18 / 04 / 2024

Arçelik Tayland yatırımları

Arçelik Tayland yatırımları

Yapılan açıklamada, ilk üç yıl içinde 800,000 adetten fazla buzdolabı üretilmesi ve Güneydoğu Asya Uluslar Birliği (ASEAN) ülkelerinde yapılacak satışlardan 500 milyon dolar civarında ciro elde edilmesi hedeflendiği belirtildi.

Arçelik, Tayland’da buzdolabı fabrikası kuracak!

Arçelik, Tayland ’ da buzdolabı fabrikası kurmaya hazırlanıyor. Firma, fabrika için bu ülkede yatırım teşvik başvurusunda bulunduğunu ve yatırıma başvurunun sonucuna göre karar vereceğini açıkladı...

Arçelik Tayland'da üretim tesisi kuracak!

Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı ve Arçelik Genel Müdürü Levent Çakıroğlu, Tayland'da yaklaşık 100 milyon dolar yatırımla üretim tesisi kurulması için fizibilite çalışmaları içinde olduklarını söyledi.

Rusların yurt dışındaki emlak yatırımları azaldı!

Rusya vatandaşlarının yurt dışındaki emlak yatırımları azaldı. Rusların en çok emlak satın aldığı ülkeleri Birleşik Arap Emirlikleri, Türkiye, Tayland, Güney Kıbrıs ve İspanya oldu. 

Zeyşah Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Zeyşah Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Zeynep Özçelik Kaya tarafından kuruldu.

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Mahmut Sefa Çelik, Fatih Çelik, Mahmut Asmalı ve Hüseyin Dinçel ortaklığında kuruldu.

Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Hüseyin Dinçel, Mahmut Sefa Çelik, Mahmut Asmalı ve Fatih Kıvanç ortaklığında kuruldu.

Point Global Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

Point Global Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Küçükçekmece’de 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Mehmet Yaşar Bilir ve Zeynel Abidin Yalçın ortaklığında kuruldu.

Dec Altyapı Yatırımları İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dec Altyapı Yatırımları İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Derya Sinanoğlu Çelik ve Fatih Asan ortaklığında kuruldu.

3D Pişirme Teknolojisi ile karşınızda Arçelik ocaklı fırınlar! Arçelik ocaklı fırın fiyatları ne kadar?

Arçelik şık tasarımları, gelişmiş teknolojisi ve uygun fiyatlarıyla her zaman en çok tercih edilenler arasında. Arçelik'ten 3D pişirme teknolojisi ile karşımıza çıkan ocaklı fırınlar her evin olmazsa olmazı arasında yer alıyor. Peki, Arçelik Ocaklı Fırın fiyatları ne kadar?

Mator Turizm Yatırımları İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mator Turizm Yatırımları İnşaat Anonim Şirketi Fatih'te Osman Çelik tarafından kuruldu.

Arıer Otel Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Arıer Otel Yatırımları Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Hakan Arıer tarafından kuruldu.

Arçelik Ocaklı Fırın fiyatları ne kadar? İşte 22 Nisan 2022 fiyat listesi!

İyiliği Aşkla Tasarlar sloganıyla yıllardır evlerimize giren Arçelik şık tasarımları, gelişmiş teknolojisi ve uygun fiyatlarıyla tercih ediliyor. Arçelik'te Nisan ayına özel indirimli fiyatlar başladı. Peki, Arçelik Ocaklı Fırın fiyatları ne kadar? İşte tüm detaylar...

Arçelik'ten çamaşır ve kurutma makinesi alımlarında 1000 TL indirim! İşte 12 Nisan 2022 fiyat listesi...

Arçelik Aquatouch teknolojili çamaşır makinesi ve kurutma makinesi birlikte alımlarında 1000 lira indirim fırsatı sunuluyor. Peki Arçelik Aquatouch çamaşır ve kurutma makinesi fiyatları ne kadar? İşte 12 Nisan 2022 fiyat listesi...

Ob İstanbul Otelcilik Konaklama Turizm Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Ob İstanbul Otelcilik Konaklama Turizm Yatırımları Limited Şirketi Beyoğlu'nda 5 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Yaşar Özdallı ve Oaltın Otelcilik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A ortaklığında kuruldu.

Doğan Grup Ankara'da inşaat yatırımlarını hızlandırdı!

Ankara'da hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Doğan Grup, başarılı projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Doğan Grup CEOS'u Erdoğan Yıldırım, kent genelinde yapılan yatırımları anlattı. 

Arçelik Tayland yatırımları Haberi

Arçelik Tayland yatırımları


Arçelik Tayland'da kuracağı buzdolabı fabrikasının temelini attığını ve yatırımın 2015 yılı sonuna kadar tamamlanarak üretime geçilmesinin planlandığını duyurdu.


Hedef 500 milyon dolar ciro


Şirketten KAP'a yapılan açıklamada, yatırımın tamamlanmasını takiben ilk üç yıl içinde 800,000 adetten fazla buzdolabı üretilmesi ve Güneydoğu Asya Uluslar Birliği (ASEAN) ülkelerinde yapılacak satışlardan 500 milyon dolar civarında ciro elde edilmesi hedeflendiği belirtildi.

              

Arçelik, Aralık ayında yaptığı açıklamada Tayland'da üç yıllık toplam maliyeti yaklaşık 100 milyon dolar olması planlanan buzdolabı yatırımı için Tayland Yatırım Ajansı'na yaptığı teşvik başvurusunun onaylandığını duyurmuştu.


Tayland'da Bangkok Post'ta yayınlanan bir haberde de, söz konusu yatırım kapsamında Arçelik 'in üç yıl içinde satışlarının yıllık 16 milyar bahta (yaklaşık 490 milyon dolar) ulaşmasının beklendiği...