25 / 04 / 2024

araba

araba

Araç sahiplerini ilgilendiren yeni bir açıklama yapıldı. Bu haber trafiğe çıkan herkesi ilgilendiriyor. İşte detaylar!

ÖTV’ye yüzde 50 indirim hayal mi? İşte tüm detaylar..

Otomobil dünyası Özel Tüketim Vergisine (ÖTV) ilişkin indirim gelişmelerine kitlenmiş durumda. Kurdaki artışların nedeni, fiyatı artmakta olan otomobillerde ÖTV'ye etki eden matrahın çok düşük kalıyor olması. Peki yeni matrahlar ne olacak? İşte ÖTV indirim oranına ilişkin detaylar..

2022 ehliyet yenileme ücreti nereye yatırılır? Ehliyet yenileme ücreti ne kadar?

Ehliyet yenileme ve ehliyet yenileme ücretine dair bazı detaylar araştırılıyor. İşte 2022 ehliyet yenilemeye dair araştırılanlar!

Araç sahipleri bu haberden hoşlanmayacak! Yüzde 120 zam geliyor!

Araç sahiplerine yeni bir zam haberi daha geldi. Yüzde 120 zam bekleniyor. İşte detaylar!

Arabası olanlar dikkat! Faizi ile geri ödeniyor!

Araba alan veya alacak olan herkesi ilgilendiriyor. Araç alırken alacağınız arabanın kilometresinin düşürülüp düşürmediğini kontrol edin! İşte detaylar!

ÖTV indiriminde son dakika! Araçlara ÖTV indirimi geliyor mu?

Son zamanların en çok konuşulan ko0nularından biri olan ÖTV indiriminin vatandaşlar tarafından oldukça merak ediliyor. Araba satışlarında yaşanan düşüş sektörü olumsuz şekilde etkilerken vatandaşları da mağdur etti. İşte ÖTV indirimi ile ilgili son gelişmeler…

ÖTV ve TOGG söylentileri piyasaları alt üst etti! İşte 2. el otomobil piyasasında son durum

Oto galericiler, ÖTV’de indirim ve yerli otomobil TOGG bekleyenlerinde alım yapmaktan kaçındıklarını belirtti.

TOGG fiyatı ne kadar olacak? TOGG batarya kaç km gidiyor?

TOGG’un üretime geçmesine az bir zaman kala vatandaşlar da yerli otomobil hakkında sorduğu soruların sayısını arttırdı. İşte TOGG hakkında sorulan soruların yanıtları!

Fiat Ducato Van eylül ayı fiyatları belli oldu! Bu ay zam gelmedi! 26 Eylül 2022 fiyat listesi

Eylül ayının gelmesi ile beraber bütün otomobil modellerinin de yeni fiyat listeleri tek tek belli oldu. Bunlardan biri de taşıma uzmanlığı ile ön plana çıkan Fia Ducato oldu. Peki fiat Ducato’nun Eylül 2022 fiyatları ne kadar ? İşte detaylar…

Araba alacaklar fikriniz her an değişebilir! Otomobilde ezber bozuluyor! Satışlar 3 kat arttı! İşte detaylar!

Otomobil tercihinde ezber bozuluyor. Elektrikli otomobil satışlarında patlama yaşanıyor. İşte detaylar!

Araç alacaklar dikkat! ÖTV indirimi mi geliyor?

İkinci el otomobil satışlarına ilişkin 6 ay 6 bin kilometre sınırının getirilmesinin ardından piyasada ÖTV indirimi beklentisi oluştu. Peki ÖTV indirimi gelir mi?

Porsche'un halka arz fiyatı dudak uçuklattı! İşte detaylar!

Dünyaca ünlü lüks araç üreticisi Porsche'un halka arzına ilişkin detaylar belli oldu. İşte merak edilen detaylar!

ÖTV muafiyetli otomobiller 2022 fiyat listesi

Engelli bireylerin 2022 yılında ÖTV muafiyetinden yararlanabileceği araçların fiyat listesi belli oldu. İşte engelli vatandaşların 2022 ÖTV muafiyetinden faydalanabileceği sıfır araçların listesi ve fiyatları..

Volvo 12 Eylül 2022 fiyat listesi...

Dünya otomobil devlerinden Volvo’nun Türkiye’de sıfır araç fiyatları belli oldu. Volvo marka araçların 12 Eylül satış listesi geçtiğimiz aya göre büyük artış gösterdi. Peki Volvo marka araçların fiyatları kaç lira?

Citroen'den mart ayına özel büyük kampanya! İkinci el fiyatına sıfır araba! Araba almak isteyenlere müjde!

Citroen otomobil markası Mart ayına özel büyük bir kampanya başlattı. Araba almak isteyenlere ödeme kolaylığı sunan Citroen'in Mart fiyat listesi belli oldu. İşte 2024 Citroen mart kampanyası ve fiyat listesi.

Konya'da ev satıp Finlandiya'dan müstakil ev ve araba alınır mı? 12 kat şişirilen ev balonu bir patlarsa, tam patlayacak

Türkiye'deki konut fiyatları ile yurt dışındaki konut fiyatları son günlerde sık sık karşılaştırılıyor. Konya'da ev satıp Finlandiya'dan müstakil ev ve araba alınır mı? İşte sosyal medyada gündem olan o video ve gelen yorumlar...

Renault Clio'da şubat indirimi! Net fiyatı 477 bin 731 TL! Aylık 19 bin 600 TL ile araba sahibi olun!

