28 / 03 / 2024

Antalyaspor tesisleri haciz

Antalyaspor tesisleri haciz

Antalyaspor’a devredilmek üzere projelendirilen 134 bin metrekarelik Döşemealtı kamp ve spor tesisinde 3 farklı borç dosyası nedeniyle haciz işlemi gerçekleştiriliyor.

İş adamı Ahmet Bayer'e haciz şoku!

Club Flipper Devre Mülk Tesisleri'ne yıllardır 2 milyara yakın borcu olduğu iddia edilen Ahmet Bayer'in Muğla'nın Bodrum ilçesinde bulunan devre mülk tesislerine ve İstanbul Emirgan'da bulunan villasına haciz konuldu.

Alanyaspor'a yeni tesis!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalyaspor Tesisleri’nde olduğu gibi Avrupa’nın en iyi tesislerinden birini de Alanyaspor için inşa edeceklerini belirtti.

Antalyaspor Tesisleri açıldı!

Antalya tarihi bir gün yaşadı. Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve dünyanın en iyi kamp tesislerinden biri olarak Antalyaspor’a hediye edilen Antalyaspor Tesisleri muhteşem bir törenle hizmete açıldı.

Antalyaspor Tesisleri bugün açılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin "Antalyaspor'a en iyisi yakışır" sloganı ile Döşemealtı'da inşa ettiği ve kısa süre önce kulübe devrettiği Antalyaspor Tesisleri, bugün törenle hizmete açılıyor.

Antalyaspor Tesisleri'nin inşaatı tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 43 milyon 187 bin liraya yaptırdığı Avrupa’nın en kapsamlı spor tesisini Antalyaspor’a devretti.

43 milyonluk Antalyaspor Tesisleri, Antalyaspor'a devredildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin 43 milyon lira yatırımla tamamladığı Antalyaspor Tesisleri, kırmızı beyazlı kulübe devredildi.

Antalyaspor tesislerine haciz!

Antalyaspor’a devredilmek üzere projelendirilen 134 bin metrekarelik Döşemealtı kamp ve spor tesisinde 3 farklı borç dosyası nedeniyle haciz işlemi gerçekleştiriliyor.

Antalyaspor, Antalya Havalimanı'nda yeni mağaza açtı!

Spor Toto Süper Lig takımlarından Antalyaspor, Antalya Havalimanı'nda mağaza açtı. Antalyaspor'un lisanslı ürünlerinin satışının havalimanının yanı sıra, Hasan Subaşı Tesisleri, Işıklar, Antalyaspor Mobil Karavan ve internet üzerinden de yapıldığı kaydedildi.

Antalyaspor Tesisleri, Döşemealtı'nın cazibesini artırdı!

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi'nin Döşemealtı'nda yapımını sürdürdüğü Antalyaspor'un yeni kamp ve spor tesisleri, bölgenin cazibesini de artırdı.

Antalyaspor tesisleri ne zaman hizmete açılacak?

Bitmek üzere olan Antalyaspor tesislerini gezen Hentbol Şube Sorumlusu Hakan İrban, tesislerde kendi branşlarına da yer verilmesi nedeniyle gözyaşlarını tutamadı

Antalyaspor Tesisleri’nde sona yaklaşıldı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in “En büyük hayalim” dediği, Avrupa’nın en iyi kamp ve spor tesislerinden biri olacak Antalyaspor Tesisleri’nde hızla sona yaklaşılıyor.

Antalyaspor Tesisleri'nin yüzde 95'i tamam!

Antalyaspor'un, Döşemealtı ilçesinde geçen yıl Mayıs ayında temeli atılan ve yapımı halen devam eden yeni spor tesislerinin yüzde 95'inin tamamlandığı bildirildi.

Antalyaspor Tesisleri 7 Temmuz 2016'da kapılarını açacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, hem altyapıya destek verecek, hem de kulübe ek gelir sağlayacak Antalyaspor Kolejleri projesinin müjdesini verdi.

Antalyaspor tesisleri haciz Haberi

Antalyaspor tesisleri haciz

SÜPER Toto Süper Lig takımları arasında yer alan Antalyaspor’a devredilmek üzere projelendirilen 134 bin metrekarelik Döşemealtı kamp ve spor tesisinde 3 farklı borç dosyası nedeniyle haciz işlemi gerçekleştiriliyor.


Polis eşliğinde işlem yapan resmi görevliler, 1 milyonu aşan borç dosyalarına ödeme yapılmaması nedeniyle tesisin kapılarını haciz listesine yazdı kamyonlar tesisin hemen önünde bekletiliyor.


Söz konusu borcun tesisin yapımını üstlenen yüklenici firmaya ait olduğu öğrenilirken, Antalyaspor Kulübü yetkilileri, söz konusu borç ve haciz işlemi ile kulübün hiçbir ilgisinin olmadığını açıkladı.


Kulübün tesislerindeki jeneratör vinç ile sökülüp...