29 / 03 / 2024

antepıa

antepıa

Paralel Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Taner Nakıboğlu, Gaziantep’de gerçekleştirilen "Antepia" konut projesine ilişkin, "Gaziantep’in gelenekleri ve tarihi dokusundan uzaklaşmadan lüks ilk ve en büyük temalı konut proj

A101’de Domestos 79 TL’ye, Antep bulguru 20,90 TL’ye, Torku toz şeker 28,90 TL’ye düştü!

A101’den indirim konusunda ağustos müjdesi geldi. Bu kapsamda, 3 Ağustos Perşembe günü Domestos 79 TL’ye, Antep bulguru 20,90 TL’ye, Torku toz şeker 28,90 TL’ye düştü. İşte 3 Ağustos 2023 A101 fiyat listesi...

BİM’de aşurelik buğday 14,50 TL’ye, iç Antep fıstığı 69,50 TL’ye konsantre yumuşatıcı 34,50 TL’ye düştü!

BİM’den Aşure Günü’ne özel ürünler dip fiyattan satışa çıktı. Bu kapsamda, 18 Temmuz Salı günü aşurelik buğday 14,50 TL’ye, ceviz içi 42,50 TL’ye, iç Antep fıstığı 69,50 TL’ye konsantre yumuşatıcı 34,50 TL’ye düşecek. İşte Bim fiyat listesi 18 Temmuz 2023...

Develi, 12. şubesini Ankara’da açtı!

Lezzeti, kaliteyi ve profesyonelliği mükemmel şekilde harmanlayan, Antep mutfağının duayeni, asırlık lezzet markası Develi, 6 milyon TL yatırım ile 350 kişi kapasiteli yeni şubesini Ankara’da hizmete açtı.

Şahinbey Kumru Hamurkesen Camii açıldı!

GAZİANTEP'te merkez ilçe Şahinbey Belediyesi'nin yeni mahallerinden biri olan Kumru Hamurkesen Mahallesine yapılan Cami'nin açılışı yapıldı.

Gaziantep Şehitkamil'deki arazi yollarının tamamı açılacak!

GAZİANTEP'te merkez ilçe Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Dönemimizin sonuna kadar tüm mahalle olan köylerimize girmiş olacağız. Kırsal alanda arazi yolu açılmamış yer kalmayacak" dedi.

Şehirkamil'de 124 kilometre arazi yolu açtı!

GAZİANTEP'te merkez ilçe Şehitkamil Belediyesi, köyden mahalleye dönüştürülen kırsal bölgelere yol iyileştirme çalışmaları ile birlikte 124 kilometre arazi yolu açtı.

Şahinbey'deki Antep Evi restore edilecek!

Şahinbey Belediyesi kültürel ve tarihi dokuyu gün yüzüne çıkarmaya devam ediyor. Ağa Cami yanında bulunan eski Antep evini kamulaştıran Şahinbey Belediyesi, konutu aslına uygun olarak restore ederek hizmete açacak.

Antepsen Gaziantep’te 4. şubesini açtı!

Antep fıstığının bakır tepsilerle buluştuğu Antepsen baklavalarının Gaziantep’te dördüncü şubesi açıldı. Taş fırında hazır hale getirilen baklavalar, Avrupa’da ve Türkiye’de hızla yaygınlaşıyor.

Şahinbey'deki Antep Evleri restorasyon edilerek turizme açıldı!

Şahinbey Belediyesi'nin sokak sağlıklaştırma projesi kapsamında restore ederek kullanıma açtığı tarihi Antep Evleri yoğun ilgi görüyor.

Antepıa projesinin 3 etabı satışta!

GÜNEYDOĞU'nun en büyük ve temalı konut projesi Antepia projesi toplam 6 etaptan meydana geliyor. Şu an 3 etabı satışta.

Develi, Nişantaşı'nda şube açtı!

Antep mutfağının duayeni, asırlık lezzet markası Develi, Nişantaşı’ndaki yeni şubesinde misafirlerini ağırlamaya başladı. Develi, Nişantaşı şubesine özel hazırladığı “Klas Kebap” ile de konuklarına yeni ve ayrı bir tat sunuyor.

Develi Restoran Tuzla ViaMarin'de açıldı!

Antep mutfağının duayeni, asırlık lezzet markası Develi, Tuzla ViaMarin ’de Develi Restoran ve Develi Corner olarak hizmete açtığı iki yeni şubesiyle misafirlerini ağırlıyor.

Şahinbey Şehreküstü Konakları 16 Nisan'da açılacak!

Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan sokak sağlıklaştırma çalışmaları kapsamında restore edilen tarihi Antep evlerinden oluşan Şehreküstü Konakları, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin katılacağı törenle açılacak.

antepıa Haberi

antepıa

Paralel Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Taner Nakıboğlu, Gaziantep’de gerçekleştirilen "Antepıa" konut projesine ilişkin, "Gaziantep’in gelenekleri ve tarihi dokusundan uzaklaşmadan lüks, seçkin ve keyifli yaşam vizyonuyla tasarlanan Antepia, bölgenin ilk ve en büyük temalı konut projesi" dedi.

Gaziantepli Nakıboğlu Ailesi’nin şirketlerinden Paralel Yapı ve Sinpaş Yapı ortaklığında gerçekleştirilen, 1,2 milyar dolarlık değeriyle GAP’tan sonra bölgenin en büyük yatırımı olan "Antepia" konut projesinin tanıtımı yapıldı.Paralel Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Taner Nakıboğlu, tanıtımda yaptığı konuşmada, Gaziantep’in geçmişi milattan önce 4.000’lere kadar dayanan dünyanın en eski yerleşim yeri olduğunu, tarihi İpek Yolu üzerinde kurulduğunu hatırlattı.Antepia projesinin, 6 bin yıllık geçmişi ile dünya tarihine adını yazdırmış Gaziantep’e büyük değer katacağını ifade eden Nakıboğlu, şöyle devam etti:
"Köklü tarihsel ve toplumsal mirasın...