25 / 04 / 2024

Antasya Residenceda teslimler başladı mı

Antasya Residenceda teslimler başladı mı

Ant Yapı’nın grup şirketlerinden Ant Site Yönetim Hizmetleri ve Turizm A.Ş bünyesinde Antasya için oluşturulan kiralama ve ikinci el satış ofisi ekibinden Müşteri Temsilcisi Cihan Akcan sorularımızı yanıtladı.

Antasya Residence'ta 400 bin TL'ye! Teslimler Ekim'de!

Ümraniye'de hayata geçirilen ve tek blok halinde yükselen Antasya Residence projesi Ant Yapı imzası taşıyor. Toplam 617 konuttun yer aldığı Antasya Residence projesinde dairelerin teslimleri Ekimde gerçekleşecek.

Antasya Residence'ta teslimler Ekim'de!

ANT Yapı imzasıyla hayata geçirilen Antasya Residence projesi istanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de yükseliyor. Projede toplam 617 adet konut yer alıyor.

Antasya Residence'ta fiyatlar 400 bin TL'den başlıyor! Teslimler Ekim'de!

Antasya Residence projesi Ant Yapı imzası taşıyor. Projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Antasya Residence'ta fiyatlar 400 bin TL'den başlıyor.

Ümraniye Antasya Residence'ta teslimler Ekim'de!

Ant Yapı'nın İstanbul Ümraniye inşa ettiği Antasya Residence projesinde teslimlerin ekim ayında yapılması planlanıyor. Proje inşaatında son kat olan 45'inci kata ulaşıldı.

Antasya Rezidans'ta teslimler Ekim 2015'te başlıyor!

Ant Yapı’nın İstanbul Ümraniye’de inşa ettiği 42 katlı ‘Antasya Residence’ projesinin inşasında 42’inci kata ulaşıldı. 617 bağımsız birimden oluşan projede teslimlerin Ekim 2015’de yapılması planlanıyor.

Antasya'da daireler 15 Ekim'de teslim edilecek!

Ant Yapının TEM Ümraniye kavşağı üzerinde hayata geçirdiği rezidans projesi Antasya'da teslimler 15 Ekim'de yapılacak. Proje 50 dönüm arsa üzerinde, konut, ofis ve alışveriş merkezinden oluşuyor..

Antasya Residence Ümraniye'de teslimler Ekim 2015'te!

Antasya Rezidans projesinde çocuk havuzu, basketbol sahası, üstü açılabilir kapalı yüzme havuzu, buhar odası, kafeler, fitness center, oyun alanları, sauna ve otopark gibi imkanlar yer alıyor...

Antasya Rezidans Ümraniye'de 380 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Antasya Rezidans Ümraniye projesinde yer alan dairelerin fiyatları 380 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 617 konuttan meydana gelen Antasya Rezidans Ümraniye'de teslimler Ekim 2015 'te gerçekleştirilecek.

Antasya Residence'ta teslimler 2015'in ikinci yarısında!

Ant Yapı'nın Ümraniye'de hayata geçirdiği Antasya Residence'ta satışın yüzde 50'si tamamlandı. Projenin 2015'in ikinci yarısında teslim edilmesi planlanıyor. İnşaatı devam eden Antasya Residence'ta satışların yüzde 50'si tamamlandı.

Antasya Residence'da teslimler 2015'te!

42 katlı tek blok halinde yükselen Antasya Residence projesinde banka kredisi kullanılarak konut sahibi olunabiliyor. Antasya Residence projesinde yer alan dairelerin teslimlerinin 2015'te yapılması planlanıyor.

Antasya Residence projesinde teslimler 2015'te!

80 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Antasya Residence projesi Ant Yapı imzası taşıyor. Ant Yapı Antasya Residence projesinde teslimlerin 2015'te yapılması planlanıyor.

Antasya Rezidans teslimleri Ekim 2015'te!

Ümraniye' de Ant Yapı tarafından hayata geçirilen Ant Yapı Antasya Rezidans projesinde 617 daire yer alıyor. Antasya Rezidans projesinde teslimler Ekim 2015 ' te gerçekleşecek...

Antasya Residence Ümraniye'de 350 bin TL'ye! Ekim 2015'te teslim!

Anadolu Yakası Ümraniye'de yer alan Antasya Residence projesinde yer alan dairelerin fiyatları 350 bin TL'den başlıyor. Antasya Residence Ümraniye projesinde teslimler 2015 yılının Ekim ayında gerçekleştirilecek...

Antasya Residenceda teslimler başladı mı Haberi

Antasya Residenceda teslimler başladı mı

Ant Yapı’nın grup şirketlerinden Ant Site Yönetim Hizmetleri ve Turizm A.Ş bünyesinde Antasya için oluşturulan kiralama ve ikinci el satış ofisi ekibinden Müşteri Temsilcisi Cihan Akcan sorularımızı yanıtladı:


Sizi tanıyabilir miyiz? 

1983 İstanbul doğumluyum. İstanbul’da geçen okul hayatım Konya Selçuk Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümü mezuniyetiyle son buldu. Piyasa araştırmaları ve spor sektöründe satış alanındaki tecrübelerim sonrasında 2011 yılının Ekim ayı itibarı ile Ant Yapı ailesine katıldım. 


Bir kiralama ve ikinci el satış ekibinin kurulma amacı nedir? 

Ant Yapı’nın en değer verdiği ilkelerden biri seçkin müşteri portföyünün kazan-kazan ilkesiyle birlikte sürdürülebilir ve devamlı olmasıdır. Bu nedenle bizim için müşteriler değil ‘’ANT YAPI DOSTLARI’’ vardır. Ant Yapı dostları bizi hemen her projede ilgiyle takip ederler. İşte bu noktada satış ve kiralama ekibi; bu profilin ahengini...