24 / 04 / 2024

antplato teslimleri

antplato teslimleri

Türkiye’deki ilk ofis projesi AntPlato’yu Basın Ekspres Yolu’nda hayata geçiren Ant Yapı’nın patronu Mehmet Okay, “Yılsonunda ofislerimizi teslim edeceğiz. Bölgede yeni yatırımlar yapmayı planlıyoruz” dedi

Antplato'da ofislerin metrekare birim fiyatı 4 bin 500 TL'den başlıyor!

Basın Ekspres Yolu 'nda inşa edilecek olan Antplato projesi, Ant Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Antplato projesinde ofis alanları 80 metrekareden başlangıç gösteriyor.

Antplato projesi 50 milyon dolar yatırım değeriyle hayata geçirilecek!

Yurtdışında birçok ofis projesine imza atan Ant Yapı, Türkiye'de yaptığı konut ve otel yatırımlarının ardından ofis projesi için de düğmeye bastı. Antplato, 50 milyon dolar yatırım değeriyle hayata geçirilecek.

Antplato'da metre fiyatları 4 bin 500 liradan başlıyor!

ANT Yapı, Türkiye'deki ilk ofis projesi için Basın Ekspres Yolu'nu tercih etti. İstanbul'un 'yeni Maslak hattı' olan bölgede inşa edilecek Antplato adlı projede toplam 35 bin metrekare inşaat alanı bulunuyor.

Antplato Basın Ekspres'te metrekaresi 5 bin lira! 24 ay sonra teslim!

Ant Yapı, İstanbul Avrupa yakasının son dönemde yıldızı parlayan bölgesi olan ve Atatürk Havalimanı ile yeni yapılacak İstanbul üçüncü havalimanı arasında yer alan Basın Ekspres Yolu üzerinde yeni bir projenin startını vermeye hazırlanıyor.

Ant Yapı Antplato'da 24 ay sonra teslim! Metrekaresi 4.500 TL'ye ofis!

Ofislerin metrekare birim fiyatlarının 4 bin 500 TL'den başladığı Ant Yapı Antplato projesinde yer alan ofis seçeneklerinin teslimleri inşaatın başladığı tarihten itibaren 24 ay sonra teslim edilecek.

Antplato ofis projesi!

Antplato ofis projesi metrekare birim fiyatı 4 bin 500 TL 'den başlangıç gösteriyor. 180 adet ofisten meydana gelen projede teslimler 24 ay sonra gerçekleşecek.

Antplato ofis projesi nerede?

7 bin metrekare arsa alanı üzerinde 25 katlı tek blok halinde yükselen Antplato projesi teslimleri 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşecek. İstanbul Antplato ofis projesi nerede?

Antplato projesi iletişim!

Antplato projesi 50 milyon dolar yatırımla 35 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor. 180 ofisten meydana gelen proje Ant Yapı imzası taşıyor. Antplato projesi iletişim bilgileri haberimizin devamında yer alıyor.

Antplato 50 milyon dolar yatırım değeriyle hayata geçiyor!

Ant Yapı gerçekleştirdiği pek çok konut ve turizm yatırımlarının ardından yurtiçinde ilk ofis projesi olan Antplato’ya başlıyor. Ant Plato projesi, Leed Gold adayı olarak tasarlandı

Ant Yapı ilk ofis projesi Antplato'ya başlıyor!

Ant Yapı gerçekleştirdiği pek çok konut ve turizm yatırımlarının ardından yurtiçinde ilk ofis projesi olan Antplato’ya başlıyor. Proje, Leed Gold adayı olarak tasarlandı. Projede lansmana özel ödeme kolaylığı sağlanacağı belirtildi.

Antplato 35 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor!

Yurtdışında birçok ofis projesine imza atan Ant Yapı, Türkiye’de yaptığı konut ve otel yatırımlarının ardından ofis projesi için de düğmeye bastı. Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alacak Antplato, 50 milyon dolar yatırım bedeline sahip...

Antplato projesi fiyat bilgisi!

İstanbul Avrupa Yakası'nda inşa edilen proje Courtyard Marriott İstanbul Airport Otel'e yakın mesafede 35 bin metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor. Antplato projesi fiyat bilgisi haberimizin devamında yer alıyor.

Antyapı'nın Türkiye'deki ilk ofis projesi: Antplato!

Ant Yapı yurtdışı projelerine hız verdi. 3.30 milyar dolarlık 30 projeyi aynı anda yürüten şirket, yurtiçindeki ilk ofis yatırımını da satışa çıkardı. Firma, Türkiye'deki ilk ofis projesi Antplato'yu Halkalı'da inşa ediyor...

Antplato projesi fiyat!

Antplato projesi 35 bin metrekare alan üzerinde Ant Yapı imzasıyla yükseliyor. 25 katlı tek blok halinde hayata geçen projede 180 ofis bulunuyor. Antplato projesi fiyat bilgisini haberimizin içerisinde bulabilirsiniz.

Ant Yapı Antplato'yu tanıttı!

Ant Yapı Antplato'yu tanıttı. DÜNYANIN önde gelen 250 müteahhiti arasında yer alan ve de ağırlıklı olarak Rusya’da iş yapan Ant Yapı, Türkiye pazarında projelerini çeşitlendiriyor.

Ant Yapı ilk ofis projesi Antplato'yu inşa edecek!

Bugüne kadar Türkiye’de Anthill Residence, Antriva gibi daha çok oturmaya yönelik projeleri hayata geçiren Ant Yapı, ilk ofis projesi Antplato'yu inşa etmeye hazırlanıyor. İşte detaylar...

Antplato projesi!

Ant Yapı imzasıyla hayata geçirilen Antplato projesi 35 bin metrekare inşaat alanı üzerine yayılıyor. 25 katlı tek blok halinde inşa edilen proje toplam 180 adet ofisten meydana geliyor.

antplato teslimleri Haberi

antplato teslimleri


Ant Yapı'nın Türkiye'deki ilk ofis projesi AntPlato'da geri sayım başladı. Toplam 50 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen projede teslimler yılsonu itibarıyla başlayacak. İstanbul'un 'yeni Maslak hattı' olarak bilinen bölgede toplam 35 bin metrekare inşaat alanında konumlanan AntPlato, 25 kattan ve 180 modüler birimden oluşuyor. Projede 80 ila 172 metrekare büyüklüğünde iki farklı ofis birimi yer alıyor. Bu birimler, kişisel tercihlere göre bin 32 metrekareye kadar genişletilebiliyor. Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, "Gerek alt yapı gerekse bölgenin kalkınması adına yapılan tüm özel yatırımlar sayesinde İstanbul'un yeni cazibe merkezi olan Basın Ekspres Yolu'nda bir proje geliştirmemiz sonucu doğdu. AntPlato adı ile yaptığımız Türkiye'deki bu ilk ofis projemize olan talepten oldukça memnunuz" diye konuştu. Projede kişiye ve firmalara özel indirim...