26 / 04 / 2024

antalyaspor Antalya Arena

antalyaspor Antalya Arena

Spor Toto Süper Lig takımlarından Antalyaspor, yapımı yeni tamamlanan Antalya Arena'da ev sahibi olarak ilk maçına Beşiktaş karşısında çıktı.

Aspendos Arena’nın arazisi yeniden mahkemelik oldu!

Antalya Serik'te belediyenin mühürlenen ve kaçak yapılaşma sebebiyle verdiği para cezası ve yıkım kararları, mahkeme tarafından da onaylanan Aspendos Arena'nın yer aldığı arazi, yeniden mahkemelik oldu. 

Yıkım kararı verilen Aspendos Arena'da son durum ne?

Anadolu Ateşi'nin gösterilerini gerçekleştirdiği Antalya Serik'teki 5 bin kişilik 'Aspendos Arena'nın yıkım kararına ve belediyenin mühür işlemine ilişkin yapılan itiraz onaylanmadı. 

Anadolu Ateşi avukatından Aspendos Arena açıklaması!

Antalya Serik'te, 'Anadolu Ateşi'nin gösterilerini yaptığı, 5 bin kişilik 'Aspendos Arena'nın mühürlenmesiyle ilgili 'Anadolu Ateşi' vekili avukat İlkser Akbulut, yazılı açıklamada bulundu. 

Aspendos Arena Gösteri Merkezi mühürlendi!

Antalya'da, Anadolu Ateşi Dans Topluluğu'nun gösterilerinin sahnelendiği Aspendos Arena Gösteri Merkezi, belediye tarafından mühürlendi.

Antalyaspor Kulübü, işletmelerden kira almayacak!

Antalyaspor Kulübü Derneği yönetimi, Antalya Stadyumu altındaki işletmelerden iki aylık kira almayacağını duyurdu…

Aspendos Arena için 'yıkım' kararı çıktı!

Antalya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu, 2008 yılında Aspendos Antik Tiyatrosu yakınında inşa edilen 5 bin kişilik Aspendos Arena’nın yıkımı kararı verdi. Anadolu Ateşi Görsel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan karara tepki gösterdi.

Mardan Antalyaspor Stadı 51 milyon TL'ye satılıyor!

Antalya İli Aksu İlçesi Kundu Köyü'nde yer alan 28.394,51 metrekare yüzölçümlü Mardan Antalyaspor Stadı 51 milyon TL bedel ile satışa çıkarılıyor.

Gaziantep Arena yarın açılacak!

Antalyaspor maçıyla birlikte Gaziantep Arena Stadyumu resmen açılması açıklanırken, İl Güvenlik Kurulu toplantısında taraftarları şok edecek bir karar alındı.

Gaziantep Arena Stadı tamamlandı!

Gaziantepspor Pazarlama ve Sponsorluklar Sorumlusu Hikmet Akay, “Antalyaspor maçını pazar günü Gaziantep Arena’da oynayacağız” dedi.

Antalyaspor Tesisleri açıldı!

Antalya tarihi bir gün yaşadı. Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve dünyanın en iyi kamp tesislerinden biri olarak Antalyaspor’a hediye edilen Antalyaspor Tesisleri muhteşem bir törenle hizmete açıldı.

Antalyaspor Tesisleri bugün açılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin "Antalyaspor'a en iyisi yakışır" sloganı ile Döşemealtı'da inşa ettiği ve kısa süre önce kulübe devrettiği Antalyaspor Tesisleri, bugün törenle hizmete açılıyor.

Antalyaspor Tesisleri'nin inşaatı tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 43 milyon 187 bin liraya yaptırdığı Avrupa’nın en kapsamlı spor tesisini Antalyaspor’a devretti.

43 milyonluk Antalyaspor Tesisleri, Antalyaspor'a devredildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin 43 milyon lira yatırımla tamamladığı Antalyaspor Tesisleri, kırmızı beyazlı kulübe devredildi.

antalyaspor Antalya Arena Haberi

antalyaspor Antalya Arena

Antalyaspor, yapımı yeni tamamlanan Antalya Arena'da ev sahibi olarak ilk maçına çıktı. İnşasına 23 Haziran 2013 tarihinde başlanan Antalya Arena, 33 bin izleyici kapasitesiyle yaklaşık 2,5 yıl sonra tamamlanarak hizmet vermeye başladı.


Dairesel yapısı nedeniyle antik kentlerdeki arenalara benzetilen ve bu özelliğiyle Türkiye'deki diğer statlardan farklı olan Antalya Arena'nın çatısına güneş enerjisi panelleri bulunuyor. Toplam 13 bin metrekarelik panelleriyle Türkiye'nin kendi enerjisini üreten tek stadı olma özelliğini taşıyan stadyum, 16 Eylül'den itibaren şehir şebekesine de elektrik vermeye başladı.


Antalya Arena'nın çatısının 5 bin metrekarelik bölümünde, çimlerin güneş alabilmesi için şeffaf malzeme kullanıldı. İçinde 44 loca, 8 bin metrekarelik ticari alan ve bin 200 araçlık otopark bulunan stadyumda, karşılıklı iki skor ekranı yer alıyor.


İlk maçta tribünler dolmadı

Antalyaspor-Beşiktaş maçında Antalya Arena'nın tribünleri tam...