19 / 04 / 2024

Antplato fiyat

Antplato fiyat

Vadeli olarak Ant Yapı'ya borçlanma yolu ile ödeme yapmak isteyenler için 2017 sonuna kadar vadelendirme yapılan Antplato projesinde teslimler 2016 yılının Aralık ayında gerçekleştirilecek.

Antplato'da metrekaresi 4 bin 500 TL'ye ofis! 2017'de teslim!

Antplato projesi, Ant Yapı tarafından Basın Ekspres Yolu'nda hayata geçiriliyor. Ant Yapı Antplato projesinde yer alan ofislerin alanları 80 metrekareden başlıyor ve 172 metrekareye kadar yükseliyor.

Antplato satışları başlıyor!

Türkiye'deki ilk ofis projesi Antplato’nun satış ekibinden Zeynep Ülker ve Özkan Özer ofis satışları ve Antplato hakkındaki sorularımızı yanıtladılar.

Basın Ekspres Antplato'da metrekaresi 4.500 TL'ye ofis!

Ant Yapı tarafından hayata geçirilen Antplato projesi 180 ofisten meydana geliyor. Projede yer alan ofislerin metrekaresi 4.500 TL'den başlıyor.

Antplato Projesi'nde ofislerin metrekare fiyatı 4.500 TL!

Ant Yapı Antplato projesinin inşaat çalışmalarına yakında başlanacak olan Antplato projesinde yer alan ofislerin metrekare birim fiyatları 4 bin 500 TL'den başlıyor.

Halkalı Antplato'da 36 ay vade imkanı!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, "Tamamlanmış olan projelerimizde 12 ay vade yaparken, satışlarına başlananlarda ise 36 aya kadar vade seçeneği sunabiliyoruz" diye konuştu.

Antplato'da metre fiyatları 4 bin 500 liradan başlıyor!

ANT Yapı, Türkiye'deki ilk ofis projesi için Basın Ekspres Yolu'nu tercih etti. İstanbul'un 'yeni Maslak hattı' olan bölgede inşa edilecek Antplato adlı projede toplam 35 bin metrekare inşaat alanı bulunuyor.

Antplato 50 milyon dolar yatırım değeriyle hayata geçiyor!

Ant Yapı gerçekleştirdiği pek çok konut ve turizm yatırımlarının ardından yurtiçinde ilk ofis projesi olan Antplato’ya başlıyor. Ant Plato projesi, Leed Gold adayı olarak tasarlandı

Antplato fiyat listesi!

Antplato fiyat listesine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 180 adet ofisten meydana gelen Basın Ekspres Antplato projesinde ofisler 80 metrekare ile 172 metrekare alanlarla dizayn edildi...

Antplato fiyatları!

Antplato fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Teslimlerinin 24 ay sonra gerçekleşmesi planlanan Antplato projesi 25 katlı tek blok halinde toplam 180 adet birimden meydana geliyor...

Antplato'da ofislerin metrekare birim fiyatı 4.600 TL'den başlıyor!

Ant Yapı tarafından Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçirilen Antplato projesinde metrekare birim fiyatları 4 bin 600 TL'den başlıyor. Proje 50 milyon dolar yatırım bedeli ile yükseliyor.

Ant Yapı Antplato fiyat listesi!

Ant Yapı Antplato fiyat listesi kapsamında metrekare birimi 4 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor. Toplam 180 ofis şeklinde yükselen Ant Yapı Antplato projesi Basın Ekspres Yolu'nda yükselecek.

Antplato Projesi'nde ofislerin metrekare fiyatı 4.500 TL!

Ant Yapı Antplato projesinin inşaat çalışmalarına yakında başlanacak olan Antplato projesinde yer alan ofislerin metrekare birim fiyatları 4 bin 500 TL'den başlıyor.

Ant Yapı Antplato projesinde metrekaresi 4 bin 500 TL'ye ofis!

Ant Yapı imzasıyla Basın Ekspres Yolu'nda hayata geçirilen Antplato projesinde toplam 180 adet ofis bulunuyor. Projdeki ofislerin metrekare birim fiyatı 4 bin 500 TL'den başlıyor.

