26 / 04 / 2024

antplato projesi

antplato projesi

Ant Yapı’nın Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan, çevre dostu olarak tasarlanan, Türkiye’deki ilk ofis projesi Antplato’da kiralamalar son hızla devam ediyor…

Antplato Projesi'nde ofislerin metrekare fiyatı 4.500 TL!

Ant Yapı Antplato projesinin inşaat çalışmalarına yakında başlanacak olan Antplato projesinde yer alan ofislerin metrekare birim fiyatları 4 bin 500 TL'den başlıyor.

Halkalı Antplato'da 36 ay vade imkanı!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, "Tamamlanmış olan projelerimizde 12 ay vade yaparken, satışlarına başlananlarda ise 36 aya kadar vade seçeneği sunabiliyoruz" diye konuştu.

Antplato 50 milyon dolar yatırım değeriyle hayata geçiyor!

Ant Yapı gerçekleştirdiği pek çok konut ve turizm yatırımlarının ardından yurtiçinde ilk ofis projesi olan Antplato’ya başlıyor. Ant Plato projesi, Leed Gold adayı olarak tasarlandı

Ant Yapı ilk ofis projesi Antplato'ya başlıyor!

Ant Yapı gerçekleştirdiği pek çok konut ve turizm yatırımlarının ardından yurtiçinde ilk ofis projesi olan Antplato’ya başlıyor. Proje, Leed Gold adayı olarak tasarlandı. Projede lansmana özel ödeme kolaylığı sağlanacağı belirtildi.

Antplato projesi fiyat!

Antplato projesi 35 bin metrekare alan üzerinde Ant Yapı imzasıyla yükseliyor. 25 katlı tek blok halinde hayata geçen projede 180 ofis bulunuyor. Antplato projesi fiyat bilgisini haberimizin içerisinde bulabilirsiniz.

Antplato projesi!

Ant Yapı imzasıyla hayata geçirilen Antplato projesi 35 bin metrekare inşaat alanı üzerine yayılıyor. 25 katlı tek blok halinde inşa edilen proje toplam 180 adet ofisten meydana geliyor.

Ant Yapı 2014'te toplam 1001 ünite inşa edecek!

Ağırlıklı olarak yurtdışında faaliyet gösteren Ant Yapı döndü. Ant Yapı, Basın Ekspres Yolu'na 50 milyon dolara Antplato'yu, Beylerbeyi'ne 300 milyon dolara Antteras'ı .Ümraniye'ye 150 milyon dolara Antasya Residence yapacak.

Mehmet Okay: Yurt içinde yatırım projelerimize hız verdik!

Mehmet Okay, "Her bahar kendini yenileyip sil baştan yaptığı gibi,biz de bu bahar yeniden sil baştan yaptık ve 3 projemizin basın lansmanını yaparak kamuoyuna Ant Yapı’nın sesini yeniden duyurduk"…

Ant Yapı; Halkalı, Beylerbeyi ve Ümraniye'de 500 milyon dolarlık projeye imza atıyor!

Ant Yapı; Halkalı ’ da Antplato, Beylerbeyi’ nde Antteras ve Ümraniye’de Antasya olmak üzere birbirinden farklı konseptte 500 milyon dolarlık üç yeni projeye imza atıyor...

Antplato’da ikinci el süreci başladı!

Ant Yapı'nın prestijli ilk ofis projesi Antplato’da ikinci el dönemi start aldı. Kiralamalar ve ikinci el satışla ilgili ekibimiz size yardıma hazır.

Abdullah Savaşçıoğlu: Antplato projesi görkemli ve şık!

Metalform'un ortaklarında Yüksek Makine Mühendisi Abdullah Savaşçıoğlu Antplato'daki ofisini tanıtırken, "Ant Yapı’nın iddialı ve ilk ofis projesi beklendiği gibi görkemli ve şık" dedi.

Antplato’da hayat başladı!

Ant Yapı’nın Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan, çevre dostu olarak tasarlanan, Türkiye’deki ilk ofis projesi Antplato’da kiralamalar son hızla devam ediyor…

Antplato’nun örnek ofislerinde ödüllü masa!

