19 / 04 / 2024

antalyada evi yanan yaşlı kadın antalya evi yanan yaşlı kadına konteyner ev inşası 

antalyada evi yanan yaşlı kadın antalya evi yanan yaşlı kadına konteyner ev inşası 

Antalya Kumluca Kaymakamlığı, ilçede evi yanan yaşlı kadın konteyner ev inşa ettirdi. 

Marmaris yangınında evi yanan vatandaşlara kira yardımı!

AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen, Marmaris yangınıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Evi yanan vatandaşlarımıza konteynerler klimalı olarak teslim edildi, konteynerde kalmak istemeyenlere de ayrıca kira yardımı yapıldı" dedi.

Evi yanan vatandaşlara 50 bin TL'ye kadar kira ve eşya yardımı yapılacak! 

Manavgat AFAD Koordinasyon Merkezi'nde konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, evi yanan vatandaşlara 50 bin TL'ye kadar kira ve eşya yardımı yapılacağını açıkladı.

Evi yanan Çılgın Sedat: İBB'nin ayırdığı otelde kalıyorum!

Üç katlı evi yanan şarkıcı Çılgın Sedat, “Şu anda Büyükşehir Belediyesi’nin ayırdığı bir otelde ikamet ediyorum. Rahatınıza bakın dediler. Her yerden insanlar arıyor” dedi.

Antalya'da evi yanan kadın için konteyner ev inşa edildi!

Antalya Kumluca Kaymakamlığı, ilçede evi yanan yaşlı kadın konteyner ev inşa ettirdi. 

Şırnak Valiliğinden evi yanan aileye kira yardımı!

Şırnak Valiliği, 15 gün önce Maden Afet Konutlarında çıkan yangında evleri kullanılmaz duruma gelen aileye kira ve malzeme desteği yaptı.

Bursa'da evi yanan aileye geçici konut tahsis edildi!

Bursa Tabakhane Mahallesi'nde evi yanan ailenin diğer fertlerinin ise başka bir eve yerleştirildiği ve ihtiyaçlarının temin edildiği belirtildi.

Denizli'de evi yanan aileye tadilat yardımı!

Denizli Merkezefendi Belediyesi tarafından yangında evi zarar gören aileye yardım etti. Merkezefendi'de belediye tarafından evin tadilatı yaptırıldı. 

Antalya Büyükşehir'den evi yanan aileye prefabrik ev!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş İlçesi Yeşilköy Mahallesi’nde önceki gün çıkan yangında evi kullanılamaz hale gelen Cengiz ailesine prefabrik ev ve eşya yardımı yaptı.

Büyükçekmece Belediyesi evi yanan aileye yardım eli uzattı!

Geçtiğimiz günlerde patlama sonucu kullanılamaz hale gelen apartman dairesi, Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından baştan aşağı yenileniyor.

Antalya Belediyesi 118 aileye konteyner ev hediye etti!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, çadırda, barakada yaşayan, ya da evi yanan 118 aileye konteyner ev hediye etti. İçinde mutfak, banyo ve oda bulunan konteyner evlerle vatandaşın yüzü güldü. 

Denizli Büyükşehir'den evi yanan vatandaşa yeni ev jesti!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Pamukkale ilçesinde psikolojik sorunlar yaşadığı iddia edilen emlakçı oğlu tarafından evi ateşe verilen 65 yaşındaki Feride Ağan'a yeni ev hediye etti.

Antalya'da evi yanan aileye bakanlıktan müjde!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Antalya'da çıkan yangında kullanılmaz hale gelen evi baştan aşağı yenileyecek.

Şehit Ercan Aydın'ın ailesinin evi yıkılıyor!

Muğla Milas'ta evi yanan Milaslı şehit Ercan Aydın'ın ailesi, çatısı akan evlerinin yıkım kararıyla şok yaşadı.

antalyada evi yanan yaşlı kadın antalya evi yanan yaşlı kadına konteyner ev inşası  Haberi

antalyada evi yanan yaşlı kadın antalya evi yanan yaşlı kadına konteyner ev inşası 

Antalya Kumluca'ya bağlı Mavikent Mahallesi Bürüncek bölgesinde 2 hafta önce odun sobasından çıkan yangın sonucu evi kullanılamaz hale Nadiye Soytürk'e Kumluca Kaymakamlığı'ndan yardım eli geldi. Milliyet'te yer alan habere göre; Nadiye Soytürk için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından içinde tuvalet, banyo ve mutfak bulunan konteyner ev vinç yardımıyla yanan gecekondunun yerine inşa edildi.

Mavikent Mahalle Muhtarı Adem Karataç, "Mahallemizde ikamet eden Nadiye Soytürk'e ait gecekondu 2 hafta önce gece yandı. Yangın sonucu ev kullanılamaz hale geldi. Nadiye Soytürk evsiz kaldı. Kumluca Kaymakamımız Sayın Uğur Kolsuz, konuya hemen müdahale etti. En kısa zamanda konteyner ev yaptırdı. Konteyneri hemen monte ettirdik. Nadiye Soytürk evsiz kalmaktan kurtulmuş oldu. İlçe Kaymakamımıza ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Bursa'da evi yanan...