Ant Yapı Antplato'da inşaat çalışmaları yakında başlayacak!

Ofislerin metrekare birim fiyatının 4 bin 500 TL'den başladığı Ant Yapı Antplato'da inşaat çalışmalarının yakında başlaması hedefleniyor. Projede ofislerin 24 ay sonra sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor.

Antplato'da ofislerin metrekare fiyatı 4 bin 500 TL!

Ant Yapının Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan, Türkiye'deki ilk ofis projesi Antplato'nun çevre dostu ofis katlan satışa çıkmaya hazırlanıyor. Proje toplam 35 bin metrekare inşaat alanına sahip..

Antplato'da ofislerin metrekare birim fiyatı 4 bin 500 TL'den başlıyor!

Basın Ekspres Yolu 'nda inşa edilecek olan Antplato projesi, Ant Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Antplato projesinde ofis alanları 80 metrekareden başlangıç gösteriyor.

Antyapı Antplato'da metrekare birim fiyatı 4 bin 500 TL!

Ant Yapı, Türkiye'deki ilk ofis binası AntPlato için Basın Ekspres Yolu'nu seçti. Toplam yatırım değeri 50 milyon dolar olan projede ofislerin metrekare fiyatları ise 4 bin 500 liradan başlıyor

Antplato satılık ofis!

Antplato satılık ofis teslimler 24 ay sonra gerçekleşecek. Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçirilen projede metrekare birim fiyatı 4 bin 500 liradan başlangıç gösteriyor.

Antplato satış ofisi nerede?

Antplato projesinde metrekare birim fiyatı 4 bin 500 liradan başlıyor. 24 ay sonra teslim edilecek olan projede ofis alanları 80 - 172 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Peki Antplato satış ofisi nerede?

Antplato ofis projesi!

Antplato ofis projesi metrekare birim fiyatı 4 bin 500 TL 'den başlangıç gösteriyor. 180 adet ofisten meydana gelen projede teslimler 24 ay sonra gerçekleşecek.

Antplato projesi fiyat bilgisi!

İstanbul Avrupa Yakası'nda inşa edilen proje Courtyard Marriott İstanbul Airport Otel'e yakın mesafede 35 bin metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor. Antplato projesi fiyat bilgisi haberimizin devamında yer alıyor.

Antplato projesi fiyat!

Antplato projesi 35 bin metrekare alan üzerinde Ant Yapı imzasıyla yükseliyor. 25 katlı tek blok halinde hayata geçen projede 180 ofis bulunuyor. Antplato projesi fiyat bilgisini haberimizin içerisinde bulabilirsiniz.

Antplato fiyat Haberi

Antplato fiyat

Antplato, Atatürk Havalimanı ile üçüncü havalimanı arasında kalan konumuyla İstanbul’un yeni cazibe merkezi olmaya aday bölgesi Basın Ekspres Yolu’nda yer alıyor.


Çok kısa vadede hayata geçirilecek raylı sistem bağlantılarıyla Antplato’dan tüm İstanbul’a rahatlıkla ulaşmak mümkün olabilecek; Antplato, tam üzerinde bulunduğu Halkalı-Kirazlı metro hattındaki Mimar Sinan istasyonuna 300 metre, Fatih istasyonuna ise sadece 200 metre uzaklıkta bulunuyor.


Basın Ekspres Yolu üstünde, Courtyard Marriott Istanbul Airport Hotel’e komşu olan 7.000 metrekare arsa üzerinde 25 kat ve toplam 35.000 metrekarelik inşaat alanından oluşan Antplato’da 180 bağımsız birim yer alıyor.


Standart kat planındaki 80 metrekarelik küçük ofisler ile 172 metrekarelik büyük ofisleri dilerseniz birleştirerek tek katta 1032 metrekareye kadar büyütmek ve daha geniş alanlar elde etmek mümkün oluyor. 

Küçük birimlerin 1’er, büyük birimlerin ise 2’şer adet otoparkının...