25 / 04 / 2024

ANTMUTDER

ANTMUTDER

ANTMUTDER Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, 'Türkiye'de her isteyen müteahhitlik yapmamalı ve sektördeki çürük elmaları temizleyebilmek için müteahhitlik hizmet yasası bir önce meclisin gündemine getirilmeli" dedi

İnşaat sektörünün gelişimi için kentsel dönüşüm şart!

Kentsel dönüşümün önemine ilişkin açıklamalarda bulunan ANTMUTDER Başkanı Atılgan Sert, eski binaları yıkıp yenisinin inşa edilmesinin kentsel dönüşüm olmadığını dile getirdi. 

Antalyalı müteahhitler Ankara’dan mutlu döndü!

ANTMUTDER Başkanı Atılgan Sert geçtiğimiz hafta Ankara’ya gidip Çevre ve Şehircilik Bakanı ile görüşmeler yaptıklarını söyledi. Görüşmeden olumlu sonuçlar alarak döndüklerini söyleyen Sert ayrıntıları anlattı...

Yabancı konut yatırımcıların Antalya’ya ilgisi arttı!

ANTMUTDER Başkanı Atılgan Sert, yabancılara konut satışında ilk sıralarda yer alan Antalya’nın virüsten etkilendiğini söyledi. Sert, satışlarda azalma olduğunu ve olmaya devam edeceğini sözlerine ekledi.

İnşaatta maliyet artıyor!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği (ANTMUTDER) Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, inşaat sektöründe maliyetlerin arttığını açıkladı.

Deniz Karataş'tan site içi evler için uyarı!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği (ANTMUTDER) Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, ‘site içi evler’ için uyarılarda bulundu. Karataş, sektöründe uzun süredir eğilimin, site içi evlerde olduğunu belirtti.

Antalya'da KDV ve ÖTV düzenlemesiyle inşaat sektörü canlanacak!

Antalya ANTMUTDER Başkanı Deniz Karataş, yeni düzenlemelerle inşaat sektöründe başlayan canlılığın güçleneceğini söyledi.

Deniz Karataş ANTMUTDER seçimlerinde yeniden aday olacak!

Deniz Karataş, Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği (ANTMUTDER) 16 Haziran'da yapılacak olağan genel kurul öncesi tekrar adaylığını açıkladı. Karataş "Tekrar aday olmamın tek sebebi Müteahhitlik Hizmet Yasası'dır." dedi.

Deniz Karataş: Türkiye'de her isteyen müteahhitlik yapmamalı!

ANTMUTDER Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, 'Türkiye'de her isteyen müteahhitlik yapmamalı ve sektördeki çürük elmaları temizleyebilmek için müteahhitlik hizmet yasası bir önce meclisin gündemine getirilmeli" dedi

ANTMUTDER Haberi

ANTMUTDER

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği (ANTMUTDER) Başkanı Deniz Karataş ve Yönetim Kııınlu üyeleri Antalya Sanayici ve İşadamları Demeği (ANSİAD) Başkanı Abdullah Erdoğan ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. ANTMUTDER Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş ve yönetim kurulu üyeleri ANSİAD Yönetim Kurulu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ANSİAD Başkanı Abdullah Erdoğan, ANSİAD'ın çalışmaları hakkında bilgi verdi. 


Ziyarette konuşan ANTMUTDER Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, İnşaat Sektörünün sorunları ile ilgili birlikte adımlar atılması gerektiğini belirterek, ANTMUTDER olarak ANSİAD İnşaat Sektörü ile birlikte önümüzdeki süreçte toplantı organize edeceklerini bildirdi. 

Konuşmasında Türkiye'de her isteyenin müteahhitlik yapabilmesini de eleştiren Karataş, sektördeki çürük elmaları temizleyebilmek için müteahhitlik hizmet yasasının bir an önce TBMM gündemine alınması gerektiğini dile getirdi.



Antalya Gazetesi




Haber Antalya Akdeniz Güncel...