26 / 04 / 2024

antalya yeni konut projeleri

antalya yeni konut projeleri

Antalya, yeni yatırımlar için çekim merkezi haline geldi. Şehirde değeri 4.5 milyar lira olan 11 büyük proje inşa ediliyor.

Antalya inşaat sektöründeki gelişimiyle Nisan'a damga vurdu!

Antalya, bu yıl inşaat sektöründeki gelişimi ile Nisan ayına damgasını vurdu. Türkiye'nin en büyük 7 şehrinde, geçen yılın Nisan ayına göre satılık konut fiyatlarının en çok yükseldiği iller Yalova, Çanakkale ve Antalya olarak sıralandı.

Antalya emlakta İstanbul'u geçti!

Nirvana İnşaat ve Turizm Şirketi Genel Müdürü Hüseyin Ulukapı, "Konyaaltı'nda yapılan konutların yarısından fazlasını Rus'lar alıyor. Hatta bazı müteahhitler özel olarak sadece yabancıların oturacağı siteler yapıyor" dedi

Antalya'da konut fiyatları hızla yükseliyor!

Özellikle Antalya'dan taşınmaz alıp, yılın belirli sürelerinde bu kentte yaşamak isteyenler, daha küçük m2'li konutları tercih ederlerken, bu konutların ise daha lüks yapılması maliyetleri yükseltirken, bu maliyetler vatandaşa yansıyor.

Kent Saray İnşaat, Antalya'daki Toplu Konut Projesi'ni büyütüyor! Projeye 351 adet yeni konut eklenecek!

Kent Saray İnşaat, Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edeceği yeni konut projesi için harekete geçti. Şirket bu kapsamda projeye 351 adet yeni konut eklenecek. İşte detaylar...

TOKİ Antalya Serik projesiyle tam 357 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Antalya Serik projesi yarın ihaleye çıkıyor. Serik TOKİ projesinde 357 yeni konut yer alıyor.

TOKİ Antalya projesiyle bu ilçeye tam 84 yeni konut geliyor! TOKİ Antalya 2023 projesini sakın kaçırmayın!

TOKİ Antalya projesiyle bu ilçeye tam tamına 84 yeni konut geliyor. TOKİ Antalya 2023 projesini sakın kaçırmayın... İşte Antalya TOKİ detayları...

Antalya'da konut yüzde 551 arttı! Ruslar ve Ukraynalılar'ın yeni durağı Mersin oldu!

Yabancıların ülkemizde en çok konut satın aldıkları bölgelerin başında gelen Antalya'da konut fiyatları uçtu. Yüzde 551 artan fiyatlar karşısında Ruslar ve Ukraynalılar, Mersin'e yönelmeye başladı. İşte detaylar...

Yeni konut finansmanı yürürlüğe girdi! 0.69 faizle 15 yıl vadeli konut müjdesi!

Merakla beklenen yeni konut finansmanı programı, yürürlüğe girdi. Buna göre yüzde 0.69 faizle 15 yıl vadeli konut almak mümkün olacak. Resmi Gazete’de yayımlanan karar kapsamında İstanbul 1’inci; Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Mersin ve Muğla 2’nci bölge diğer iller de 3’üncü bölge şeklinde belirlen

TOKİ'den Antalyalılara Şubat 2023 müjdesi! Tek bir ilçeye 84 yeni konut geliyor! Aman kaçırmayın!

TOKİ'den Antalya'ya Şubat 2023 müjdesi... Tek bir ilçeye 84 yeni konut geliyor... Aman kaçırmayın...

TOKİ Antalya 2023 projesi için tarih belli oldu! 84 yeni konut geliyor! Kaçırmayın!

TOKİ Antalya 2023 projesi için tarih belli oldu... Tam 84 yeni konut geliyor... Bu tarihi kaçırmayın...

Yeni konut pazarları oluşturulmalı!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği (ANTMÜTDER) Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, inşaat ve gayrimenkul sektörünün yabancılara vatandaşlık hakkını avantaja dönüştürmesi gerektiğini söyledi. Karataş, ''Yeni konut pazarları oluşturabiliriz" diye konuştu.

Antalya'da konut satışları neden azaldı?

Antalya'da konut satışlarının geçtiğimiz yılın Eylül ayına göre yüzde 30 azaldı. Konut satışlarındaki azalmayı doğrulayan Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, nedenin siyasi belirsizlik olduğunu söyledi.

Yeni konut fiyatları eylülde artış gösterdi!

"Reidin-Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yeni Konut Fiyat Endeksi" kapsamındaki yeni konut fiyatları, eylülde önceki aya kıyasla yüzde 1.30 arttı.

TOKİ 2016'da 60 bin yeni konut üretecek!

2023'e kadar 1 milyon 200 bin konut hedefi bulunan TOKİ, 2016’da kendi rekorunu kırarak 60 bin yeni konut üretecek. Kurum seçim sonrası Anadolu Yakası’nda dar gelirliler için büyük çaplı bir projeyi hayata geçirecek.

TOKİ 60 bin yeni konut üretecek!

2023'e kadar 1 milyon 200 bin konut hedefi bulunan TOKİ, 2016’da kendi rekorunu kırarak 60 bin yeni konut üretecek. Kurum seçim sonrası Anadolu Yakası’nda dar gelirliler için büyük çaplı bir projeyi hayata geçirecek.

Kahramanmaraş'a 10 bin yeni konut yapılacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, kente 10 bin yeni konut yapılacağını söyledi. Son 1,5 yılda yaptıklarını anlatmak için gazetecilerle bir araya gelen Erkoç, yeni yapacakları çalışmalarla ilgili de bilgi verdi.

antalya yeni konut projeleri Haberi

antalya yeni konut projeleri

Yeni Şafak Gazetesi yazarlarından Emine Açar bugünkü köşesinde ''11 büyük projeyle 2018’e hızlı giriyor'' başlıklı yazısını yayınladı. İşte, Emine Açar'ın yazısı..

Altyapısı güçlenen Antalya, yeni yatırımlar için cazip hale geldi. Şehirde değeri 4.5 milyar lira olan 11 büyük proje inşa ediliyor. GYODER tarafından hazırlanan raporda; kentte yatırım yapılabilecek alanlar; turizm sektörünün yanısıra inşaat, sanayi, tarım, ihracat ve yatçılık olarak sıralanıyor.

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği GYODER’in, gelişen kentlerin yatırım fırsatlarını sektör temsilcileri ile buluşturmak amacıyla hayata geçirdiği ‘Gelişen Kentler Zirvesi’nin 9’uncusu Antalya’da yapıldı. Antalya Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen zirvede Antalya için hazırlanan “Yatırım Alanları Vizyonu” raporu açıklandı.

Raporda; büyük projelerle altyapısı güçlenen Antalya’da, turizm sektörünün yanı sıra, inşaat, sanayi, tarım, ihracat ve yatçılığın, yatırım yapılabilecek sektörler arasında yer alacağı belirtildi....