23 / 04 / 2024

antalyaya gelen yerli turist sayısı 2014 haziran

antalyaya gelen yerli turist sayısı 2014 haziran

Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü verilerine göre, haziran ayında ise Antalya’yı 1 milyon 730 bin 668’i yabancı, 48 bin 483’ü yerli olmak üzere 1 milyon 779 bin 151 kişi ziyaret etti...

Birleşerek arsa alan yerli alıcılarla konut kooperatifi yeniden canlanabilir!

Son dönemlerde sık sık gündeme gelen gayrimenkul piyasasında giderek daralan pazar emlakçıların da yabancı müşteri portföylerini dış pazarlara yönlendirmesine neden oldu. Birleşerek arsa alan yerli alıcılar da neredeyse unutulan “konut kooperatifi” seçeneğini yeniden canlandırabilir. 

Yerli üretim Oppo A16, Migros'ta satışta! Sakın kaçırmayın! İşte 9 Eylül 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin aklına gelen en popüler süpermarketlerinden biri olan Migros,Oppo'nun yerli malı telefonu olan Oppo A16'yı satışa sundu. Hemen bakın! Peki, Oppo A16 fiyatları ne kadar? İşte 9 Eylül 2022 fiyat listesi...

Kars Kalesi ve çevresi hizmet kompleksi olacak!

Kars Valisi Türker Öksüz, Kars Kalesi ve çevresinde yapılacak düzenlemelere ilişkin olarak yaptığı açıklamada, "Buraya gelen yerli ve yabancı ziyaretçilere hizmet sunabilecek tesisler olabilecek aynı zamanda 8 dükkan ve 1 kafeterya ile bir lokantadan oluşan bir hizmet kompleksi olacak." dedi.

Temsa yüzde yüz yerli otobüs üretmeyi planlıyor!

Sabancı Holding'in otomotiv şirketi Temsa; yerli otobüs üretmeyi planlıyor.Otobüs ve minibüs segmentinde Türkiye'nin önde gelen otomotiv şirketlerinden Temsa, elektrikli otobüsü MD9 electriCITY'i dün Adana fabrikada tanıttı.

Ordu'da çivisiz mescit ibadete açıldı!

Ordu’ya yaz döneminde gelen yerli ve yabancı turistlerin Boztepe’de veya teleferik alt istasyonu civarında ibadet ihtiyacına cevap vermek amacıyla mescit inşa edildi. İşte mescidin özellikleri...

CNR Emlak Fuarı’na yerli ve yabancı ilgisi!

Türkiye'nin önde gelen konut projelerinin sergilendiği CNR Emlak 2015 Fuarı, yerli ve yabancı yatırımcılar tarafından ilgiyle karşılandı.

Ordu'nun turizm cazibesi artıyor!

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) Genel Sekreteri Çetin Oktay Kaldırım, Ordu'nun turizm cazibesinin giderek arttığını belirterek, "Birkaç yıl içerisinde Orduya gelen yerli ve yabancı turist sayısı 1 milyonu bulabilir" dedi.

Akçakoca'nın nüfusu 3 günde 4 kat arttı!

Akçakoca Belediye Başkanı Yemenici, "Bayram tatilinde ilçemize gelen yerli ve yabancı turist nedeniyle 25 bin olan nüfusumuz 130 binler seviyesine yaklaştı" dedi.

Akçakoca'da oteller yüzde 100 doluluk oranına ulaştı!

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, bayram tatilinde ilçeye gelen yerli ve yabancı turistler nedeniyle 25 bin olan nüfuslarının 130 binler seviyesine yaklaştığını belirterek, " Oteller ve pansiyonlar yüzde 100 doluluk oranına ulaştı" dedi.

Çilek Mobilya, Ev&Stil Fuarı'nda ilgi gördü!

Çilek Mobilya, renkli modelleriyle fuara gelen yerli ve yabancı ziyaretçilerin beğenisini kazandı.Bursa Tasarım ve İnovasyon Buluşmaları çerçevesinde gerçekleşen fuarda, Çilek odaları ilgi gördü.

Antalya'da Beymelek Taş Evleri turizme açıldı!

ANTALYA'nın Demre İlçesi'ne tatile gelen yerli ve yabancı turistler, 120 yıllık taş evlerde kalıyor. Günlük köy yumurtası toplayıp, keçi sağan tatilciler, Likya Yolu ve Saint Nicolaus Yolu'nda tarihe tanıklık ediyor.

Danfoss Türkiye ICCI Fuarı’na katılacak!

Danfoss Türkiye enerji verimliliği ve konfor sunan ürünleri ile sistem çözümlerini tanıtacak. Firma enerji sektörünün önde gelen yerli ve yabancı aktörlerini bir araya getiren ICCI Fuarı’na katılıyor.

Ordu'da turist sayısı arttı!

Ordu Kültür ve Turizm İl Müdürü Uğur Toparlak, 2014 yılında Ordu'ya gelen yerli ve yabancı turist sayılarında önemli bir artış yaşandığını söyledi.

antalyaya gelen yerli turist sayısı 2014 haziran Haberi

antalyaya gelen yerli turist sayısı 2014 haziran

Antalya’ya gelen yerli ve yabancı ziyaretçi sayısı 2014’ün ilk yarısında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 5.1 arttı..



Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü verilerine göre, haziran ayında ise Antalya’yı 1 milyon 730 bin 668’i yabancı, 48 bin  483’ü yerli olmak üzere 1 milyon 779 bin 151 kişi ziyaret etti. Haziranda kente gelen yabancı ziyaretçi, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 7.5 artış gösterdi. Yerli ziyaretçi sayısı ise yüzde 6 düştü.



Ruslar öne geçti

Ocak-haziran döneminde Antalya’ya Rusya’dan 1.4 milyon, Almanya’dan ise 1.09 milyon ziyaretçi geldi. Rusya’dan gelen ziyaretçi sayısı, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 16.6 artış gösterirken, Almanya’dan gelen ziyaretçi sayısı yüzde 1.7...