26 / 04 / 2024

aplikasyon masrafları

aplikasyon masrafları

Kadastro işlemlerinden aplikasyon, kadastro paftalarındaki parsel köşe noktalarının yeniden zeminde belirtilmesi ile parselin zemindeki sınırlarının gösterilmesi olarak karşımıza çıkıyor. Peki, aplikasyon harcı 2015 ne kadar?

İş Bankası konut kredisi masrafları ne kadar?

Türkiye İş Bankası’nın konut kredisine ek olarak uyguladığı masrafları ve sigortaları Kredi Pazarı araştırdı. İşte İş Bankası konut kredisi masrafları…

HalkBank konut kredisi masrafları ne kadar?

HalkBank Hesaplı Evim Konut Kredisi ürünü faiz oranlarını yüzde 1.28. Bankanın konut kredisine ek olarak uyguladığı masraflar ve zorunlu sigortalar neler? 

Bankaların konut kredisine uyguladığı masraflar nelerdir?

Son günlerde gündeme gelen konut kredisi faiz oranlarının düşüşü ile bankaların konut kredisi masraflarını arttırdığı haberleri üzerine Kredi Pazarı bankaların konut kredisine uyguladığı masrafları ve zorunlu sigortaları araştırdı...

Ziraat Bankası konut kredisi masrafları ne kadar?

Son günlerde gündemde olan konut kredisi faiz oranlarının düşmesi ile kredi masraflarının artması haberi üzerine Kredi Pazarı, Ziraat Bankası'nın konut kredilerine uyguladığı masrafları ve zorunlu sigortaları araştırdı...

Kira vergisinden hangi masraflar düşülür?

Kira geliri elde eden mükelleflerin 25 Mart tarihine kadar beyanname vermesi gerekiyor. Peki kira vergisinden hangi masraflar düşülür?

İzinsiz yapılan masraflar kiracıya ödenmeyecek!

Yargıtay, mülk sahibinden yazılı izni alınmadan yapılan masrafların kiracıya ödenemeyeceğine karar verdi. Avukat Satılmış Şahin, Yargıtay'ın bu emsal kararınını değerlendirdi.

Türkiye Finans konut kredisi masrafları 2019!

Türkiye Finans Katılım Bankası konut finansmanları kapsamında yüzde 2.08’den başlayan kar payı oranı kullandırıyor. Türkiye Finans'ın konut finansmanına ek uyguladığı masraflar nelerdir?

Aplikasyon harcı 2019!

Geçtiğimiz günlerde açıklanan İmar ve Kadastro Harçları ile aplikasyon işlemi için ödenecek harçlar da belli oldu. Peki, aplikasyon harcı 2019'da ne kadar oldu?

Akbank’ın konut kredisine uyguladığı ek masraflar!

Akbank konut kredisi ürünleri kapsamında yüzde 2.01 faiz oranı uyguluyor. İşte Akbank’ın konut kredisi detaylarını ve krediye ek uyguladığı masraflar…

Masraflar hariç en düşük güncel konut kredisi faiz oranı!

Aralık ayının ilk haftasında güncel olarak 120 ay vade de masraflar hariç en düşük konut kredisi faiz oranını yüzde 1.91 ile İNG Bank kullandırıyor...

Masraflar hariç en düşük konut kredi faizi hangi bankalarda?

Son günlerde özel bankalar peş peşe konut kredisi faiz oranlarında indirim yaptı. Masraflar hariç en düşük konut kredisi kullandıran bankalar değişti. 

Konut kredisine ek uygulanan masraflar nelerdir?

Bankalar faiz oranlarının haricinde müşteriye konut kredisi dahilinde birçok masraf ve sigorta uyguluyor. Bankaların masraflar hariç konut kredisi faiz oranları üzerinden bütçe hesabı yapan vatandaş, bankaya gittiğinde farklı rakamlarla karşılaşabiliyor...

ICBC Bank konut kredisi masrafları 2018!

ICBC Bank Yeni Evim konut kredisi ürünü kapsamında kapsamında yüzde 2 faiz oranından konut kredisi kullandırıyor. İşte Yeni Evim Konut Kredisi koşullarını ve krediye ek uygulanan masrafları...

aplikasyon masrafları Haberi

aplikasyon masrafları

Aplikasyon harcı 2015 ne kadar?

Kadastro işlemleri arasında olan aplikasyon, kadastro paftalarındaki parsel köşe noktalarının yeniden zeminde belirtilmesi ile parselin zemindeki sınırlarının gösterilmesi olarak karşımıza çıkıyor.


Bir başla deyişle aplikasyon, projeye göre yapı temelini arazi üzerinde oturacağı alanı belirleme işine deniyor. Aplikasyon için gerekli belgeler ile birlikte müracaatın yapılması ve harç bedellerinin ödenmesi gerekiyor.


Gerekli belgeler:

1.Taşınmaz malın güncel tapu senedi veya tapu kayıt örneği. 


2. Taşınmaz mal malikinin kimliği ya da vekilinin vekâletname örneği ve kimliği. 

- Taşınmaz mal malikinin temsilcisi vasi veya kayyım ise mahkeme kararı ve kimliği, veli ise aile nüfus kayıt örneği ve kimliği.

- Talep sahibi şirket, vakıf, dernek veya kooperatif temsilcisi ise, işi yapılması için yetki verildiğini açıkça belirten yetki belgesi ve imza sirküleri ile temsilcinin kimliği.

- Taşınmaz malın sahibi...