28 / 03 / 2024

Arap Türk Zirvesi

Arap Türk Zirvesi

Körfez Ülkeleri’nden önemli yatırımcıların katıldığı 10.Gayrimenkul Fuarı ve Arap Türk Zirvesi ziyaretçilerine kapılarını açtı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın açılışını yaptığı zirve Türkiye için de tarihi bir güne ev sahipliği yaptı.

Arap gayrimenkul yatırımcıları İstanbul’a geliyor!

GAYRİMENKUL sektörünün önemli buluşmalarından ‘10. İstanbul Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi’ 23-24 Nisan’da Hilton Convention Exhibition Center’da gerçekleştirilecek.

Sinpaş GYO, 10. Gayrimenkul ve Arap Türk Zirvesi'ne katılıyor!

Gayrimenkul sektörünün temsilcileri ile yatırımcılarını bir araya getiren en geniş çaplı organizasyonlardan ’10. Gayrimenkul Fuarı ve Arap Türk Zirvesi’ 23-24 Nisan 2016 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşecek.

Almalar, İskurt ve Nergo İş Ortaklığı Arap Türk Zirvesi’ne katılıyor!

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul firmalarından biri olan ve gerçekleştirdiği projelerle de isminden sıkça söz ettiren Almalar, İskurt ve Nergo İş Ortaklığı, 10. Gayrimenkul Fuarı ve Arap Türk Zirvesi’ne katılıyor.

UPN International, 9. Gayrimenkul Fuarı'na katılıyor!

UPN International, 25-26 Nisan 2015 tarihleri arasında Hilton Otel’de yapılacak olan 9. Gayrimenkul Fuarı ve Arap Türk Zirvesi’nde pek çok ülkeden Türkiye pazarını yakından incelemek ve yatırım yapmak üzere gelen yatırımcılarla buluşmaya hazırlanıyor.

9. Gayrimenkul Fuarı Arap-Türk Zirvesi 24 Nisan'da!

Gayrimenkul sektörünün temsilcilerini ve alıcılarını bir araya getiren 9.Gayrimenkul Fuarı, Arap-Türk Zirvesi'nde dağıtılacak Gayrimenkul Network Dergisi'nin Mayıs-Haziran sayısında projelerinizi dergide görebiliyorsunuz.

Doların yükselişi Türk şirketlerinin değerini düşürdü! O şirketi BAE satın almaya karar verdi

Dolar kurunda geçtiğimiz yıl sonundan bu yana görülen artışlar Türkiye'deki şirketlerin mali değerlerini düşürdü. Birleşik Arap Emirlikleri Türkiye'deki krizi fırsata çevirerek bir Türk şirketini satın almaya karar verdi. İşte detaylar..

14. Gayrimenkul Fuarı Türk-Arap-Rus Gayrimenkul Yatırım Buluşması 28-29 Mayıs'ta! Eviniz bu fuarda!

Yatırımcıların merakla beklediği Türk-Arap-Rus Gayrimenkul Yatırım Buluşması 28 Mayıs-29 Mayıs 2022 tarihlerinde Hilton İstanbul Bosphorus'ta gerçekleştirilecek. 

Türk müteahhitlere Birleşik Arap Emirlikleri yolu açıldı!

TMB tarafından hazırlanan 2022 Nisan raporuna göre, Birleşik Arap Emirlikleri Türk müteahhitler ile çalışmak istiyor. İşte inşaat sektörünün Nisan 2022 karnesi...

DEİK, Türk müteahhitlerle BAE'ye çıkarma yapacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu, Türk özel sektörünün önde gelen şirketleri ile mevcut ikili ticaret hacmini artırmanın dışında özellikle altyapı ve müteahhitlik alanında iş birlikleri için Birleşik Arap Emirlikleri'ne çıkarma yapacak.

Türk müteahhitler Birleşik Arap Emirlikleri'nde 13 milyar dolarlık 141 proje üstlendi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri ziyaretinin öncesinde Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarına dikkat çeken açıklamalar yaptı. Erdoğan, Türk müteahhitlerin Birleşik Arap Emirlikleri'nde 13 milyar dolarlık 141 proje üstlendiğini belirtti.

Türk yatırımcıların lüks konutta tercihi Dubai oldu!

