27 / 04 / 2024

AquaCity denizli

AquaCity denizli

904 konuttan meydana gelen Aqua City Denizli Evleri'nde fiyatlar 291 bin 200 TL'den başlıyor. İşte Aquacity Denizli Sinpaş ödeme planı...

AquaCity Denizli’nin ilk etabının yüzde 50'si satıldı!

AquaCity’de, su ve yeşille iç içe farklı konseptlere sahip 4 farklı yaşam alanı ve “street mall” konsepti ile geliştirilen geniş bir alışveriş merkezi yer alıyor.

Sinpaş'tan 40.yıl kampanyası 80 ay vade!

Bu yıl 40'ıncı yılını kutlayan Sinpaş Holding, 40+40 yıl adıyla bir kampanya düzenliyor. 10 yeni projede 80 ay vade uygulayan şirket, gösterilen ilgiden oldukça memnun.

Ahmet Çelik: Denizli'de, yatırımlara devam edeceğiz!

Rotayı Denizli'ye kıran Sinpaş, bin 800 konutluk yatırım için kolları sıvadı. 750 milyon ciro hedeflenen projedeki kumsalın kumu Maldivler'den getirilecek. Sinpaş, Anadolu'daki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

AquaCity Denizli’de Çadır Günleri başlıyor!

AquaCity Denizli’de 13 Aralık – 5 Ocak tarihleri arasında düzenlenen Çadır Günleri başlıyor. Denizlileri ev sahibi yapması planlanan kampanaya da yüzde 40 oran indirimle yılın son kampanyası sunuluyor.

Sinpaş'tan 180 aya 0.99 vade kampanyası!

Ege Vadisi, Aquacity Denizli ve Finans Şehir gibi projelere imza atan Sinpaş'tan yatırımcılara görülmemiş kampanya.Sinpaş yatırıcımlarına 180 aya 0.99 vade oranıyla ev sahibi olma fırsatı sunuyor. 

Sinpaş AquaCity Denizli'de kira garantisi fırsatı!

Sinpaş'ın tarafından hayata geçirilen AquaCity Denizli'de yaşam başladı. AquaCity Denizli'de yerini almak isteyenlere büyük bir fırsat sunuluyor..

Sinpaş AquaCity ev fiyatları ne kadar?

Toplam 904 konuttan meydana gelen Aqua City Denizli'de teslimlerin bu ay sonunda gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Sinpaş AquaCity ev fiyatları ne kadar?

Aquacity Denizli Sinpaş ödeme planı!

904 konuttan meydana gelen Aqua City Denizli Evleri'nde fiyatlar 291 bin 200 TL'den başlıyor. İşte Aquacity Denizli Sinpaş ödeme planı...

Sinpaş, 20 yıl vade kampanyasına 14 projesiyle katılıyor!

Sinpaş 14 projesiyle tarihi “240 ay vadeli konut satışı” kampanyasına katılıyor. Kampanyada, Sinpaş Palas, Queen Central Park, Aydos Country, EgeYakası, Liva, Köyceğiz, Altınoran, Marina Ankara, Ege Vadisi, İncek Life, İncek Blue, İncek Green Aquacity Denizli ve Bursa Modern projeleri bulunuyor.

Aquacity Denizli projesinin örnek dairesini görmeden ev sahibi olmayın!

Farklı yaşam seçenekleri ve hayata keyif katan sosyal donatılarıyla sadece Denizli’nin değil Ege Bölgesi’nin de en dikkat çeken projesi Aquacity Denizli, Sinpaş Yapı güvencesiyle hızla yükselmeye devam ediyor.

Sinpaş Yapı Denizli Basket’in ana sponsorluğunu yürütüyor!

Ege Bölgesi’nin temalı en büyük konut projesi AquaCity Denizli’ye imza atan Sinpaş Yapı, şehrin marka değerini sadece bu emsalsiz konut projesiyle yükseltmekle kalmıyor, aynı zamanda Denizli Basket’in de ana sponsorluğunu yürütüyor.

AquaCity Denizli’nin örnek daireleri hazır!

Ege Bölgesi ve Denizli için birçok ilki barındıran, su ve yeşille iç içe farklı konseptlere sahip 4 ayrı konut etabı bulunan AquaCity Denizli'de örnek daireler hazır.

AquaCity Denizli’nin ev sahipleri bir araya geldi!

Ege Bölgesi ve Denizli için birçok ilki barındıran, su ve yeşille iç içe farklı konseptlere sahip 4 ayrı konut etabı bulunan AquaCity Denizli’nin ev sahipleri, projenin reklam filmi için bir araya geldi.

Sinpaş AquaCity farklı konsepler sunuyor!

Sinpaş AquaCity projesinde, su ve yeşil temalı Aquacity Denizli konut projesinin 55 metrekare kullanım alanlı 1+1 örnek dairesi “denizcilik” konseptiyle tasarlandı.

Sinpaş AquaCity projesinde örnek daireler hazır!

Köklü tarihi ve hızla büyüyen ekonomisiyle birlikte zengin doğa ve su kaynaklarına sahip Denizli’de, suyla iç içe bir yaşamı yeniden yorumlayan Sinpaş AquaCity projesinde 210 bin metrekarelik alan içerisinde 4 ayrı yaşam yer alıyor.

Sinpaş AquaCity'de örnek daireler hazırlandı!

Ayrıcalıklı bir ev yaşamıyla birlikte, kaliteli sosyal yaşam olanakları sunan Aquacity Denizli konut projesinin 121 metrekare kullanım alanlı 3+1 örnek dairesi ise “doğa” konseptiyle tasarlandı.

AquaCity denizli Haberi

AquaCity denizli

Sinpaş Yapı tarafından hayata geçirilen Aqua City projesi 210 bin 721 metrekare alanda yükseliyor. Denizli'de eski EGS Park arazisinde inşa edilen Aqua City Denizli projesinde teslimler bu ay başladı.


904 konuttan meydana gelen Aqua City Denizli Evleri'nde 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alırken, dairelerin büyüklükleri 72 metrekare ile 241 metrekare aralığında belirlendi.


Aquacity Denizli Sinpaş ödeme planı!


Daire fiyatlarının 291 bin 200 TL ile 1 milyon 331 bin 200 TL arasında değiştiği Aquacity Denizli Sinpaş ödeme planı kapsamında vade farkı olmadan 80 ay taksitli ödemeler yapılıyor.


Aqua City projesi Denizli'de daire sahiplerine spor sahaları, yürüyüş parkurları, yüzme havuzları, fitness, sauna, otopark, çocuk oyun alanları gibi sosyal donatılar sağlanıyor. 


Adres: İzmir Asfaltı Üzeri 5. km  Adnan Menderes Bulvarı No: 185 

(Eski EGS...