25 / 04 / 2024

Apartman yönetimi 2017

Apartman yönetimi 2017

Gelişen teknoloji ve bürokratik işlemlerin artması sebebiyle apartman sakinleri artık yerel yöneticileri değil profesyonel yöneticilerin yönetiminde olmasını tercih ediyorlar.

Apartman yöneticiliği kanunu nedir? Apartman yöneticiliği ücreti hesaplaması!

Apartman sakinlerinin ortak kararıyla seçilen apartman yöneticiliğini kanunu bulunur. Apartman yöneticiliği yapacak kişilerin, bu kanuna uymaları gerekir. Yöneticinin, apartman yöneticiliği kanununa uyması hem kendisi için hem de yönetimi devraldığı bina yönetimi için faydalıdır.

Montajekip Apartman Yönetimi Hizmetleri Ve İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Montajekip Apartman Yönetimi Hizmetleri Ve İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şevval Deniz Keser tarafından kuruldu.

Boğaziçi Apartman Site İş Merkezi Yönetimi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Apartman Site İş Merkezi Yönetimi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Emre, Munise Gamze Gökmen ve Ömer Erdem ortaklığında kuruldu.

Bankalar, site ve apartman yönetimi kredisi verebilir mi?

Bankalar, "site yönetimi", "apartman yönetimi" kredisini gündemine almalı. Site ve apartman yönetimleri, bankaların sağlayacağı krediyle nakit akışını yönetebilir.

Daimi Apartman Ve Site Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Daimi Apartman Ve Site Yönetimi Limited Şirketi kuruldu.

Emlak Yönetimi'nden Ankara'da satılık gayrimenkuller!

Çankaya Mahallesi Pembe Köşk Konut Sitesi'nde ve Kültür Mahallesi Özlem Apartmanı'ndaki gayrimenkuller Emlak Yönetimi tarafından satışa çıkarıldı...

Varlık Yönetimi Eğitim Semineri 27 Şubat'ta!

GYODER Akademi Varlık Yönetimi Eğitim Semineri 27 Şubat 2017 Salı günü verilecek.

Bomonti Kültür Eğlence Merkezi Yönetimi Anonim Şirketi Bomonti Büfe Şubesi açıldı!

Bomonti Kültür Eğlence Merkezi Yönetimi Anonim Şirketi Bomonti Büfe Şubesi  32 milyon TL sermaye ile 25 Aralık 2017'de açıldı.

Gayrimenkul Yönetimi Mevzuatı Çalıştayı 13 Aralık'ta!

ULI TürkiyeGayrimenkul Yönetimi ilgi Grubu 13 Aralık 2017 tarihinde yürürlükteki Gayrimenkul Yönetimi Mevzuatının tartışılacağı çalıştay düzenliyor.

Arc Desıgn Mimarlık Proje Yönetimi İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arc Desıgn Mimarlık Proje Yönetimi İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi 2 Eylül 2017'de 400 bin TL sermaye ile Sedat Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Medici Restorasyon İnşaat Proje Gayrimenkul Yönetimi Ve Finansal Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Medici Restorasyon İnşaat Proje Gayrimenkul Yönetimi Ve Finansal Danışmanlık Limited Şirketi Ali Kılıf tarafından 27 Eylül 2017'de 10 bin TL sermaye ile kuruldu.

Efa Proje Mimarlık Ve Tesis Yönetimi İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efa Proje Mimarlık Ve Tesis Yönetimi İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümit Meydan, Hüseyin Meydan ve Ayşe Meydan ortaklığında 26 Eylül 2017 tarihinde kuruldu.

Fayat Grup Atık Yönetimi Asfalt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fayat Grup Atık Yönetimi Asfalt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile 7 Ağustos 2017 tarihinde Mehmet Kaya tarafından kuruldu.

Apartman yönetimi 2017 Haberi

Apartman yönetimi 2017


Gelişen teknoloji ve bürokratik işlemlerin artması sebebiyle apartman sakinleri artık yerel yöneticileri değil profesyonel yöneticilerin yönetiminde olmasını tercih ediyorlar.  Eskişehir’de 5 yıldır sahibi olduğu özel bir işletmenin sahibi olarak profesyonel yöneticilik yapan Armağan Öztürk, apartmanlarda artık yerel yöneticilerin misyonunu tamamladığını belirterek profesyonel yöneticiliğin ön plana çıkmaya başladığını söyledi. Şeffaf ve hukuka uygun bir apartman yönetiminin bugün bir zorunluluk olduğunu vurgulayan Öztürk, “Asansör olsun, vergi olsun, sigorta olsun bunları hesaba kattığımızda apartmanlar artık bir işletme gibi yönetilmeli. Dolayısıyla bunların bir takibi gerekir. Kanunlara uyarak usul hukukunu takip eden bir yönetim anlayışımız var. Böylelikle de kurumlara ve sözleşmelere karşı başınız ağrımamış oluyor. Bizim farkımız bu. Ayrıca bilgilendirme olarak kullandığımız evraklar ve yazılımlarla biz yerel yöneticilere kıyasla daha şeffaf kalıyoruz, günümüzdeki teknolojik...