16 / 04 / 2024

AP Hasan Tahsin Usta

AP Hasan Tahsin Usta

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Avrupa Parlamentosu'nda kentsel dönüşüm hakkında sunum yaparak, Avrupa Birliği üyesi olmayıp AP'de sunum yapan tek Türk belediye başkanı oldu. Usta, o anları Twitter hesabından paylaştı...

İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi'nde tapular teslim edildi!

Gaziosmanpaşa'da yapımı tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde tapu teslimleri yapıldı. Vatandaşlara tapularını, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta teslim etti.

Hane Ahşap Dekorasyon Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hane Ahşap Dekorasyon Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Büyükçakır tarafından kuruldu.

Atha Meydan Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Atha Meydan Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Sancaktepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Tahsin Sağır tarafından açıldı.

Modern Ahşap Dekorasyon Ve Mobilya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modern Ahşap Dekorasyon Ve Mobilya Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Hasan Tawouz tarafından kuruldu.

Mrc Meriç İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrc Meriç İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Tahsin Meriç ve Murat Meriç ortaklığında kuruldu.

İstanbul'un o ilçesinde yaşayanlara müjde!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Sarıgöl Mahallesi’nde 796 konutun hak sahiplerine 30 Aralık’ta çekilecek kura ile teslim edileceğini müjdeledi.

İstanbullular müjde! Projesi bitti!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, kentsel dönüşümün 2021’de başlayacağını, 4 yeni okul inşa edileceğini, yeni metro hatlarının projelerinin bittiğini ihale aşamasına geldiğini açıkladı.

TOKİ'den İzmir'e 3 yeni okul müjdesi! İhalesi yarın!

İzmir İli Karabağlar İlçesi 16 Derslikli Eski İzmir İlkokulu, 32 Derslikli Şehit Gazeteci Hasan Tahsin Ortaokulu ve Şehitler Mahallesi 24 Derslikli Katip Çelebi Ortaokul ve İlkokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Karabağlar'a yeni okul müjdesi!

İzmir İli Karabağlar İlçesi 16 Derslikli Eski İzmir İlkokulu, 32 Derslikli Şehit Gazeteci Hasan Tahsin Ortaokulu ve Şehitler Mahallesi 24 Derslikli Katip Çelebi Ortaokul ve İlkokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Ekim'de yapılacak.

TOKİ'den İzmir Karabağlar'a 3 yeni okul!

İzmir İli Karabağlar İlçesi 16 Derslikli Eski İzmir İlkokulu, 32 Derslikli Şehit Gazeteci Hasan Tahsin Ortaokulu ve Şehitler Mahallesi 24 Derslikli Katip Çelebi Ortaokul ve İlkokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Ekim 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Hd Restorasyon Ve Ahşap Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hd Restorasyon Ve Ahşap Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Dağ tarafından kuruldu.

Alis Ahşap Ürünleri Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alis Ahşap Ürünleri Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Aldemir ve Mustafa Yiğitoğlu ortaklığında kuruldu.

Hasan Tahsin Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasan Tahsin Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Tahsin Sağır tarafından kuruldu.

AP Hasan Tahsin Usta Haberi

AP Hasan Tahsin Usta

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Avrupa Parlamentosu'nda (AP) komisyon üyelerine kentsel dönüşüm sunumu yaparak Gaziosmanpaşa'daki kentsel dönüşüm hakkında bilgiler verdi. 


Usta, Avrupa Birliği (AB) üyesi olmayan Türkiye'nin AP'de sunum yapan tek belediye başkanı olarak kayıtlara geçti. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Usta, AP'deki sunumunu ve sonrasını Twitter hesabından takipçileriyle paylaştı;


"Avrupa Parlemantosundayız. Yarın komisyon üyelerine ''Kentsel Dönüşüm'' hakkında sunum ve bilgilendirmeler yapacağım." 


"Avrupa Parlamentosu'nda AB'ye üye olmayıp sunum yapan tek belediye biz olduk." 


"Ülkemizin, Gaziosmanpaşamızın tanıtımını yapmak büyük bir gurur ve bu gururu bize yaşatan tüm Gaziosmanpaşalı hemşehrilerime teşekkürler.


Ayrıca basının sunumumuza ilgisi görülmeye değerdi."


Emre Kulcanay /...