19 / 04 / 2024

arap cami mahallesinde satılık arsa

arap cami mahallesinde satılık arsa

1934 yılında Karaköy - Arap Camii Mahallesi'nde denize sıfır 4 bin yüz seksen metrekare genişliğinde arsanın 60/13,5 hissesi 18716 lira bedelle ihale yoluyla satılacakmış.

Zonguldak Çaycuma'ya yeni cami ve lojman!

Zonguldak Karamusalar köyü Aydınlar mahallesinde hayata geçirilen cami ve lojmanın açılışı gerçekleştirildi.

Düzce Şehit Ömer Halisdemir Camisi açıldı!

Düzce'deki 750 kişi kapasiteli Şehit Ömer Halisdemir Camisi açıldı. Cami Düzce'nin Arapçiftliği Mahallesinde yer alıyor.

Konya Kula'da inşa edilen cami tamamlandı!

Konya’nın Kulu ilçesine bağlı Dinek Mahallesinde yapımı tamamlanan cami düzenlenen tören ile bugün ibadete açıldı.

Doğanşehir Çarşı Cami temeli atıldı!

Doğanşehir İlçesi Sürgü Mahallesinde yapılacak olan Çarşı Cami inşaatının temeli düzenlenen törenle atıldı.

Batman Cudi Mahallesi'ne cami inşa edilmesi istendi!

Ramazan ayının son haftasında kenar mahallelerdeki camiler dolup taştı. Cudi mahallesinde yapımı süren taziye evi sokağındaki 500 kişi kapasiteli Yavuz Selim ibadet evi, semtin eski camilerinden. İki katlı cami kapasitesinin artırılması için semt sakinleri harekete geçti.

İzmit Yeşil Cami Ramazan'da tamam!

Şimdiye kadar çok sayıda caminin eksiğinin giderilmesini sağlayan İzmit Belediyesi tarafından, Kadıköy mahallesinde bulunan Yeşil Cami’de de çalışma yapılıyor. Caminin Ramazan ayında tamamlanması planlanıyor...

Ünye Cevizdere Cami açıldı!

Cevizdere Mahallesinde, hayırsever vatandaşlar ve Ünye Belediyesi’nin katkıları ile yapımı tamamlanan 3 katlı Cevizdere Merkez Cami, açılış töreninin ardından dualarla ibadete açıldı.

Gülşehir Tuzköy Afat Evler Cami açıldı!

Nevşehir'in Gülşehir İlçesine bağlı Tuzköy mahallesinde Afat Evler cami açılışı yapıldı. Açılışa Gülşehir Kaymakamı Murat Ertekin , Belediye Başkanı Vahdi Arısoy , İşkur Müdürü İlhan Temel ve çok sayıda protokol ile vatandaş da katıldı.

Eskişehirli kadınlardan cami inşaatına destek!

Eskişehir’in 75. Yıl mahallesinde 12 yıldır tamamlanamayan cami için her cuma günü bir araya gelen kadınlar, yaptıkları gözlemeleri satıp inşaatın tamamlanması için destek olmaya çalışıyor.

Gaziantep Emine Uslu Cami ibadete açıldı!

Gaziantep Şehitkamil belediyesi ne bağlı Belkıs Mahallesinde yapımına 2 yıl önce başlanan Emine Uslu Cami, dualarla hizmete açıldı. Peki açılış törenine kimle katıldı?

Kumluca'daki kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, kentsel dönüş çalışmasının başladığı Eski Cami Mahallesinde incelemelerde bulundu. Çetinkaya, yetkililerden bilgi alarak ve vatandaşlarla sohbet etti.

Misakça’daki cami enkazı kaldırılıyor!

Misakça Mahallesinde elektrik kontağından çıkan yangınla 65 yıllık cami kullanılmaz hale gelmişti. Yapılan incelemeler sonucunda caminin restore edilmesinin mümkün olmadığı görülürken, olası bir kazayı önleme adına belediye ekipleri de harekete geçti.

Kastamonu Küre İmralı'da yeni cami yapılıyor!

Kastamonu’nun Küre ilçesine bağlı İmralı Köyü Çırak mahallesinde geçtiğimiz aylar içerisinde inşaatına başlanılan cami inşaatına hayırseverlerden yardım bekliyor.

arap cami mahallesinde satılık arsa Haberi

arap cami mahallesinde satılık arsa

İstanbul Milli Emlak Müdürlüğünden:


Galata'da Arap Camii Mahallesi'nin Kalafat yeri caddesinde deniz kenarında tamamı 4180 buçuk metre murabbaındaki yeni 74, 74/1/2, 74/1/2/3 ve 82 nolu vasi ve her türlü ticaret ve sanayi müessesesi inşasına elverişli arsanın hazineye ait 13,5/60 hissesi ile elyevm kereste deposu olarak kullanılan mahallin üstündeki enkazın tamamı bedelli dört sene ve dört müsavi taksitte ve nakten ödenmek şartıyla muhammen bedeli olan 18716 lira 62 kuruş üzerinden kapalı zarf usuliyle satılacaktır. isteklilerin 4/2/934 pazar günü saat 12 buçukta teminat mektuplarıyla teklifnamelerinin komisyon riyasetine tevdileri.


Akşam Gazetesi  27 Kanunusani (Ocak) 1934



Abdullah Kutalmış...