26 / 04 / 2024

Anthill Residence adres

Anthill Residence adres

Fikret Bila, vakit buldukça Anthill Residence Kat 54'e uğrayan bir Ant Yapı dostu. Milliyet Genel Yayın Yönetmeni Fikret Bila Anthill Residence Kat 54'ü neden tercih ediyor?

Fraser Place Anthill İstanbul Türkiye’nin Lüks Servisli Daireleri ödülünü kazandı!

Fraser Place Anthill İstanbul, lüks otel sektöründe en iyilerinin değerlendirildiği ve mükemmeliyeti onurlandıran Dünyanın En İyi Lüks Otelleri Ödülleri 2015 organizasyonu tarafından “Türkiye’nin Lüks Servisli Daireleri” ödülünü kazandı.

Perola Residence adres bilgileri!

İstanbul Bağcılar ilçesine bağlı Güneşli'de inşa edilen Perola Residence projesi 209 rezidans daire, 31 home ofis ve 2 ticari birimden meydana geliyor. Perola Residence adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Anthill Residence fiyatları 2017!

İstanbul Şişli Bomonti'de konumlandırılan Anthill Residence projesinde anahtar teslimler anında yapılıyor. İşte Anthill Residence fiyatları 2017...

Bomonti Anthill Residence güncel fiyatları!

Bomonti Anthill Residence güncel fiyatları 505 bin dolardan başlangıç gösteriliyor. Anthill Residence'ta 0,79 faizle 240 ay taksitli ödemeler yapılıyor...

Anthill Residence Şişli fiyatlar 2017!

Ant Yapı tarafından hayata geçirilen Anthill Residence projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. İşte Anthill Residence Şişli fiyatlar 2017...

Anthill Residence projesine yeşil bina sertifikası!

Ant Yapı, sürdürülebilir ve çevre dostu binalarına aldığı yeşil bina sertifikalarına bir yenisini daha ekledi. Anthill Residence projesine BREEAM sertifikası alan Ant Yapı, önümüzdeki süreçte de talebin her geçen gün arttığı yeşil bina konseptine yatırım yapmayı sürdürecek.

Kartal Mai Residence adres bilgileri!

Kartal Mai Residence adres bilgileri kapsamında proje, Yalı Mahallesi Topselvi Caddesi'nde inşa ediliyor. Daire fiyatları 392 bin TL'den başlangıç gösteren proje Fer Yapı imzası taşıyor.

Bağcılar Mirage Residence adres bilgileri!

Bağcılar Mirage Residence projesi Sur Yapı imzasıyla yükseliyor. Bağcılar Mirage Residence adres bilgileri kapsamında Atatürk Havaalanı'na, metrobüse ve Tem Otoyolu'na yakın bir noktada bulunuyor.

Eagle Residence adres bilgileri!

Selimoğlu Group tarafından inşa edilen proje daire tipleri 1+0'dan 3+1' e kadar farklılık gösteriyor. Eagle Residence adres bilgileri kapsamında İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal ilçesinde bulunuyor.

Sur Yapı Mirage Residence adres!

Sur Yapı Mirage Residence adres bilgisine göre proje Güneşli Bağcılar Mahallesi, Yalçın Koreş Caddesi üzerinde yer alıyor. 17 katlı 3 bloktan oluşan projede 342 daire ve 60 mağaza bulunuyor.

Ataşehir Suare Residence adres bilgileri!

Daire tiplerinin 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje 3 blok şeklinde hayata geçiriliyor. Ataşehir Suare Residence adres bilgileri kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de bulunuyor.

Fikret Bila Anthill Residence Kat 54'ü neden tercih ediyor?

Fikret Bila, vakit buldukça Anthill Residence Kat 54'e uğrayan bir Ant Yapı dostu. Milliyet Genel Yayın Yönetmeni Fikret Bila Anthill Residence Kat 54'ü neden tercih ediyor?

Anthill Residence, Antorman ve Antteras'ta dolar kuru 2,20 TL'ye sabitlendi!

Ant Yapı dolar ile satışa sunduğu tüm projelerinde kuru 2,20 TL’den sabitledi. Böylelikle Anthill Residence, Antorman ve Antteras projelerinde dolar kuru 2,20 TL’den hesaplanıyor.

The Address Residence adres!

The Address Residence adres bilgilerinin detayları için 0 216 547 1717 satış ofisi telefon numarasından öğrenebilirsiniz. Emaar İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje 435 milyon dolar yatırım bedeline sahip.

Anthill Residence adres Haberi

Anthill Residence adres

Fikret Bila, vakit buldukça Anthill Residence Kat 54'e uğrayan bir Ant Yapı dostu. Yoğun programı arasında bize vakit ayırıp sorularımızı yanıtlayan Milliyet Genel Yayın Yönetmeni, okurlarımıza kendini tüm içtenliğiyle anlatıyor.


Sizi ve çok başarılı kariyer öykünüzü hepimiz biliyoruz, ama bir de sizi sizin sözlerinizle dinlemek isteriz. Fikret Bila kimdir? Hangi yollardan geçmiş, hangi okullarda okumuş, iş hayatına nasıl ve ne zaman başlamıştır?


Çok teşekkür ederim, iltifat ediyorsunuz. Ben 1958 yılında Zonguldak'ta doğdum. Bir işçi ailesinin altı çocuğundan biriyim. Zonguldak Üzülmez İlkokulu ve Ortaokulu'ndan sonra Mehmet Çelikel Lisesi'ni bitirdim. Ankara'ya üniversite için geldim. Gazi Üniversitesi iktisat Fakültesi'ni bitirdim. 1986 yılında aynı üniversiteden mali-ekonomi alanında doktora derecesi aldım. Çelikel Lisesi'nde okul gazetesini çıkaran ekipteydim. Ulusal gazetelere okur mektubu olarak yazılar gönderirdim. Bazıları yayımlanırdı....