25 / 04 / 2024

antalyada huzurevi

antalyada huzurevi

Antalya Döşemealtı'nda hayırsever Halil Akyüz tarafından yapılan ve büyükşehir belediyesine hibe edilen 5 yıldız konforundaki huzurevi, Belediye Başkanı Menderes Türel'in talimatıyla en kısa sürede açılacak.

Karşıyaka'daki 6 bin 84 metrekarelik eski huzurevi arazisi satılıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, daha önce statüsünü “Özel Sosyal Tesis Alanı” şeklinde değiştirdiği İzmir Karşıyaka'da Şemikler Mahallesi'nde bulunan 6 bin 84 metrekare büyüklükteki eski huzurevi arazisini satışa sundu.

2040'ta ilave 28 bin kişilik huzurevi kapasitesine ihtiyaç duyulacak!

Günümüzde geleneksel aile yapısından çekirdek aile yapısına geçilmesiyle yaşlıların yalnızlaşması daha da arttı. EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdür Yardımcısı Özdil Şahin ilerleyen yıllarda huzurevi kapasitesinin daha da artacağını dile getirdi.

Sultangazi'de inşa edilen huzurevi özelleştirildi!

Sultangazi Belediyesi tarafından inşa edilen huzurevi planlama aşamasında özelleştirildi. Huzurevi için hazırladığı imar planına "Fonksiyonların tamamı özel teşebbüslerce yapılabilir" notu ekledi.

Kırıkkale'ye yaşlı bakım ve huzurevi yapılması meclis gündeminde!

Kırıkkale'ye yaşlı bakım ve huzurevi yapılması meclis gündemine taşındı. MHP'li Öztürk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Burdur'un yeni huzurevi ve rehabilitasyon merkezi tamamlanıyor!

Burdur merkez içerisinde inşaatı süren Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi tamamlanıyor. İhale edilmesinden kısa süre sonra inşaatı başlanan proje kısa sürede hizmete açılacak. 

2023 sonuna kadar 53 huzurevi yapılacak!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, 2023 sonuna kadar 53 huzurevi açılacağını belirtti. Selçuk, yeni yapılacak huzurevi hizmet binaları için üç farklı mimari modelinin uygulanacağını açıkladı.

Karacabey'e huzurevi müjdesi!

Bursa'da Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Kızılay yetkililerinin yaptığı açıklamanın ardından huzureviyle ilgili önemli gelişmelerin yaşandığından bahsederek, ilçede huzurevi yapılmasıyla ilgili Karacabeylilere müjde verdi.

Gebze Huzurevi Projesi'nin akıbeti meclis gündeminde!

Gebze Huzurevi Projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir'de huzurevi açma projesi meclis gündeminde!

İzmir'de Bakanlığa bağlı huzurevi açma projesi olup olmadığı meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kocaeli Huzurevi'nin kaba inşaatı tamamlanıyor!

Yeni Kocaeli Huzurevi binasının kaba inşaatı tamamlanıyor. Çalışmalarda aksama olmadığından bahseden Taşlar Yapı yetkilileri, binanın Eylül 2021’de açılacağını söyledi.

İzmir'de Bakanlığa bağlı huzurevi açma projesi mecliste!

İzmir'de Bakanlığa bağlı huzurevi açma projesi olup olmadığı meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmit'te huzurevi inşaatı valiliğe takıldı!

İzmit Belediyesi’nin huzurevi arazisinde yer alan 300 metrekare arazi için 300 bin lira talep ettiği gündeme geldi. Konu TBMM'de tartışıldı.

Yeşilköy Özel Vahide Sultan Huzurevi taşeron firmaya mı kiralandı?

Yeşikköy Bakyaşam Huzurevi'ne yerel seçimler öncesinde Özel Vahide Sultan Huzurevi tabelası asıldı. Binanın Belediye Meclisi'nin aldığı kararla üçüncü şahıslara yani taşeron firmaya kiralandığı iddia edildi...

antalyada huzurevi Haberi

antalyada huzurevi

Antalya Döşemealtı'nda hayırsever Halil Akyüz tarafından yapılan ve büyükşehir belediyesine hibe edilen 5 yıldız konforundaki huzurevi, Türel'in talimatıyla en kısa sürede açılacak.

Antalya  Döşemealtı ilçesi Altınkale Mahallesi sınırlan içinde yaptırdığı milyonluk huzurevini mülkiyet sorunları nedeniyle 2 yıldır faaliyete geçiremeyen 82 yaşındaki hayırsever Halil Akyüz'e Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'den müjde geldi. 


HUZUREVİNİ GEZDİ 


Açılışı yılan hikayesine dönen huzurevinde incelemelerde bulunan Başkan Türel, yaklaşık 3 milyon liraya mal edilen huzurevinin eksiklerinin giderilmesi ve açılışının bir an önce yapılması konusunda ilgili birimlere talimat verdiğini belirterek, "Hayırseverimiz emekleri karşılıksız kalmayacak. Burayı en kısa sürede hizmete açacağız" dedi. 


EKSİKLER GİDERİLECEK 


Huzurevi çevresi ve odalarını dolaştığı esnada hayırsever Akyüz'ü telefonla arayan Türel, "Böyle güzel bir hayır yaptığınız için size yürekten teşekkür ediyorum. İlk olarak mülkiyet sorunlarının giderilmesi için...