29 / 03 / 2024

Arch Osman Mimarlık Mühendislik ve İnşaat

Arch Osman Mimarlık Mühendislik ve İnşaat

Arch Osman Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, M. Alsatouf Alothman tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 5 Mayıs'ta Esenyurt, Sultaniye Mahallesi'nde kuruldu.

Ert Arch İnşaat Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ert Arch İnşaat Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Erten, İskender Arı, İskender Erten, Sadenur Arı, Tuğba Erten, Vedat Erten ve Yakup Erten ortaklığında kuruldu.

Ekinciler Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ekinciler Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Ekinci tarafından kuruldu.

Archınova Desıgn Offıce Mimarlık Hizmetleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Archınova Desıgn Offıce Mimarlık Hizmetleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile İdil Tabak tarafından kuruldu.

Galip Archıtects Mimarlık İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Galip Archıtects Mimarlık İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Galip tarafından kuruldu.

Karadağkurt İnşaat Taahhüt Ve Yapı Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadağkurt İnşaat Taahhüt Ve Yapı Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahattin Karadağ ve Osman Atay Kurt tarafından kuruldu.

Nml İnşaat Ve Mimarlık Ticaret Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Nml İnşaat Ve Mimarlık Ticaret Pazarlama Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Osman Ahmet Nemli tarafından kuruldu.

Cross Border Archıtecture Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cross Border Archıtecture Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Topçu tarafından kuruldu.

Ayg Arch Mimarlık Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayg Arch Mimarlık Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Güler tarafından kuruldu.

Apex Project Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Apex Project Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emircan Çalışkan, Ertürk Aytan ve Osman Ersin Karacagil ortaklığında kuruldu. 

Creatıve Archıtects İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Creatıve Archıtects İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Canberk Tarım tarafından kuruldu.

Esthetıc Archıtecture Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esthetıc Archıtecture Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Hasan Hüseyin Bozlağan, Mehmet Beşir Erdem ve Poyraz Emre Bingöl ortaklığında kuruldu.

Polita Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Polita Mimarlık Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de Osman Çavuşoğlu tarafından kuruldu.

Tuta Mimarlık İnşaat Proje İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Tuta Mimarlık İnşaat Proje İthalat İhracat Anonim Şirketi Beykoz'da Osman Turgut Yegen ve Nazım Tuğrul Yegen ortaklığında kuruldu.

Arch Osman Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Haberi

Arch Osman Mimarlık Mühendislik ve İnşaat
Arch Osman Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, M. Alsatouf Alothman tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 5 Mayıs'ta kuruldu. 


Arch Osman Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a)Şirket her türlü etüt, plan, proje, mimarlık, mühendislik ve müşavirlik hizmetleri, mühendislik yapıları, yerleşim alanları ve maden sahalarında? jeolojik, jeoteknik, jeofizik etütler ve maden etüdleri, hidrolojik, hidrojeolojik etüdler, sıcak su etüdleri, jeolojik inceleme ve harita yapımı, maden arama, araştırma ve mevcut maden sahalarında gerekli sontaj, inceleme ve etütlerin yapılması, rezerv hesaplarının yapılması, ön işletme ve işletme raporlarının hazırlanması, kıyı ve deniz jeolojisi proje ve uygulamaları, ÇED raporlarının hazırlanması, beton ve bitümlü kaplamalar dizayn ve mühendislik hizmetleri, jeolojik, jeoteknik, jeofizik danışmanlık ve mühendislik ve proje hizmetlerinin yapılması....