20 / 04 / 2024

arçelik kar payını ne zaman ödeyecek

arçelik kar payını ne zaman ödeyecek

Arçelik tarafından yapılan açıklamaya göre 1 Ocak - 31 Aralık 2013 dönemine ait finansal tablolarda yer alan kar payının genel kurulda alınacak karara göre 01 Nisan 2014 tarihinde ödenmesine başlanması öngörülüyor...

Arçelik dev satın almada sona yaklaştı! AB'den onay çıktı

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, Arçelik'in Whirlpool'un Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’daki ev aletleri faaliyetlerini satın almasına onay verdi. İşte tüm detaylar...

9 farklı pişirme programıyla Arçelik FR 9284 az yağlı fritözde tam bin TL indirim!

Arçelik, son zamanların en gözde elektronik aletlerinden olan az yağlı fritöz konusunda dev bir adım attı. FR 9284 az yağlı fritözü tasarlayan Arçelik, 9 farklı pişirme programı başta olmak üzere diğer özellikleri sayesinde kendi sınıfında adeta fark yarattı.

Arçelik 6133 bulaşık makinesinde dev kampanya! Tamı tamına 2 bin 500 TL indirime girdi!

Arçelik, bulaşık makinesi almak isteyenlere özel çok konuşulacak bir kampanya başlattı. 6133 bulaşık makinesini 2 bin 500 TL indirimle satışa sunan Arçelik, bu kampanyanın Oliz’e özel olduğunu duyurdu.

Arçelik’ten çılgın kampanya! Atria 24 Premix yoğuşmalı kombi alana termostat sadece 99 TL!

Yoğuşmalı kombi almak isteyenler için Arçelik’te dev indirim kampanyası başladı. Arçelik, Atria 24 Premix yoğuşmalı kombi alana termostatın sadece 99 TL olduğunu duyurdu.

Arçelik 2081 multimode el çekmeceli derin dondurucuda 1.250 TL indirim fırsatı başladı!

Arçelik, derin dondurucu almak isteyenlere sürpriz bir indirim haber verdi. 2081 multimode el çekmeceli derin dondurucuda 1.250 TL indirim sağlayacağını açıklayan Arçelik, bu ürünün tüm detaylarını ve teknik özelliklerini paylaştı.

Arçelik 8 yılda 1,65 milyon atık eşyayı geri dönüştürdü

Arçelik, 15’inci Sürdürülebilirlik Raporu’nu yayımladı. Şirket, 2014-2022 yılları arasında, 1,65 milyon atık elektrikli ve elektronik eşyayı geri dönüştürdü.

Klima almak isteyenlere müjde! Arçelik 12465 HP Ultra Hijyen Plus Inverter Klima’nın fiyatı açıklandı!

Arçelik, kavurucu sıcakların yaşandığı şu günlerde evine, iş yerine veya bulunduğu herhangi bir ortama klima alarak serinlemek isteyenler için 12465 HP Ultra Hijyen Plus Inverter Klima’yı satışa çıkardı. Arçelik, klimanın fiyatını ve teknik özelliklerini paylaştı.

Wi-Fi özellikli Arçelik inverter klima alana çeyiz paketinde dev indirim!

Arçelik, yaz aylarının da gelmesiyle beraber klima alımlarına yönelik dev bir kampanya başlattı. Arçelik, Wi-Fi özellikli 09560 HP Ultra Hijyen Plus Prosmart Inverter Klima alana 5’li çeyiz paketi alımına 8.700 TL indirim uygulayacağını duyurdu.

Gram altının 1.800 TL olacağı tarih açıklandı! O tarihte çarşı pazar karışacak! Altınını kapan kuyumcuya koşacak

Altın ve piyasalar uzmanı İslam Memiş, gram altının 1.800 TL olacağı tarihi açıkladı. O tarihte çarşı pazar karışacak! Altınını kapan kuyumcuya koşacak...

Ons altın 3.5 ayın dibinde! Altın Kahini İslam Memiş'ten korkutan açıklama geldi! Çarşı pazar karışacak

Fed faiz kararını açıklamasının ardından ons altın 3,5 ayın dibine geriledi. 1893 dolara kadar gerileyen altının ons fiyatı karşısında İslam Memiş'ten korkutan açıklama geldi. Çarşı pazar karışacak...

Arçelik buzdolaplarında büyük kampanya! Bu fiyata bir daha bulamazsınız! İşte fiyat listesi...

Arçelik, 16 - 30 Haziran 2023 tarihleri arasında 74 cm ve üzeri genişlikteki no frost buzdolaplarında 5 bin TL’ye varan indirim uygulayacak. Peki, Arçelik'te buzdolabı fiyatları ne kadar oldu? İşte geniş hacimli Arçelik buzdolaplarının indirimli fiyatları...

Arçelik 6144 I 4 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi n11’de uzatılmış garanti ve online teslimat sigortasıyla satışta!

Beyaz eşya kategorisinde akla ilk gelen markalardan biri olan Arçelik, bulaşık makinesine ihtiyacı olan herkesin ihtiyacını tam anlamıyla karşılayacak bir makine üretti. Bulaşık makinesi almak isteyenler tarafından büyük ilgi gören bu bulaşık makinesinin detayları ve fiyatı araştırılmaya başlandı.

Arçelik 1060 YKMG Kurutmalı Çamaşır Makinesi çoklu kredi kartıyla ödeme imkânıyla satışa sunuldu!

Türkiye’nin en büyük beyaz eşya üreticilerinden Arçelik, kurutmalı çamaşır makinesi almak isteyen kişilere özel çoklu kredi kartıyla ödeme fırsatını sunduğunu duyurdu. Arçelik, bu kapsamda, 1060 YKMG Kurutmalı Çamaşır Makinesi’nin teknik özelliklerini ve fiyatını da paylaştı.

arçelik kar payını ne zaman ödeyecek Haberi

arçelik kar payını ne zaman ödeyecek


Arçelik tarafından yapılan açıklama şöyle:


Şirketimiz Yönetim Kurulu 03.03.2014 tarihinde aşağıdaki kararı aldı.

Şirketimiz tarafından Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:II-14.1 sayılı Tebliği hükümleri çerçevesinde Uluslararası Finansal Raporlama Standartlarına uyumlu olarak hazırlanan ve Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. (a member firm of Ernst & Young Global Limited) tarafından denetlenen 01.01.2013 - 31.12.2013 hesap dönemine ait finansal tablolarımıza göre 622.695.598,21 TL "(Konsolide) Net Dönem Karı" elde edilmiş olup, bunun 597.845.675,11 TL ana ortaklığa düşen net dönem karıdır. Piyasa beklentileri, uzun vadeli şirket stratejimiz, yatırım ve finansman politikaları, kârlılık ve nakit durumu dikkate alınarak hazırlanan kar dağıtım önerimiz aşağıda yer almakta olup, genel kurulda alınacak karara göre temettünün ödenmesine 01 Nisan 2014 tarihinde başlanması öngörülmektedir.

Sermaye Piyasası Kanunu ve Sermaye Piyasası düzenlemelerine...