28 / 03 / 2024

antep orhangazi mahallesinde satılık arsa

antep orhangazi mahallesinde satılık arsa

Gaziantep Şehitkamil İlçe Belediye Başkanlığından: Orhangazi Mahallesi 'nde bulunan arsa 22 Mayıs 2013 tarihinde gerçekleştirilecek

Ünye'nin 85 mahallesinde altyapı çalışmaları başladı!

Ünye’nin 85 mahallesinde neredeyse aynı anda yol çalışmalarını sürdüren Ünye Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri aralıksız çalışıyor.

Orhangazi Devlet Hastanesi'nin yeni binasında çalışmalar tamam!

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde inşa edilen mordern hastane binasında çalışmalar tamamlandı. Orhangazi Devlet Hastanesi için yeni inşa edilen modern binanın yapımı 2 yıl sürdü.

Bursa Orhangazi'de asfaltlama çalışmalarının yüzde doksanı tamamlandı!

Bursa Haber Gazetesi yazarı Cihat Özkan bugünkü yazısında Bursa Orhangazi'de yapılan yatırımları ele aldı. İşte Cihat Özkan'ın o yazısı...

Bursa Orhangazi'de yol çalışmaları başladı!

Bursa Orhangazi Belediyesi ve BUSKI ekipleri asfalt çalışmalarına ramazan bayramı sonrasında yeniden başladı. Hastane Yolu, Tekneliküp bölgesinde çalışmalar sürüyor.

Bursa Orhangazi'de 4.2 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Bursa Orhangazi Belediye Başkanlığı mülkiyetinde bulunan 6 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.13 Temmuz Çarşamba günü ihalesi yapılacak olan taşınmazların toplam bedeli 4 milyon 241 bin 977 TL olarak belirlendi.

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu arsa fiyatlarını uçurdu!

İstanbul-İzmir arasını 3.5 saate indirecek Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi ve Osmangazi Köprüsü, çevresindeki arsaların metrekare fiyatlarını da uçurdu. Gebze’den başlayıp İzmir’e inen otoyolun geçtiği araziler, 3 yılda yüzde 150’den fazla arttı

Gebze-Orhangazi Otoyolu 1 Temmuz'da açılacak!

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu kapsamında yapımı tamamlanan Gebze-Orhangazi kesimi, 1 Temmuz'da trafiğe açılacak. Karayolları Genel Müdürlüğünün ilanı, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bursa Orhangazi'de 4.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bursa Orhangazi Belediye Başkanlığı 6 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İhale edilecek olan taşınmazların satış fiyatı 4 milyon 241 bin 977 TL olarak belirlendi.

Bursa Orhangazi Parkı yenileniyor!

Bursa'da yaşam kalitesinin yükseltilmesine yönelik kentsel tasarım projesi uygulama alanlarına Orhangazi Parkı'nı da ekleyen Büyükşehir Belediyesi, adeta Bursa'nın vitrini olan parkı sil baştan yeniliyor.

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu 102 bölgenin fiyatlarını artırdı!

Gebze'den başlayıp Osman Gazi Köprüsü'nden Yalova, Bursa, Balıkesir, Manisa kentlerini takip ederek İzmir'e inen Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun geçtiği araziler, kimi yerlerde 4 katına varan oranlarda değerlendi.

Orhangazi Devlet Hastanesi'nin yüzde 98'i tamam!

Orhangazi Devlet Hastanesi'nin bölge için çok önemli bir yatırım olduğunu dile getiren Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan, "Orhangazi ilçemizdeki mevcut hastane ekonomik ömrünü tamamladı ve artık fiziki altyapısı yetersiz kalıyor. " dedi.

Cenan Celebci: Orhangazi'de OSB'ye ihtiyacımız var!

Orhangazi Sanayicileri ve İşadam­ları Derneği (ORSİAD) Başkanı Cenan Celebci " Yeni oto­banla birlikte bölgemize talebin artmasını bekliyoruz. Birçok fir­manın yatırım için yer baktığı du­yumlarını alıyoruz. Çarpık sanayi­leşme istemiyoruz" dedi.

Bursa Orhangazi Devlet Hastanesi'nde sona gelindi!

Orhangazi Devlet Hastanesi'nde sona aşamaya gelindi. Sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, işçilerden inşaat hakkında bilgi aldı.

antep orhangazi mahallesinde satılık arsa Haberi

antep orhangazi mahallesinde satılık arsa

Gaziantep Orhangazi Mahallesi 'nde bulunan 1.444 metrekare alana sahip arsa 22 Mayıs 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak. Arsanın muhammen bedeli 3 milyon 322 bin 902 lira, geçici teminat bedeli ise 99 bin 687 lira olarak belirlendi.


İlanı detaylı görüntülemek için