Renault, Clio modelinin tüm versiyonlarının perakende satın alımında bireysel müşteriler için geçerli olan şubat kampanyasını duyurdu. Ayda sadece 19 bin 600 TL ödeyerek araba sahibi olabilirsiniz. Peki Renault Clio Şubat 2024 fiyatı ne kadar? Renault Clio güncel şubat fiyatları.

Opel Corsa'da Şubat kampanyası! 150 bin TL kredi sıfır faizle! Araba almak isteyenler bayilere akın etti!

Otomotiv devi Opel, yeni Corsa modelinde 150 bin TL kredi sıfır faizle dev kampanya başlattı. Araba almak isteyenler Opel Corsa'nın güncel fiyatını araştırmaya başladı. 2024 Opel Corsa ne kadar?

Ekonomist Hatice Kolçak: Ev, arsa ve araba almak hayal değil!

Ekonomist Hatice Kolçak, yatırımcılara seslenerek, ev, arsa ve araba almanın hayal olmadığını söyledi. İşte ayrıntılar...

Araba satıp krediyle ev almak mantıklı mı? Kiracı sorununda son nokta! 

Kiracısıyla sorun yaşayan ev sahiplerinin mağduriyetleri sık sık gündem oluyor. Peki kiracı sorunu nasıl çözülür? Araba satıp krediyle ev almak mantıklı mı? İşte sosyal medyada yorum yağan o paylaşım ve gelen yorumlar...

Araba fiyatları düşüte! Bu arabaların fiyatları 200 bin TL’nin altına indi! 

Araba almak isteyen ve birikmiş parası olmadığı için alamayan vatandaşlara müjde. Piyasadaki bazı araba fiyatları dibi gördü. Pandemi sonrasında hızlı bir artışa geçen araba fiyatları bu kez en düşük rakamlarla satışa çıktı. 200 bin TL’nin altındaki arabalar.

Siyaset bilimci isyan etti: Ev almak hayal, araba almak hayal, kirada oturmak bile hayal oldu! Ne için çalışıyoruz?

Siyaset bilimci Burak Yıldırım, kira fiyatlarındaki fahiş artışlardan dolayı vatandaşların kiralarını ödeyemediğini açıkladı. Yıldırım ekonomik koşulların zorluğundan bahsederek '' Ev almak hayal, araba almak hayal, kirada oturmak bile hayal oldu! Ne için çalışıyoruz?'' diyerek isyan etti.

Araba almak isteyenlere müjde! Skoda Kamiq'de 100 bin TL için 12 ay vade sıfır faiz kampanyası! Fırsatı kaçırmayın!

Araba almak isteyenlere Skoda otomobil markasından müjdeli haber geldi. Dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden Skoda, Kamiq modelinde 100 bin TL için 12 ay vade sıfır faiz kampanyası başlattı. Peki Skoda Kamiq fiyatı ne kadar? 26 Ocak 2024 fiyat listesi.

Fiat Egea'da 200 bin lira kredi, sıfır faiz kampanyası başladı! Araba almak isteyenler fırsatı kaçırmayın!

Ocak ayına özel Fiat otomobil markası, Egea modeli için 200 bin lira kredi, sıfır faiz 12 ay vade fırsatı ile araba almak isteyenlere büyük imkan sunuyor. Peki Fiat Egea 2024 fiyatı ne kadar? 

Hangi hisseler 3 yıl sonra ev ve araba aldırır? Yatırımcılar aman dikkat!

3 sene sonra ev ve araba aldıracak hisseler sıralandı. Peki bu ne kadar mantıklı? Kaç lira yatırım yapmak gerekiyor? Vatandaşlar ne diyor? İşte 177,9 bin takipçili Finansal Broker olan Efe Yakup Karahanlı'nın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Araba alma kaban al! A3 fiyatına satılan kaban sosyal medyayı salladı!

İstinye Park'ta dünyaca ünlü bir markanın mağazasında Vikunya yünü kabanın fiyatı görenleri şok etti. A3 araba fiyatına satılan kabanı sosyal medyayı salladı. İşte ayrıntılar...

Ev ve araba almak için bekleyenler hazır olun! 2024'te piyasaları neler bekliyor?

Ekonomist Ramazan Kurtoğlu, yatırımcılar başta olmak üzere ev ve araba almak isteyenleri uyararak 2024 yılında piyasalarda neler olacağını açıkladı.

araba Haberi

araba

Otomobil sahiplerini ilgilendiren ve zorunlu olan trafik sigortası için yeni düzenleme yolda. Zorunlu trafik sigortası yaptıracaklar bu yeni düzenleme hakkında araştırmalara başladı. Peki zorunlu trafik sigortası hakkında yapılan yeni düzenleme neleri kapsıyor, zorunlu trafik sigortasında yapılan değişiklikler nelerdir?

İşte detaylar…

ARAÇ SAHİPLERİ İÇİN YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR!

Araç kullanan ve trafiğe çıkan vatandaşları yakından ilgilendiren önemli bir açıklama geldi. Trafiğe çıkan her aracın trafikte güvenli bir şekilde yer almasını amaçlayan, ama olası bir kaza halinde karşı tarafı korumak için zorunlu olarak trafik sigortası yaptırması gerekiyor. Zorunlu trafik sigortasına dair kritik bir açıklama geldi ve yeni düzenlemenin yolda olduğu belirtildi.

Bu konuyla ilgili SEDDK Başkanı Mehmet Akif Eroğlu tarafından bir açıklama yapıldı. Eroğlu, yaptığı açıklamada zorunlu trafik sigortasında geniş bir güncellemeye gidildiğini ifade...