20 / 04 / 2024

appler ceosu tim cook

appler ceosu tim cook

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Apple CEO'su Tim Cook ve beraberindeki heyeti Çankaya Köşkü'nde kabul etti. Tim Cook, görüşmede Nisan ayında İstanbul'da, dünyada eşi benzeri olmayan özelliklere sahip bir Apple satış mağazası açacaklarını belirtti...

TİM açıkladı! Kasım'da otomotiv endüstrisi en fazla ihracat gerçekleştiren sektör oldu

Otomotiv endüstrisi, geçen ay en fazla ihracat yapan sektör olarak gerçekleşti. Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından açıklanan veriler ve haberin ayrıntıları...

TİM Başkanı Gültepe: 375 milyar dolarlık hedefe kilitlendik!

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe, ihracatçılar olarak 2028 yılı için 375 milyar dolarlık hedefe odaklandıklarını vurgulayarak, "Bu hedefe ulaşmak için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

TİM Başkanı Gültepe’den kur çıkışı! ‘İstediğimiz seviyede değil!’

Kurda denge isteyen ve dövizi dizginlemeye çalışırken, ihracatçıyı vurmamak gerektiğini vurgulayan iş insanları, “Kurlar ihracatçının çok isteği seviyede değil” dedi. İş insanları, maliyetler de katıldığında kurun rekabetçilikte Türkiye’yi pahalı noktaya koyduğunu söyledi.

TİM Başkanı'ndan asgari ücret açıklaması! Maksimum 300-400 dolar olmalı...

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe, temmuz ayında ara zam gelmesi beklenen asgari ücrete dair değerlendirmelerde bulundu.

TİM Başkanı Mustafa Gültepe ihracatta rekor sözü verdi!

Küresel talebin Türkiye’nin ihracatında belirleyici rol oynadığını belirten Gültepe, "Ekonometrik modelleme yöntemlerinden faydalanarak bir ihracat tahmini hazırladık. İhracatta bu yıl 265 milyar dolarla yeni bir rekora imza atacağız” dedi.

Apple'dan milyar dolarlık anlaşma

Kendi çiplerini üretmesi planlanan Apple, Broadcom şirketi ile milyonlarca dolara varan anlaşmaya imza attı. Çok yıllı yeni iş birliği haberi ile herkesi şaşırttı. Apple’ın CEO’su Tim Cook, ABD ekonomisine yatırımlarımız devam edecek dedi.

Deutsche Bank'tan euro için dev tahmin geldi! 2021 yılından sonra bir ilk olacak! Elinde euro olanlar hemen baksın!

Deutsche Bank AG'nin Makro Araştırma Başkanı Tim Baker'den euro için dev tahmin geldi. Açıkladığı rakam 2021 yılından sonra bir ilk olacak! Elinde euro olanlar hemen baksın!

Altın dehası İslam Memiş'ten büyük ikaz geldi! Bu tuzağa sakın düşmeyin

Altın ve dövizdeki dalgalanma ile açıklamalar yapan Piyasa dehası İslam Memiş bayramda dikkat çeken bir ikaz yaptı. "Bugüne kadar böyle bir hal görmemiştim" diyen İslam Memiş, altın ve döviz ücretlerindeki tuzağı yazdı: Altın ve dolar ücretlerinde yükseliş ne kadar sürecek?

Apple CEO'su Tim Cook Kahramanmaraş için açıkladı!

Kahramanmaraş depreminin ardından Apple CEO'su Tim Cook duyurdu: Yardım ve kurtarma çabalarına bağışta bulunacağız! İşte detaylar…

Apple CEO’su Tim Cook'un maaşı yürek hoplattı!

Apple CEO'su Tim Cook 2023'te ne kadar maaş alacak? Cook'un harcamaları yüzde 40 düştü, ancak hala milyonlarca dolar.

Tim Grup İnşaat Plastik Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tim Grup İnşaat Plastik Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yavuz Piroğlu tarafından kuruldu.

SSK ve BAĞ-KUR’lu olanlar soruyor! SSK'dan BAĞ-KUR’a geçtim ne zaman emekli olabilirim?

SSK ve BAĞ-KUR’lu olan vatandaşlar, emeklilik hakkında pek çok soru sormaktadır. İşte onlardan biri de “SSK'dan BAĞ-KUR’a geçtim ne zaman emekli olabilirim?” sorusudur. İşte detaylar!

Bitcoin 2023'te bu kadar olacak!

Ünlü milyarder Tim Draper, katıldığı bir programda önde gelen kripto para birimi Bitcoin hakkında önemli açıklamalarda bulundu. İşte diğer ayrıntılar...

appler ceosu tim cook Haberi

appler ceosu tim cook


Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ar-Ge konusunda Türkiye'de hükümetin önemli teşvikler uyguladığını belirterek, Apple'ın Türkiye'ye bu konuda daha fazla önem vermesi gerektiğini belirtti.


Cumhurbaşkanlığı'nın internet sitesinde yer alan bilgiye göre Gül, Apple CEO'su Tim Cook ve beraberindeki heyeti Çankaya Köşkü'nde kabul etti. 


Apple Store İstanbul, Zorlu Center AVM'de Nisan'da açılacak! Detaylar için tıklayın!


Kabulde, Apple'ın Kaliforniya'daki merkezine iki yıl önce gerçekleştirdiği ziyarette Türkçe klavye konusunu gündeme getirdiğini anımsatan Gül,  Apple'ın bu talebe karşılık vererek sorunu çözmesinden dolayı teşekkür etti. Gül, Türkiye'nin genç ve dinamik bir nüfusa sahip olduğunu, Apple'ın Türkiye'deki varlığının güçlü olması gerektiğini, yakında İstanbul'da açılacak olan Apple satış mağazasının bunu pekiştireceğini ifade etti. 


Ar-Ge alanında Türkiye'ye daha fazla önem verilmeli 


Gül, Ar-Ge konusunda Türkiye'de hükümetin önemli teşvikler uyguladığına değinerek, Apple'ın Türkiye'ye bu konuda...