19 / 04 / 2024

arcan bayraktaroğlu

arcan bayraktaroğlu

Dünyanın önde gelen otel zincirleri arasında yer alan Amerikan Marriott Grubu'nun, İstanbul'daki yeni oteli hizmete girdi

Arcan Bayraktaroğlu, Marriott'a transfer oldu

Courtyard by Marriott Istanbul International Airport Oteli'nin Genel Müdür Yardımcılığı görevine Arcan Bayraktaroğlu atandı

Astoria Residence bir yılda yüzde 100 prim yaptı

Astoria kısa sürede değerini yüzde 100 artırmayı nasıl başardı?

Şeyh Maktum, İstanbul`daki işleri Astoria`dan yönetecek!

Dubai Şeyhi El Maktum'un gayrimenkul şirketlerinden Limitless, Türkiye'ye yatırım kararı aldı, Esentepe'deki Astoria'da beş yıllık kontrat yapıp ofis kiraladı.

Bayraktaroğlu Grup İnşaat Otomotiv Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Bayraktaroğlu Grup İnşaat Otomotiv Ticaret Sanayi Limited Şirketi Eyüpsultan'da Atilla Bayraktaroğlu, Engin Bayraktaroğlu ve Hatip Bayraktaroğlu ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul sektöründe kurallar yeniden yazılıyor!

PwC ve ULI iş birliği ile hazırlanan Emerging Trends in Real Estate Europe (Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa) raporunun 2022 yılına ilişkin sonuçları değerlendirildi. PwC Türkiye Gayrimenkul Sektörü Lideri Ersun Bayraktaroğlu ve ULI Türkiye Başkanı Zafer Baysal, raporla ilgili konuştu.

Türkiye gayrimenkul sektöründe ciddi pazar! 

Yabancı vatandaşların Türkiye'den konut alımları her geçen gün artıyor. PWC Türkiye Gayrimenkul Sektörü Lideri Ersun Bayraktaroğlu,Türkiye'nin gayrimenkulde önemli pazarlardan biri olduğunu dile getirdi.

Özak GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçti!  

Özak GYO Genel Kurul Toplantısı'nda ortakların onayına sunulmak üzere Prof. Dr. Saim Kılıç, Oğuz Satıcı ve Melda Bayraktaroğlu'nun "Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayı" olarak  belirlenmelerine karar verildi. 

Melda Bayraktaroğlu, Özak GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Özak GYO'nun 14 Mayıs 2020 tarihli Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda ortakların onayına sunulmak üzere, Melda Bayraktaroğlu'nun "Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayı" olarak belirlenmesi kararı aldı. 

Gayrimenkul, Avrupa'da hala en iyi yatırım aracı!

PwC ile ULI tarafından hazırlanan Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2020 raporunun sonuçları açıklandı. PwC Türkiye Gayrimenkul Sektörü Lideri Bayraktaroğlu, "Avrupa'da sektör liderleri, gayrimenkulün cazip ve talep gören bir yatırım alanı olmaya devam edeceği görüşünde" dedi...

 4p Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

4p Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli  ile Fikret Tayfun Demirören, Hüseyin Tahsin Bayraktaroğlu, Turgay Gönensin ve Mehmet Nazif Edin ortaklığında kuruldu.

Petromer Polimer Petrol Asfalt Yalıtım Kauçuk Ve Plastik Ürünleri Üretim Paz.İç Ve Dış Tic.San.Aş. kuruldu!

Petromer Polimer Petrol Asfalt Yalıtım Kauçuk Ve Plastik Ürünleri Üretim Paz.İç Ve Dış Tic.San.Aş. bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Bayraktaroğlu, Gamze Özçelik, Tamer Çınar ve Ahmet Nedim Karasoy ortaklığında kuruldu. 

Artık ülkelerin değil şehirlerin dönemi olacak!

GYODER Başkan Yardımcıları Ersun Bayraktaroğlu, Neşecan Çekici ve Prof. Dr. Gürsel Öngören, gayrimenkul sektörünün gelişimini ve geleceğini Gayrimenkul Zirvesi’nde masaya yatırdı.

Gayrimenkul satış kazancı istisnasında ne değişecek?

Dünya Gazetesi köşe yazarlarından Ersun Bayraktaroğlu bugün ''Gayrimenkul satış kazancı istisnası misyonunu tamamladı mı?'' başlıklı yazısını yayınladı. İşte o yazı... 

Gayrimenkul sektöründe neler değişmeli!

Gayrimenkul Türkiye’nin Ocak-Şubat sayısında yayımlanan “2017’de neler konuşacağız?” başlıklı oturumu gerçekleşti. Toplantı, Ersun Bayraktaroğlu'nun önderliğinde yapıldı.

Gayrimenkulde Vergilendirme Eğitimi 12 Nisan’da gerçekleşti!

Gayrimenkulde Vergilendirme Eğitimi 12 Nisan’da PWC Türkiye ofisinde gerçekleşti. Gerçekleşen eğitimde Ersun Bayraktaroğlu vergi hukuku ve gayrimenkulde vergiye yönelik bilinmeyenlere ışık tuttu.

Alternatif gayrimenkul yatırımlarına geçmeliyiz!

PwC Türkiye Gayrimenkul Sektörü Lideri Ersun Bayraktaroğlu’nun moderatörlüğününde yuvarlak masa toplantısı gerçekleşti. 2017’nin olası gündem maddelerini belirlendi. Kentleşme konuşuldu.

arcan bayraktaroğlu Haberi

arcan bayraktaroğlu

Turistleri ve Anadolu'dan İstanbul'a toplantı için gelen iş adamlarını hedef alan Marriott Courtyard İstanbul Airport Hotel'in her türlü teknolojik imkanın ve konforun sağlandığı 7 adet toplantı salonu bulunuyor. Genel Müdürlüğünü Wolfgang Koller'in, Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığını Arcan Bayraktaroğlu'nun yaptığı 262 odalı otel, İstanbul Atatürk Havalimanı ile İstanbul'un önemli kongre ve fuar merkezleri arasında konumlanıyor. İlk otelini 1927 yılında Washington'da açan Marriott'un, bugün 67 ülkede 3 bin 200 oteli bulunuyor. Marriott Courtyard İstanbul Airport Hotel'in dahil olduğu Courtyard by Marriott segmentinin ise 28 ülkede 800'ün üzerinde oteli...