19 / 04 / 2024

Arabacıbozköy Camii led aydınlatma

Arabacıbozköy Camii led aydınlatma

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar ilçesine bağlı Arabacıbozköy Mahallesi’nde bulunan mahalle camiinin dış aydınlatmasını yaptı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün verdiği sözü yerine getirmesinden mutlu olduğunu belirtti...

Kalyon Vakfı tarafından restore edilen Vaniköy Camii ibadete açıldı!

Kasım 2020'de ahşap çatısı ve müştemilatı yanarak zarar gören Vaniköy Cami, Kalyon Vakfı tarafından yaklaşık 2,5 yıl süren restorasyon çalışmalarının ardından ibadete açıldı. Açılışa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'da katıldı.

Homend Grilliant 1343H Cam Yüzeyli Konuşan Tost Makinesi 3 bin 499 TL! Özellikleri neler? 22 Mart 2023 fiyat listesi

Homend Grilliant 1343H Cam Yüzeyli Led Ekranlı Konuşan Tost Makinesi, 5 farklı programıyla hem tost hemde ızgara çeşitleri yaparak kullanıcılarına yeni deneyimler yaşatıyor.

Samsung Bulaşık Makinesi'nde indirim fırsatı! Bulaşık makinesi özellikleri neler? 9 Şubat 2023 fiyat listesi

Mutfaktaki günlük temizlik ihtiyaçlarının giderilmesine yardımcı olan Samsung bulaşık makinesi, teknik özellikleri ve farklı yıkama programları ile dikkat çeker. Bulaşık makinesinde büyük LED ekran, ayarlanabilir yükseklik platformu ve yarım yük kapasitesi ile mevcuttur.

TOKİ Manisa Şehzadeler'de 400 konutun inşaatına başladı!

TOKİ Manisa'nın Şehzadeler ilçesine bağlı Sancaklıbozköy Mahallesi’nde hayata geçirilecek 400 sosyal konutun inşaatına başladı.

Vaniköy Camii yangını için bilirkişi raporu hazırlandı! 

Geçtiğimiz günlerde Üsküdar’da bulunan  tarihi Vaniköy Camii’nde yangın meydana gelmiş, cami büyük hasar görmüştü. Yangına yönelik hazırlanan bilirkişi raporuna göre, gerekli tedbirleri almadığı gerekçesiyle caminin ait olduğu vakıf yönetimi kusurlu bulundu.

Trabzon Düzköy'de arazi kavgası: 1 ölü!

Trabzon Düzköy'deki Çalköy Camii Mahallesinde dün akşam saatlerinde Ahmet ve ağabeyi Ali K. arasında arazi anlaşmazlığı sebebiyle tartışma çıktı. Ali K. hayatını kaybetti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Vaniköy Camii yeniden ayağa kaldırılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki tarihi Vaniköy Camii’ndeki yangınla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, caminin aslına uygun bir şekilde yeniden ayağa kaldırılacağını açıkladı. 

Arnavutköy Boğazköy Cami ibadete açıldı!

Restorasyon çalışmaları tamamlanan tarihi Boğazköy Camii, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı’nın katılımıyla hizmete açıldı.

Aliağa'daki tarım arazilerinin rayiç bedelleri mecliste!

İzmir'in Aliağa ilçesi Bozköy ve Helvacı mahallelerindeki tarım arazilerinin rayiç bedellerinin çok yüksek olması nedeniyle bölge halkının yaşadığı mağduriyet meclis gündemine taşındı...

Aliağa'da 4.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İzmir İli, Aliağa İlçesi, Bozköy Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 4 milyon 526 bin 873 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için ilk ihale tarihi 1 Ağustos 2018 olarak belirlendi. 

İzmir Aliağa'da 38.5 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Aliağa Belediyesi, Bozköy Mahallesi'ndeki 4 gayrimenkulü ihale ile satışa sunuyor. İhale 21 Haziran'da yapılacak...

Çağlayan Bedir Camii büyüyor!

Kağıthane Çağlayan Mahallesi’ndeki parkta bulunan Bedir Camii'nin alanı büyüyor. Cami ile alınan büyüme kararı İBB Meclisi'ne sunuldu...

Taksim Camii'nin yüzde 80'i tamam! Havadan görüntülendi!

Yüzde 80 oranında tamamlanan Taksim Camii havadan görüntülendi. Caminin bu yıl açılması planlanıyor...

Arabacıbozköy Camii led aydınlatma Haberi

Arabacıbozköy Camii led aydınlatma


Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar ilçesine bağlı Arabacıbozköy Mahallesi’nde bulunan mahalle camiinin dış aydınlatmasını yaptı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün verdiği sözü yerine getirmesinden mutlu olduğunu belirten mahalle sakinleri, caminin yapılan aydınlatma ile güzel bir görünüme kavuştuğunu söyledi.


Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisar ilçesi Arabacıbozköy Mahallesi ziyaretinde, mahalle camiinin aydınlatması sözünü vermişti. Verilen sözün ardından Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, hızla çalışma başlattı ve Ramazan ayının ilk gününde Arabacıbozköy Camii, LED aydınlatmalarıyla yepyeni bir görünüm kazandı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün verdiği sözü yerine getirmesinden mutlu olduğunu belirten mahalle sakinleri, Ramazan ayının başlamasıyla birlikte camilerinin aydınlatmalarının tamamlanmasından mutlu olduklarını ifade ettiler. Teravih namazlarında caminin gece görünümünün kendilerini mutlu ettiğini de belirten mahalle sakinleri, yapılan aydınlatma ile caminin...