Ülkemizde yabancı yatırımcılara vatandaşlık hakkı tanındığı gibi, yurt dışında da bazı benzer uygulamalar yer alıyor. Birleşik Arap Emirlikleri’nde yatırım şartının 750 bin dirheme karşılık gelen yaklaşık olarak 205 bin dolara düşürülmesiyle, Türk yatırımcılar Dubai’de adeta yatırım turuna çıktı.

BAE'den Türk müteahhitlere 38 milyar liralık davet!

Türkiye'de yatırımlarını hızlandıran Birleşik Arap Emirlikleri, yeni projeler için Türk müteahhitlere davet gönderdi. 

Türk markalar gıdada Arap ülkelerinde, tekstilde ise Avrupa ve ABD'de şubeleşiyor!

Ulusal Franchising Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Nezif Emek yaptığı açıklamada, Türk markaların gıdada Arap ülkelerinde, tekstilde ise Avrupa ve ABD'de şubeleştiğini söyledi.

Türk müteahhitler, Ortadoğu ve Afrika'daki yeni projeleri üstlenecek!

Açıklanan proje tutarı 5,2 trilyon dolara ulaşan Ortadoğu ve Afrika pazarları, Türk müteahhitler için büyük potansiyel taşıyor. En büyük pazarların Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Nijerya olması beklenirken, en büyük müşterinin Suudi Arabistan Kamu Yatırım Fonu olması bekleniyor.

2.Türk-Arap İş Zirvesi ertelendi! 

Türkiye'de yerleşik olarak iş ve yatırım yapan Arap iş insanlarının katılımıyla 14 Mart'ta gerçekleştirileceği açıklanan 2.Türk-Arap İş Zirvesi ertelendi...

14. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 28 Mart'ta! 

Yeni gelişmekte olan inovasyon yaratan pazarlar için geniş çaplı ve en etkili gayrimenkul yatırım fuarı olan 14.Gayrimenkul Fuarı, alıcı, satıcı ve yatırımcıyı 28-29 Mart tarihlerinde Hilton'da buluşturuyor...

Davos Zirvesi'nde kurulan 'Türk Evi'ne katılımcılardan yoğun ilgi!

İsviçre'nin Davos kasabasında yapılan 50'nci Dünya Ekonomik Forum (WEF) toplantıları kapsamında kurulan Türk Evi küresel yatırımcıların ve siyasetçilerin ilgisini çekti.

Türk- Arap Gayrimenkul Fuarı'na Körfez ülkelerinden yoğun ilgi!

Türk Arap Ülkeleri İşbirliği Derneği (TÜRAP) ve TurabExpo'nun bu yıl 3’üncü kez gerçekleşen Türk- Arap Gayrimenkul, Proje, Yatırım, Finansman Fuarı İstanbul’da düzenlendi. 

Arap Türk Zirvesi Haberi

Arap Türk Zirvesi

Körfez Ülkeleri’nden önemli yatırımcıların katıldığı 10.Gayrimenkul Fuarı ve Arap Türk Zirvesi ziyaretçilerine kapılarını açtı.  Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın açılışını yaptığı zirve Türkiye için de tarihi bir güne ev sahipliği yaptı. Yakın zaman içerisinde Türkiye’nin ilk Gayrimenkul Yatırım Fonu’nu kuran 24 GPY, zirvenin ilk günü Suudi Arabistan’ın köklü şirketlerinden Al-Zamil Grup ile Türkiye’nin en büyük uluslararası Gayrimenkul Yatırım Fonu’nun kurmak üzere anlaşma imzaladı.İmza töreninde konuşan 24 GPY Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Yeniay “Kısa bir süre önce Türkiye’nin ilk Gayrimenkul Yatırım Fonu’nu Primo’yu kurmuş ve bunu kamuoyuyla paylaşmıştık. Bugün ülkemiz açısından tarihi bir gün daha yaşıyoruz. Uzun zamandır görüştüğümüz Suudi Arabistan’ın en büyük şirketlerinden biri olan Al-Zamil Grup ile Türkiye’nin en büyük uluslararası Gayrimenkul Yatırım Fonu’nu kurmak üzere anlaşma imzalıyoruz. 


Uluslararası yatırımcılar...