20 / 04 / 2024

AOÇ arazisine AŞTİ yerine başka bir proje mi yapılacak

AOÇ arazisine AŞTİ yerine başka bir proje mi yapılacak

Mimarlar Odası Ankara Şubesi,AOÇ arazisi içerisinde bulunan ve Büyükşehir tarafından işletmesi yapılan Ankara Şehirlerarası Terminali’nin (AŞTİ) yerine 4,5 emsalle büyük bir konsept proje hazırlığı olduğu iddiasını öne sürdü.

Ali Ağaoğlu, Ayşe Özyılmazel'e 500 bin liralık dava açtı!

Ayşe Özyılmazel, Ali Ağaoğlu’na hakaret nedeniyle 250 bin liralık manevi tazminat davası açmıştı.Ali Ağaoğlu da boş durmadı. İşadamı, Özyılmazel’in köşe yazısından kendisine hakaret ettiği iddiasıyla 500 bin liralık tazminat davası açtı.

Dönerci Ali Usta, Ağaoğlu My Prestige'de şube açtı!

İsanbul'un lezzet duraklarından Dönerci Ali Usta, dördüncü şubesini Ataşehir'deki Ağaoğlu My Prestige'de açtı. Ali Ağaoğlu ise bir başarı hikayesine imza atan Dönerci Ali Usta'yı desteklediğini söyledi.

Mimarlar, Ankapark için bir dava daha açtı!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Atatürk Orman Çiftliği(AOÇ) içinde yer alan Ankapark için bir dava daha açtı.Candan, Bakanlığı’ın, daha önce yürütmenin durdurulması kararı verilen alanla ilgili yeniden plan değişikliği yaptığını belirtti.

AOÇ arazisine AŞTİ yerine başka bir proje mi yapılacak?

Mimarlar Odası Ankara Şubesi,AOÇ arazisi içerisinde bulunan ve Büyükşehir tarafından işletmesi yapılan Ankara Şehirlerarası Terminali’nin (AŞTİ) yerine 4,5 emsalle büyük bir konsept proje hazırlığı olduğu iddiasını öne sürdü.

Ali Ağaoğlu Andromeda Gold'taki dairesinin kapılarını açtı!

Ağaoğlu Holding'in patronu Ali Ağaoğlu sahibi olduğu Ataşehir Andromeda Gold'un 51. katındaki dairesinin kapılarını açtı. Ağaoğlu bu dairesi için "yeni sarayım" diyor..

Büyük Ağaoğlu Kampanyası tüm detayları!

Büyük Ağaoğlu Kampanyası tüm detayları şu şekilde: konut sahibi olmak isteyenler konut tutarının yüzde 50'sini peşinat olarak veriyor. Geri kalan tutar 50 aya kadar sıfır faizle firma bünyesinde taksitlendiriliyor...

Ali Ağaoğlu köşkünün kapılarını ilk kez Alem dergisine açtı!

Ağaoğlu Holding'in patronu Ali Ağaoğlu, İstanbul- Kuruçeşme'de yeni taşındığı köşkünün kapılarını ilk kez ALEM Dergisi'ne açtı. 1954 yapımı, Boğaz'a nazır 3 katlı bina 30 yıl boyunca Suriye Konsolosluğu olarak kullanılmış...

Uyum Başakşehir Ağaoğlu projesinde şube açtı!

Uyum Gıda tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Uyum Gıda Uyum Başakşehir Ağaoğlu projesinde şube açtı ve Küçükköy ile Bayrampaşa'da bulunan 2 şubeyi kapattı...

Hacıdan Ataşehir Ağaoğlu My Clup'te şube açtı!

Hacıdan İstanbul Ataşehir'de yer alan Ağaoğlu My Clup'te yeni şubesini hizmete açtı...

Alarko Holding Ortaköy arazisi için Ağaoğlu'na dava açtı!

Alarko Holding A.Ş Ortaköy arazisi için önalım hakkını kullanmak üzere dava açtı...

Ağaoğlu My Club Fitness&Life Centers Bahçelievler'de şube açtı!

My Club Fitness&Life Centers 1 Ekim'de Bahçelievler Şubesi'ni açtı...

Sena Ağaoğlu ve babası Ali Ağaoğlu, Saba Tümer'e konuk oldu! Ağaoğlu: Kızımı alanı!..

Ali Ağaoğlu ve kızı Sena Ağaoğlu, ilk kez birlikte bir televizyon programına konuk oldu. Show TV'de yayınlanan Saba Tümer ile Bugün programına katılan Ali Ağaoğlu,    Saba Tümer'in bir sorusu karşısında ecel terleri döktü...

Ali Ağaoğlu Ataşehir'deki evinin kapılarını açtı!

Lükse düşkünlüğü ve 20"ye yakın arabasıyla da adından söz ettiren Ağaoğlu, Ataşehir"de bulunan 2 bin 500 metrekarelik evinin kapılarını şžamdan Plus için açtı.

AOÇ arazisine AŞTİ yerine başka bir proje mi yapılacak Haberi

AOÇ arazisine AŞTİ yerine başka bir proje mi yapılacak

Konuyla ilgili yazılı açıklama yapan Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, “AOÇ arazilerine dokunan yargıda hesabını verir” dedi. Candan şöyle konuştu: “AŞTİ’nin taşınmasıyla birlikte, alana ilişkin 4,5 emsalle, 1 milyon 500 bin metrekare toplam inşaat alanı olan, konsept proje hazırlığının bilgisini aldık. Yurtdışında 4 ofisten konsept tasarım istenmiş, 6 hafta içerisinde gelecek olan master tasarımlara göre çalışmalar başlayacakmış. AOÇ arazisi olan AŞTİ alanı taşındıktan sonra kullanılabilecek tek işlevi yeşil alan olarak ağaçlandırılmasıdır. Öyle rant projelerini aklınızdan geçirmeyin, AOÇ arazilerine dokunan yargıda hesabını verir.”


ÖNCE PROJE SONRA PLAN

“Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü, AOÇ arazilerinin ranta kurban edilmesinin müdürlüğü oldu” diyen Candan şöyle devam etti:

“Büyükşehir Belediye meclisinden plan değişikliği kararı almadan firma belirlenmiş, işin başındakiler belirlenmiş, emsal belirlenerek, konsept tasarımlar isteniyor....