16 / 04 / 2024

antalyaspor koleji

antalyaspor koleji

Antalyaspor, Döşemealtı’da yapımı devam eden tesisi bitince Avrupa standartlarında bir yuvaya kavuşacak. Tesis, Antalyaspor’un kurtuluşu olarak yorumlanıyor. Antalyaspor'un yeni kamp ve spor tesislerinde çalışmalar devam ediyor

Menderes Türel: Döşemealtı farklı bir konuma gelecek!

Döşemealtı’nda muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya gelen Büyükşehir Başkanı Türel, yeni çevreyolları, hızlı tren, hipodrom, Antalyaspor Tesisleri, Antalyaspor Koleji gibi projelerin ilçeyi çok farklı bir konuma getireceğini söyledi

Özel Pendik Birikim Süheyla Cemile Sağlam Koleji imar planı askıda!

Özel Pendik Birikim Süheyla Cemile Sağlam Koleji alanının "Özel Eğitim Alanı" olarak düzenlenmesine ilişkin imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Antalyaspor Tesisleri açıldı!

Antalya tarihi bir gün yaşadı. Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve dünyanın en iyi kamp tesislerinden biri olarak Antalyaspor’a hediye edilen Antalyaspor Tesisleri muhteşem bir törenle hizmete açıldı.

Antalyaspor Tesisleri bugün açılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin "Antalyaspor'a en iyisi yakışır" sloganı ile Döşemealtı'da inşa ettiği ve kısa süre önce kulübe devrettiği Antalyaspor Tesisleri, bugün törenle hizmete açılıyor.

Antalyaspor Tesisleri'nin inşaatı tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 43 milyon 187 bin liraya yaptırdığı Avrupa’nın en kapsamlı spor tesisini Antalyaspor’a devretti.

43 milyonluk Antalyaspor Tesisleri, Antalyaspor'a devredildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin 43 milyon lira yatırımla tamamladığı Antalyaspor Tesisleri, kırmızı beyazlı kulübe devredildi.

Gaziantep Erdem Koleji yıkılacak mı?

Büyükşehir Meclisi, Erdem Koleji'nin bulunduğu bölgede imar uyumsuzluğunu gerekçe gösteren Gaziantep 1'inci İdare Mahkemesinin verdiği karar doğrultusunda imar değişikliğine gitti.

Antalyaspor tesislerine haciz!

Antalyaspor’a devredilmek üzere projelendirilen 134 bin metrekarelik Döşemealtı kamp ve spor tesisinde 3 farklı borç dosyası nedeniyle haciz işlemi gerçekleştiriliyor.

Toros Koleji Spor Merkezi’nin tercihi Termo Teknik Evomax!

Mersin Toros Koleji Spor Merkezi farklı alanları ısıtma esnekliği nedeniyle EVOMAX kazanları tercih etti Mersin’ in en prestijli projelerinden Toros Koleji Spor Merkezi‘nin ısıtmasında da Termo Teknik EVOMAX duvar tipi yoğuşmalı kazanlar tercih edildi.

Antalya Stadı, Antalyaspor’a devredildi!

Gençlik ve Spor Bakanlığına ait 33 bin kişilik Antalya Stadı, düzenlenen protokol töreniyle Antalyaspor’a devredildi.

Adıyaman Özel İkra Koleji açıldı!

Adıyaman’da 2016- 2017 Eğitim Öğretim Yılına yeni bir ‘Vizyon’ kazandıracak İKRA Koleji'nin açılışını görkemli bir şekilde gerçekleştiren Aşiyankent İnşaat Gurubu, yapmış olduğu yatırımın haklı gururunu yaşıyor.

Yamanlar Koleji yerleşkesindeki cami ibadete açılacak!

FETÖ ile bağlantısı olduğu iddiasıyla kayyum atanan Şelale AŞ bünyesindeki Yamanlar Koleji yerleşkesinde bulunan, toplanan bağışlarla cami olarak yaptırılmasına rağmen amacı dışında kullanılan cami, yarınki cuma namazıyla ibadete açılacak.

Antalyaspor, Antalya Havalimanı'nda yeni mağaza açtı!

Spor Toto Süper Lig takımlarından Antalyaspor, Antalya Havalimanı'nda mağaza açtı. Antalyaspor'un lisanslı ürünlerinin satışının havalimanının yanı sıra, Hasan Subaşı Tesisleri, Işıklar, Antalyaspor Mobil Karavan ve internet üzerinden de yapıldığı kaydedildi.

Niğde Sungurbey Koleji kapatıldı!

Fethullahçı Terör Örgütü-Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) ile bağlantısı olduğu iddia edilen bünyesinde ilk, orta ve liselerin bulunduğu Niğde'deki Sungurbey Koleji, Milli Emlak Müdürlüğü'ne devredildi.

antalyaspor koleji Haberi

antalyaspor koleji

Kaba inşaatı biten tesiste futbol sahalarının alt yapısı tamamlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in "En büyük hayalim" dediği, Avrupa'nın en iyi kamp ve spor tesislerinden biri olacak Döşemealtı Antalyaspor Tesisleri hızla yükseliyor. İdari bölüm, konaklama ve sosyal tesislerin olduğu binalar ile Kapalı Spor Salonu'nun kaba inşaatı tamamlandı. Tesisat, sıva, alçı gibi ince imalat işlemlerine geçildi.


HEDEF 07.07.2016

26 Mayıs 2015'te temeli atılan tesisin genel inşaatının büyük bölümü bitirildi. Futbol sahalarının ise alt yapısı tamamlanırken zemin dolgu işlemleri sürüyor. Avrupa'nın en kapsamlısı olacak Antalyaspor kamp ve spor tesislerinin, kuruluş yıldönümü olan 07.07.2016 tarihinde bitirilmesi planlanıyor. Modern mimariye sahip Antalyaspor Tesisleri yaklaşık 25 milyon liraya mal olacak. 18 bin 500 metrekaresi kapalı olmak üzere toplam 134 bin metrekare alanı kapsayacak tesislerin içerisinde 4...