23 / 04 / 2024

Antik Side projesi

Antik Side projesi

Manavgat Belediyesi tarafından, "Antik Side Kentsel Tasarım Projesi" 2. etap çalışmalarına başlanıldı.

Fi Yapı’dan ev alanlar dikkat! Son dakika açıklaması geldi!

Fİ SIDE  projesi ile sık sık gündeme gelen Fİ yapıdan son dakika açıklaması geldi. İşte Fİ Yapı tarafından yapılan açıklama ve tüm detayları...

Antik Grup'tan İzmir'e 4 yeni proje!

İnşaat yatırımlarına devam eden Antik Grup, İzmir'de yeni projeler hayata geçirmeye hazırlanıyor. Antik Grup İnşaat İzmir yeni kent merkezinde 2 gökdelen projesi,  Yeşilyurt’ta konut projesi, Urla’da villa projesi hayata geçirecek.

DİKA'dan Dara Antik Kenti'nin restorasyonu için 4 milyon liralık destek!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın "Cazibe Merkezlerini Destekleme Programı" çerçevesinde, Mardin Müze Müdürlüğü tarafından uygulanan "Dara Antik Kenti Örenyeri Çevre Düzenlemesi ve Restorasyon Projesi" için 4 milyon TL destek sağlanacak.

Roma dönemine ait Antik Tiyatro'ya 'prefabrik tuvalet' yapıldı!

Antalya Side'de Roma dönemine ait antik tiyatronun içerisine prefabrik tuvalet yapıldı.

Efes Antik Liman Kenti Projesi TBMM gündeminde!

Efes Antik Liman Kenti Projesi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Kılıç, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Fi Side mağdurları yarın eylem yapacak!

Fi Yapı’ya ait Fi Side projesinin yarım kalması nedeniyle mağdur olan vatandaşlar yarın saat 12:30'da Fi Side projesi önünde protesto gösterisi gerçekleştirecekler...

Lyrboton Kome antik kentine Raylı sistemle ulaşılabilecek!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yaptığı açıklamada 3. Etap Raylı Sistem Projesi tamamlandığında havaalanına inen turistin, raylı sisteme binip antik kenti ziyaret edebileceğini söyledi.

Antik Side Kentsel Tasarım Projesi 2. Etap çalışmaları başladı!

Manavgat Belediyesi tarafından, "Antik Side Kentsel Tasarım Projesi" 2. etap çalışmalarına başlanıldı.

Efes Antik Kanal Projesi'ne 53 teklif!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından projelendirilen 35 İzmir Projesi'nin ilk etabı için düzenlenen ihalede 53 teklif verildi.

Efes Antik Kanal Projesi ihalesi 19 Ekim'de!

Efes Antik Kenti'ni denize bağlayan antik liman, yeniden hayat buluyor. Antik limaı için hazırlanan Antik Kanal Projesi'nde ihale sürecine gelindi.

Side'deki Anıtsal Çeşme restore edilecek!

Antalya'nın Manavgat ilçesindeki Side Antik Kenti'ndeki Anıtsal Çeşme'de restorasyon ve konservasyon çalışmaları yeniden başlatılacak.

West Side İstanbul proje fiyatları 2017!

Liste fiyatı üzerinden yüzde 20 indirim sağlanan West Side İstanbul projesi 1.152 konut ve 166 mağazadan meydana geliyor. Proje Beylikdüzü'nde E-5 üzerinde inşa ediliyor. İşte West Side İstanbul proje fiyatları 2017...

West Side fiyat listesi 2017!

İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirilen West Side projesi 1.152 daire ve 166 mağazadan oluşuyor. West Side fiyat listesi daire alanlarına göre değişiyor.

Antik Side projesi Haberi

Antik Side projesi


Antalya Valiliği ile Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen çalışma ile, her yıl milyonlarca turistin ziyaret ettiği Side'yi daha güzelleştirip yerli ve yabancı turistlerce daha kolay izlenebilir hale getirmek, bölgede alışveriş canlılığını artırarak, esnaflara can suyu olabilmek amacıyla hazırlanan projenin 2. etabı çalışmalarına başlanıldı. 

Projenin bölgeye daha sorunsuz uygulanabilmesi ve koruma amaçlı imar planına uygun yapıların bölgeye kazandırılması amacıyla mülk sahiplerinin katkısıyla yıkım çalışmaları sürüyor. 

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Antalya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından desteklenen, Antik Side Kentsel Tasarım Projesi 2. Etap Uygulamasının Mayıs 2018'de tamamlanması planlanıyor.