25 / 04 / 2024

Arabacıbozköy Camii aydınlatma

Arabacıbozköy Camii aydınlatma

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar ilçesine bağlı Arabacıbozköy Mahallesi’nde bulunan mahalle camiinin dış aydınlatmasını yaptı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün verdiği sözü yerine getirmesinden mutlu olduğunu belirtti...

Urban Aydınlatma Tasarımı Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Urban Aydınlatma Tasarımı Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Yeliz Tezel ve Murat Oğuz ortaklığında kuruldu.

Avera Aydınlatma Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avera Aydınlatma Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Taş tarafından kuruldu.

BİM’de kaçırılmayacak indirimler! Nevresim takımı 249 TL’ye, erzak kavanozu 75 TL’ye, aydınlatma sistemi 500 TL’ye düştü

BİM’in 7 Nisan 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi yayımlanırken, nevresim takımı 249 TL’ye, erzak kavanozu 75 TL’ye, aydınlatma sistemi 500 TL’ye düştü. İşte BİM 7 Nisan 2023 fiyat listesi

Enza Home'dan halı ve aydınlatmada 2'inci ürüne yüzde 50 indirim! 25 Aralık 2022 fiyat listesi

Enza Home'da 31 Aralık 2022'de sona erecek kampanyada 2023 zamları gelmeden önce halı ve aydınlatma ürünlerinde ikinci ürüne yüzde 50 indirim kampanyası sürüyor. Kampanyadan yararlanmak için son günler...

Enza Home halı ve aydınlatma ürünlerinde yüzde 20’ye varan indirime girdi! İşte 15 Eylül 2022 fiyat listesi

Enza Home halı ve aydınlatma ürünlerinde indirim kampanyası düzenliyor. Yüzde 15 ila 20 arasında değişen indirim fırsatlarıyla birbirinden şık tasarımlar alıcılarını bekliyor. İşte Enza Home’un indirimli fiyat listesi. 

Pelikan Led Aydınlatma Mimarlık İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pelikan Led Aydınlatma Mimarlık İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Pelin Yılmaz tarafından kuruldu.

Markn Aydınlatma Aksesuar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Markn Aydınlatma Aksesuar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Caner Anaç tarafından kuruldu.

Des Enerji Aydınlatma Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Des Enerji Aydınlatma Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Berk Akgül tarafından kuruldu.

Line Aydınlatma Tasarım  Limited Şirketi kuruldu!

Line Aydınlatma Tasarım  Limited Şirketi Şişli’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Akkaya tarafından kuruldu.

Vip Elektrik Aydınlatma İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yeşilköy Şubesi açıldı!

Vip Elektrik Aydınlatma İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yeşilköy Şubesi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sevcan Günaydın tarafından açıldı.

Kolektif Tasarım Aydınlatma Limited Şirketi kuruldu!

Kolektif Tasarım Aydınlatma Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hulusi Şahbaz ve Uğur Gürbüz ortaklığında kuruldu.

Vaniköy Camii yangını için bilirkişi raporu hazırlandı! 

Geçtiğimiz günlerde Üsküdar’da bulunan  tarihi Vaniköy Camii’nde yangın meydana gelmiş, cami büyük hasar görmüştü. Yangına yönelik hazırlanan bilirkişi raporuna göre, gerekli tedbirleri almadığı gerekçesiyle caminin ait olduğu vakıf yönetimi kusurlu bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Vaniköy Camii yeniden ayağa kaldırılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki tarihi Vaniköy Camii’ndeki yangınla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, caminin aslına uygun bir şekilde yeniden ayağa kaldırılacağını açıkladı. 

Arabacıbozköy Camii aydınlatma Haberi

Arabacıbozköy Camii aydınlatma


Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar ilçesine bağlı Arabacıbozköy Mahallesi’nde bulunan mahalle camiinin dış aydınlatmasını yaptı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün verdiği sözü yerine getirmesinden mutlu olduğunu belirten mahalle sakinleri, caminin yapılan aydınlatma ile güzel bir görünüme kavuştuğunu söyledi.


Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisar ilçesi Arabacıbozköy Mahallesi ziyaretinde, mahalle camiinin aydınlatması sözünü vermişti. Verilen sözün ardından Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, hızla çalışma başlattı ve Ramazan ayının ilk gününde Arabacıbozköy Camii, LED aydınlatmalarıyla yepyeni bir görünüm kazandı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün verdiği sözü yerine getirmesinden mutlu olduğunu belirten mahalle sakinleri, Ramazan ayının başlamasıyla birlikte camilerinin aydınlatmalarının tamamlanmasından mutlu olduklarını ifade ettiler. Teravih namazlarında caminin gece görünümünün kendilerini mutlu ettiğini de belirten mahalle sakinleri, yapılan aydınlatma ile caminin...