Ant Yapı Türkiye’deki ilk ofis projesi Antplato’nun örnek ofislerinde dünyaca ünlü İtalyan Tasarımcı Mauro Lipparini’nin ‘Best of Year 2016’ ödüllü masasını tercih ediyor.

Antplato inşaatında sona gelindi!

Ant Yapı’nın Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan, çevre dostu olarak tasarlanan, Türkiye’deki ilk ofis projesi Antplato’nun inşaatında sona yaklaşıldı.

AntPlato yılsonunda teslim edilecek!

Türkiye’deki ilk ofis projesi AntPlato’yu Basın Ekspres Yolu’nda hayata geçiren Ant Yapı’nın patronu Mehmet Okay, “Yılsonunda ofislerimizi teslim edeceğiz. Bölgede yeni yatırımlar yapmayı planlıyoruz” dedi

Antplato'da ofislerin metrekaresi 4 bin 500 liradan başlıyor!

Ant Yapı'nın Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan, çevre dostu olarak tasarlanan. Türkiye'deki ilk ofis projesi Antplato'nun örnek ofisleri tamamlandı.

Antplato’nun örnek ofisleri tamam!

Ant Yapı’nın Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan, çevre dostu olarak tasarlanan, Türkiye’deki ilk ofis projesi Antplato’nun örnek ofisleri tamamlandı.

Antplato'da örnek ofisler hazırlandı!

Ant Yapı'nın ilk ofis projesi olan Antplato'da örnek ofisler Mayıs ayı sonunda hazırlandı. Satış ofisinin bina bünyesine taşınan projede inşaat tüm hızıyla devam ediyor.

İlk ofis projesi Antplato, Leed Gold'a aday!

Ant Yapı'nın Türkiye'deki ilk ofis projesi Antplato, 'Leed Gold' adayı oldu. Projede yeşil kiralama modeli de uygulanacak. Projede iki farklı büyüklükte ofis birimi yer alıyor.

Antplato projesi Leed Gold adayı!

Ant Yapı’nın sürdürülebilir projelere verdiği önem Türkiye’deki ilk ofis projesi Antplato için de devam ediyor. Antplato, dünyanın en güvenilir “Yeşil Bina Sertifika Sistemi” Leadership in Energy and Environmental Design’a (LEED) aday oldu.

Antplato projesi LEED Gold adayı!

Antyapı'nın Halkalı'da inşa ettiği ilk ofis projesi Antplato'da satışlar devam ediyor. LEED Gold adayı olan projede metrekare fiyatları 4 bin 500 liradan başlıyor. İşte ayrıntılar...

Antplato inşaatı hızla ilerliyor!

Ant Yapı ’nın Türkiye’deki ilk ofis projesi Antplato şantiyesinde şu anda geçici iksa ve hafriyat imalatları devam ediyor. Hafriyatta yüzde 80’e gelindi; kalan kısmın Ağustos ayının başlarında bitirilmesi hedefleniyor.

antplato projesi Haberi

antplato projesi

Yurt dışında bugüne kadar birçok ofis projesine imza atan Ant Yapı’nın teslimleri devam eden Türkiye’deki ilk ofis projesi Antplato’da hayat başladı. Ant Yapı’nın kurduğu profesyonel ekiplerce yönetilen projede sosyal tesisler de hizmete girdi.


Modüler, konforlu ve “yeşil” ofisler

İstanbul’un “yeni cazibe merkezi” olarak değerlendirilen Basın Ekspres yolu üzerinde, toplam 35.000 metrekare inşaat alanında konumlanan Antplato; 10.000 m2 modern giydirme cam cephesi ile kesintisiz manzaraya ve aydınlık iç mekanlara sahip. Bunun yanında ofis binasının teknolojik alt yapısını rezidans konforuyla buluşturuyor. Proje, 25 kattan ve 180 modüler birimden oluşuyor. Bu birimler, kişisel tercihlere göre ister ofis ister “home office” olarak modüler ve esnek kat planlaması sayesinde 1032 m2‘ye kadar genişletilebiliyor.


Çevre dostu projelere imza atan Ant Yapı, Antplato’yu uluslararası alanda saygınlığı en yüksek yeşil...