve mahalli idareler tarafından toplam bedeli 13.3 milyar TL olan 646 projenin yürütülmekte olduğunu belirten Vali Münir Karaloğlu, "2017 yılının ikinci çeyreğine girdik. İnşaat sezonunun açıldığı işlerin başladığı önemli periyoddayız, bölge müdürlüklerimiz, il müdürlüklerimiz, üniversitelerimiz, yerel yönetimlerimiz bu sezonu iyi değerlendirmeli. Özellikle yıl içinde her proje için ayrılan ödeneği mutlaka kullanmalıdırlar" dedi.


Antalya'da devam eden büyük yatırımların olduğuna dikkati çeken Vali Münir Karaloğlu; “Özellikle ulaştırma sektöründe, karayolları bölge müdürlüğü ve büyükşehir belediyesince...