28 / 03 / 2024

Apsiyon yönetici

Apsiyon yönetici

Yüzlerce dairelik sitelerde, yöneticilerin işi her geçen gün zorlaşıyor. Sitelerdeki bu yoğunluktan dolayı Kudret Türk, Erkan Doğan ve Meriç Akdamar, ‘Apsiyon’u kurarak, apartmanların ve sitelerin dijital yöneticisi oldu.

Konut sitelerinde yabancı yönetici krizi: Davalar artıyor!

Yabancılara yapılan gayrimenkul satışları, konut fiyatlarında artışa neden olurken yeni sorunlarda oluşturdu. Konut sitelerinde yabancı yönetici tartışmaları başladı. 

Yönetici memura ek zam müjdesi! Kimlerin maaşı ne kadar zamlanacak?

Yeni senenin ilk günlerinde açıklanan enflasyon rakamlarının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından memur zamları önce yüzde 25 ardından da 5 puanlık ilave ile yüzde 30 olarak açıklanmıştı. Ancak yeni gelen bir habere göre, kamuda yönetici olarak çalışanlara ek zam yapılacak. Buna gö

Kat mülkiyeti olmayan konut sitelerinde yönetici kararları geçerli mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde kat mülkiyeti olmayan konut sitelerinde yönetici seçimini ve nasıl karar alınacağını kaleme aldı.

Binalarda yönetici ve denetçi görevleri nasıl bırakılır?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde binalarda yönetici ve denetçi görevlerinin nasıl feshedilebileceğini kaleme aldı. 

Apartmanlarda yönetici değişimi nasıl yapılır?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde apartmanlarda yönetici seçimini kaleme aldı. 

Apartmanlara mahkemeden yönetici atanır mı?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda 20 bağımsız bölümlü binada denetçi olduğunu belirten okuyucu, yeni yönetici seçimi için toplantı çağrısı yapıldığını ancak kimsenin gelmediğini söyledi ve yönetici seçiminin nasıl yapılacağını sordu.

Panora GYO 22 milyon TL'lik yönetici sorumluluk sigortası temin etti!

Panora GYO tarafından 8 Mayıs 2021 ve 8 Mayıs 2022 tarihlerini kapsayan dönem için toplam 22 milyon TL teminat tutarlı yönetici sorumluluk sigortası Chubb European Group Limited Şirketin'den temin edildi. 

Apartmanlarda yönetici seçilir mi atanır mı?

Posta yazarı Tamer Heper, "Bir apartmana dışarıdan profesyonel yönetici atandığı takdirde, profesyonel yönetici ile apartman arasında yapılan yöneticilik sözleşmesini apartman adına kim imzalamaya yetkilidir?" sorusunu cevapladı.

Apartmanlarda yönetici nasıl seçilir?

Posta yazarı Tamer Heper 'Binamız dört dükkan ve dört mesken olmak üzere sekiz bağımsız bölümlü. Şu an seçilmiş bir yönetici yok. Bir kişiyi yönetici yaparsak bu geçerli olur mu? ' sorusunu cevapladı.

2 maddede sitelerde yönetici görevleri!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "2 maddede sitelerde yönetici görevleri" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Akmerkez GYO 1.5 milyon dolarlık yönetici sorumluluk sigortası yaptırdı!

Akmerkez GYO, sermayesinin yüzde 25'ini aşacak şekilde toplam sorumluluk limiti 1 milyon 500 bin dolar olan 1 yıl süreli Yönetici Sorumluluk Sigortası poliçesi imzaladı. 

Sitelerde yönetici hangi zararlardan sorumlu?

Posta köşe yazarı Tamer Heper, 'Yönetici, kat malikleri kurulu kararı ile işçilere her yıl maaş dışında verilen dört ikramiyeden, işçi katkı payı kesip, elden net miktar ödemesine rağmen işveren katkısı dahil SGK katkı paylarını vermemiş. Yöneticiliğin sorumluluğu nedir' sorusunu yanıtladı.

Yönetici kat malikleri kurulu kararlarını uygulamazsa ne olur?

Posta yazarı Tamer Heper 'Yönetici, kat malikleri kurulu kararı ile işçilere her yıl dört maaş ikramiyeden, işçi katkı payı kesintisi yapıp, işçiye elden net miktar ödemesine rağmen işveren katkısı dahil SGK katkı paylarını kuruma vermemiş, bunda yöneticiliğin sorumluluğu yok mu?' sorusunu yanıtladı

Apsiyon yönetici Haberi

Apsiyon yönetici

TÜRKİYE ekonomisinin en önemli lokomotiflerinden biri inşaat sektörü. Bir yandan kentsel dönüşüm devam ederken, diğer yandan neredeyse bir ilçe kadar nüfusa sahip olan dev sitelerin sayısı hızla artıyor. Bu da apartman ve site yöneticilerinin işini oldukça zorlaştırmaya başladı. Kalemle, defterle veya eski tip muhasebe yazılımlarıyla yapılan aidat hesapları, yüzlerce daireli olan sitelerle daha karmaşık hale geldi. Yaşanan bu sorun için harekete geçen Kudret Türk, Erkan Doğan ve Meriç Akdamar, ‘Apsiyon’u kurarak, apartmanların ve sitelerin dijital yöneticisi oldu.


SİSTEME KAYDEDİLİYOR


İnternet üzerinden bulut teknolojisiyle apartman ve sitelerin yönetimlerinin işini kolaylaştırmak için 2012 yılında kurulduklarını anlatan Apsiyon Kurucu Ortağı Kudret Türk, 360 derece bir platform sunduklarına dikkat çekiyor. Müşteri ilişkileri yönetimi (CRM), finans, muhasebe, iletişim ve kredi kartıyla online aidat tahsilatı hizmetlerini tek...